Nettdating; for sær og gammel?

Her ligger jeg i skrekkens grep! Neida, men jeg er litt Nysgerrig på dette med sjekking på nettet , men herregud så skummelt!

En må jo legge ut bilde og brette seg ut for hele verden jo? Når folk ser meg I byen så tenker de; der går hun desperate halvgamle dama!

Kan det bli noe virkelig? Er det bare tapere og lugubre folk der så pene og blide på bildene og i virkeligheten så er de vampyrer?

Er det slik en kan møte din fremtidige livspartner?

Bør det ikke være møtet og gnisten og kroppens interesse av et annet menneske? Finner en dette på nettet?

Jeg vet jo hva jeg vil ha og hva jeg ønsker…. Kanskje jeg er for sær? Men så er en såpass voksen at en går ikke på byen og finner en drømmeprins som har 7 i promille og som tror at du skal være helgens kull! Finnes vell noen av dem ja…

Nei helgekos/kjæreste er ikke noe for meg, det er å kødde med følelser, det vil alltid være en som blir såra.

Om det er så flott i helgene, hvorfor savnes en ikke i uken hvot en kan sitte i armkroken  se tv feks og le og ha selskap i hverandre?

Det å Ha noen å legge seg med å si natta til, en å våkne med å høre pusten til… smile trøtt god morgen og kjenne hjertet slår.

Det var som en kompis så for litt tilbake; det er jo ingen som vil være alene! Det er jeg enig i, kanskje for en stund selvfølgelig, en skal finne seg selv og trives i eget selskap aller først.

Men å frivillig velge å spise middag alene hver dag og legge seg alene hver kveld? Nei takk et slikt loaner liv passer ikke meg – en blir jo helt død i følelseslivet sikkert!

Nei jeg får nok se om det dukker opp en søt Alv ute i skogen He he.

Jeg klarer ikke tro at sjekking på nettet er tingen, men alikevel… en må jo prøve for å vite at det ikke funker?

Ønsker deg en fin kveld både med og uten sjekking!

 

 

1 kommentar
  1. Uff jeg laget meg en profil bare for å kunne se de andre som var på markedet, men det var ingen av de jeg sveipet meg gjennom som fristet meg. Så jeg slettet den igjen, det var ikke noe for meg. Må nok gå for den gamledagse måten som en fant en det var verdt å ta vare på…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg