Når du ikke vil bli sett

Hei og kort innpå før natta her!

Som jeg har nevnt litt på, så skal jeg ha Takkefest her til helgen – sikkert 30 personer som har hjulpet meg med husprosjektet og nå skal jeg “betale” litt tilbake med en ordentlig fest.

Gratinerte poteter er handlet i Sverige av datter, og Roastbiff er bestilt på Meny og hentes ferdig oppskjært på lørdag formiddag! Og en del snacks ved siden av, tror jeg skal prøve svisker og bacon istedenfor dadler og bacon. Desserter må vi også ha, det er jo et must!

Og tur på Polet måtte jeg også, det er ikke mange gangene i året jeg er på Polet! Og idag måtte jeg faktisk ha egen handlevogn ned til bilen.

Først så skal jeg si at på jobben i dag feiret vi Fn-dagen, jeg sto foran ca 150 barn og holdt ordet – så jeg var i blinkskuddet i dag for å si det slik.

Tilbake til Pol turen min, jeg fikk god hjelp; nevnte maten og smikk smækk så var rødvinen i box! Jeg var veldig opptatt av plastikk poser, men damen i kassa sa at jeg bare kunne sette drikken løst i handle-vogna og ta den ned til bilen! Nei sa jeg; jeg kan være i fare for å møte barn fra barnehagen, så jeg må jo dekke til dette her. Gud hvor jeg styra…. så ble det forslag om en pappeske og jeg likte ideen! Stor pappeske fra Polet og tre 3 litere løse med vin – følte meg litt syndig he he.

kun for illustrasjon.

Endelig, først skiftet dekk på bilen, snoka på lørdags-antrekk og ble en løs og ledig kjole på 70% – kr 120 så var fornøyd.

Og der står jeg alene øverst og helt ned rulletrappa med denne handle-vogna full av alkohol!

Jeg kommer i bunn av rulletrappa og der ser og hører jeg; Mamma Mamma der er Marianne i barnehagen min! Det var jo flere enn moren som snudde seg mot meg for å si det slik! Kjære himmel, jeg som prøvde og prøvde, men vi bor i en liten by og jeg var jo redd dette sku skje!

Det er kanskje jeg som er gammeldags og som hun på Polet sa; Du er jo Gammel nok, så det er ingen som kan si noe på det! 🙂

Ja Ja da ble jeg ferska, men jeg skal ha at jeg prøvde så godt jeg kunne å kamuflere meg og alkoholen!

I morgen er det fredag og kakefredag på jobben juhu.

Let etter Gull i livet ditt så finner du!

Nattaklemmer

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg