Jenteprat ved ølveggen

Jeg hasta inn på lokalbutikken, en halvtime for sent hjem fra jobb. Idag sku jeg passe på å komme meg tidsnok hjem pga rolig og greit på jobben. Det er enkelte ting vi ikke styrer, idag var det omgangssyke,  det siste jeg gjorde var å vaske opp oppkast. Det koster meg inget, bare syntes synd på disse små kroppene som står å spenner hele kroppen sin.

 • Idag var det mye lue og skjerf oxo i butikken, men når jeg kastet blikk nr 2, så jeg at det var et kjent ansikt! Praten var fort i gang, det er  så deilig; rett på tema livet, kjæresteskap, samboerskap, trivsel alene, barn og eksmenner – vi damer er rett på, åpne og ærlige!­
 • Når jeg hadde spurt om hun andre sitt kjæresteforhold, så sto jeg så konsentrert og spent at jeg skvatt så inn i helvete når ei annen kunde skumpet ufrivillig borti meg!
 • Da snakka jo munnen min før hjernen fikk bidra, det er aldri heldig! Jeg sa til damen  som beklaget seg at; sorry at jeg skvatt slik men vi var midt i oppdatering av kjærlighetslivene, så derfor skvatt jeg 🤣
 • Stakkar min bekjente rødma og lo, men ærlig er jeg og slik kom altså orda ut.
 • Det som er litt artig, er at når  en står slik å snakker, ja da er det ikke så travelt å komme hjem? En snakker med en likesinnede og det gjør så godt!
 • ­

Det er jo litt komisk at vi damer kan stå ved ølhyllene i butikken å prate om livet med gleder og sorger; noe som er helt naturlig – men vi får ikke til den praten med mannfolka vi deler livet med?

Ved slike spontane samtaler får vi oxo bekreftet at vi er ganske så normale som blir oppgitte, frustrerte og ikke minst glade av enkelte ting som følger deg i livet!

Nåja… Helt normal blir jeg nok aldri, men det har jeg heller ikke noe mål om å være!

Jeg vil være meg selv, glad og takknemmelig 💗

Jeg ønsker deg en riktig god natt!

6 kommentarer
  1. Ja, venninner er en helt annen ting enn mennene, selv om Hr Frodith ikke er verst på sånt. Men venninner er og blir en annen ting. Godt med sånne samtaler. Du er klar over at bildene dine ligger på skakke?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg