Ikea kjøretur er ikke for alle “Livmorer”

Bare bilturen med dattera di er verdt en tur på Ikea!

Jeg og mellomste hadde en hyggelig, hostete og effektiv Ikea tur i går ettermiddag.

Grunnen til Ikea besøk er at jeg kikker på kjøkken, som jeg skal bytte ut i leiligheten jeg kjøper av min mor, spennende og slitsomt, men gleder meg!

Vi fikk tegnet et nytt kjøkken i to forskjellige varianter, ble veldig fornøyd, så nå gjenstår bare valgets kval.

Jeg fikk meg en aldri så liten knekk før datter og jeg sku reise,  vi har nå ventet ca. et halvt år på å få godkjent kjøpet via fylkesmannen siden mor har Alzheimers. I går fikk jeg brevet og det ble godkjent, men et beløp pålydende kr 100 000,- var vist glemt…. Forkjølet og sliten som jeg var, så ble jeg sååå lei meg!  Marianne Knekk Dignes er mitt nye navn he he.

Vi kom tidlig inn i “tegnekøen” og fikk ei knakende flink jente som hjalp oss, hun lyttet til både urealistiske og realistiske drømmer fra “Knekk Dignes”.

Vell fornøyde med to flotte tegninger av kjøkken og noen dager med valgets kval, så gikk vi for å spise! Det var helt greit og ikke noe mer enn det. Vi var flinke og kjøpte ikke masse stæsj, 3 duftlys som datter kjøpte og en oppvask-kost.

MEN… når vi kom mot kassene så var det Hemnes Vitrineskap på tilbud; kr 999,- mot ordinærpris kr 2.500,- gosj da sleit vi! Det er ikke mange damene som klarer stå imot hotte tilbud på Ikea? Gode grunner til kjøp er jo ikke vanskelig å komme på! Men jeg hadde grunn pga. eksen fikk beholde slike møbler. Det største problemet var jo bilen, fikk vi disse to store pakkene inn i bilen? En liten info var at vi kjørte Kabrioleten! Mamma vi bare tar ned taket og du kan låne en Russegenser av meg, sa min kjære mellomste, nei herregud det er jo 5-7 minus ute og ser politiet oss så blir vi stoppa sa jeg!

Datter benket seg ned i en sofa fra Ikea og jeg gikk ned til bilen med papir målebånd, joda jeg fikk mål sånn ca. og følte at det gikk akkurat eller akkurat ikke. Vi sjekket også opp vedrørende bytting om bilen ble for liten, det sku også gå bra!

Med litt fnis og fjas og litt banning og sverting da dattera prøvde knuse fingeren min så fikk vi inn begge packetene i bilen. Vi var sultne og hadde kjøpt litt kaffekos på vei inn og varm kaffe nå til å ha i bilen…. Men setene vippet fremover og satt ikke i sporet sitt pga. de store pakkene bak. Jeg følte jeg satt i 95 grader og at livmora mi var trykket så sammen og innover at den fikk hilst på kroppsdeler den aldri vil møte igjen!

Og jeg med den Bronkittaktige hosta mi? Jeg hadde fanken ikke plass til å hoste en gang! Og hver gang jeg skulle bremse så måtte jeg si ifra til datterførst,  så hun ikke kræsja med airbagen…

Vi var begge enige at vi hadde gjort en vakent bra varp og bare tilbudet i seg selv var verdt en times kjøretur i 95 graders vinkel og en smågrinete Livmor!

Jeg er veldig usikker på om jeg skal ta et hvitt halvmatt kjøkken m Stål håndtak osv.  eller et kjøkken i Ask… vanskelig !

Vi blogges kjære Ikea venninner!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg