Hei du!

Om dette året blir like vakkert som den første solnedgangen 1.01.20 – ja det er lov å håpe?!

Jeg har behov for å drømme litt å være litt (mye) naiv jeg!

Før jul var det unikt deilig å få med seg flest mulig julefilmer på Kanal fem – vesla gadd ikke å se – men jeg? Åh jeg sippa og levde meg inn! Enda en skjønner hvor filmen ender, så var engasjementet like sterkt! Jeg tenker det er litt godt å få utløp for følelser og påfyll av drømmer.

Boken over blåste jeg på et drøyt døgn på fjellet, enda så feira jeg nyttår i mellom! Når en leser slike bøker, så kjenner en seg som regel igjen i noen hendelser og det er da en er glad for at en har levd og for å ikke snakke om at en har tråkka noen gale stier i livet og gudsjelov for det tenker jeg!

Jeg er ikke lesehest til daglig, mest i ferier, og en har ikke tid til så mye annet enn å lese – Carmen (hunden min) og jeg hadde noen lange fotturer ; deilig og varmt på badet og uforstyrret!

Ikke glem å drøm, være litt fjollete og naiv – vi har så forbannet godt av det i hverdagen vår! Ja så blir det litt nedtur at typen ikke er like romantisk med kallenavn og diamant gaver – men etter en slik bok eller film så er vi drømmende og positive og leker litt i vår egen verden.

Og da damer; selvom kropp og bursdager har vipps over femtitallet… så vet vi at i vårt sinn så er vi så mye yngre!

Ta vare på jenta i deg og Drømm deg litt gjennom hverdagen – det gjør iallefall ingen fare!

Vi blogges!

1 kommentar
  1. Den boka brukte jeg et døgn på omtrent også, veldig bra skrevet egentlig. Men ble litt oppgitt innimellom at de ikke kunne sagt det de egentlig mente med en gang.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg