Ari og min bror reiste mot lyset

Folkets farvel med Ari idag, rørte store deler av Norge !

Det har vært et enormt fokus på psykisk helse den siste drøye uken.

Vi alle fleste viste hvem Ari var, men vi kjente ham ikke… alikevel har hans død gjort noe med oss som folk siden dødsfallet.

Jeg vet om to jenter i dag som fulgte med verdens farvel til Ari idag… disse to var nieser av min bror som tok samme reise som Ari; mot lyset. Jeg kan ikke påstå at Bror og Ari tok helt samme fremkomstmiddel, men at de startet i mørket og reiste begge mot et lysere sted kan være en fellesnevner.

Helt ærlig så hadde jeg ikke tenkt på at mine to jenter ville være så “med” idag – som mor så vet jeg dette har vekket en del minner.

Bror hadde ikke tenkt å dø den kvelden som ble fredag den 13. Juni – han ringte etter ambulanse ca. 4 ganger, men de nektet å hente ham. Helseteamet i byen ble fra ambulansen sendt hjem til bror… men forunderlig nok; så lukker han ikke opp døren når de ringte på… nei han hadde tatt mye tabletter og alkohol, så det klarte han ikke! Så i stedenfor å ta i dørhåndtaket til en som hadde ringt etter hjelp – så dro helseteamet fra bror sin bolig – døren hans var ulåst for han ventet på hjelpen han så inderlig ba om! Bror var heller ikke død på dette tidspunktet hvor helseteam var hos ham.

Men ja vi sier han tok livet sitt, men jeg tenker at han som mange ganger før; ropte om hjelp og hadde ikke tenkt å reise fra oss – han var i mørket.

 1. Jeg kunne skrevet så mye mer, om presten jeg så nedi gaten med datteren til bror i bilen, om kampen jeg hang meg på i form av en sak til Fylkesmannen…
 2. Men det som er viktig å si er at; vi var aldri sint på ham; Mamma og jeg sto igjen og viste at vi kunne ilke gjort noe mer før ham som var sønn og bror. Han var syk, og sykdommen tok ham.
 3. Psykiske lidelser tærer på hele familien og vi vil aldri dømme noen eller tenke feighet osv – vi hadde opplevd nok til å på en måte skjønne…
 4. Tatoveringen er Ohana, noe som betyr Familie på Hawaiisk, denne tok jeg i sommer.
 5. Jeg vet helt ærlig ikke om dette er en kamp vi kan vinne, men vi må aldri gi opp støtte og arbeidet vedrørende psykisk helse!
 6. Vi ønsker de fred, men arrene vil alltid ha en missfarge av savn <3

Jeg hadde kun en bror og han la ut på en reise med enveisbillett…

Savner deg som pokker broren min <3

 

 

 

7 kommentarer
   1. Tusen takk <3 Ja en føler en blir ganske så hjelpesløs….
    Men veldig fint å se at åpenthet og fokus kommer frem etter slike hendelser, dette var en kjent person det er mennesker som sliter med slike tanker hverdag der ute <3
    Ønsker deg en fin dag <3

   1. Tusen takk Torill og kattene <3 bloggeklemmer og puseklemmer; ja det fleste klemmer taes imot og varmer <3 Har hatt en ordentlig sløve og kose lørdag! Gjort minst mulig!
    Håper dere har hatt en fin lørdag også :).
    Nå skal Carmen og jeg snart legge oss.
    Nattaklem

  1. Thank you for the good writeup. It in truth used to
   be a entertainment account it. Glance complicated
   to far brought agreeable from you! However, how
   could we keep up a correspondence?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg