Nettdating; for sær og gammel?

Her ligger jeg i skrekkens grep! Neida, men jeg er litt Nysgerrig på dette med sjekking på nettet , men herregud så skummelt!

En må jo legge ut bilde og brette seg ut for hele verden jo? Når folk ser meg I byen så tenker de; der går hun desperate halvgamle dama!

Kan det bli noe virkelig? Er det bare tapere og lugubre folk der så pene og blide på bildene og i virkeligheten så er de vampyrer?

Er det slik en kan møte din fremtidige livspartner?

Bør det ikke være møtet og gnisten og kroppens interesse av et annet menneske? Finner en dette på nettet?

Jeg vet jo hva jeg vil ha og hva jeg ønsker…. Kanskje jeg er for sær? Men så er en såpass voksen at en går ikke på byen og finner en drømmeprins som har 7 i promille og som tror at du skal være helgens kull! Finnes vell noen av dem ja…

Nei helgekos/kjæreste er ikke noe for meg, det er å kødde med følelser, det vil alltid være en som blir såra.

Om det er så flott i helgene, hvorfor savnes en ikke i uken hvot en kan sitte i armkroken  se tv feks og le og ha selskap i hverandre?

Det å Ha noen å legge seg med å si natta til, en å våkne med å høre pusten til… smile trøtt god morgen og kjenne hjertet slår.

Det var som en kompis så for litt tilbake; det er jo ingen som vil være alene! Det er jeg enig i, kanskje for en stund selvfølgelig, en skal finne seg selv og trives i eget selskap aller først.

Men å frivillig velge å spise middag alene hver dag og legge seg alene hver kveld? Nei takk et slikt loaner liv passer ikke meg – en blir jo helt død i følelseslivet sikkert!

Nei jeg får nok se om det dukker opp en søt Alv ute i skogen He he.

Jeg klarer ikke tro at sjekking på nettet er tingen, men alikevel… en må jo prøve for å vite at det ikke funker?

Ønsker deg en fin kveld både med og uten sjekking!

 

 

Aldri for gammel for sinksalve!e

Like sikkert som det er at snøen kommer, så florerer også omgangssyken – sikrere blir det ikke!

“Sår i Rosa” er et vell beskrivende uttrykk eller hva?

Men det som er litt unikt; er at vi damer faktisk ikke har tid til å være syke 100% vi! Barna må vekkes, matpakker, vaske klær og lage middag; ingenting av dette stopper del om du hverken tør å hoste eller bøye deg uten nøye planlegging og et godt nattbord i trusa!

Kan dere tenke dere noe så kjedelig å være halvsyke og småkvalm? Det er to positive ting; du kan sitte lenge på do med telefon og facebooken, lese all sliten du kommer over! Blir litt nummen og prikkete i skinka når du prøver å reise deg. Nummer 2; de kaloriene du har klart å gnu i trynet ila fredag og lørdagskvelden de så vi aldri denne helgen, de rant vell ut der Karius og Baktus havna når de ble skylt ut av munnen til Jens?

Jeg skal ikke klage, jeg føler jeg fikk lightutgaven av omgangssyken, kun litt kvalm inatt og magen idag, men jeg har sovet og fått henta meg inn tror jeg.

Fredag var kosekveld med snuppelure og vi laget hjemmelaget minipizzaer, og Norske Tallenter på TV. Det er så deilig å bare være der en ligger henßlengt i sofaen og når en skjønner at det er lite lurt å prompe under et gammelt tungt ullpledd!

En kort fjelltur rakk vi oxo og ei barndommsvenninde handla kos og besøkte moren min på sykehjemmet.

Jeg er evig takknemmelig for alle de fine folka jeg har rundt meg!

Klart det er dager som suger mer enn andre, men nå føler jeg livet former seg mer og mer for meg!

Ps; i år har jeg faktisk ikke styra med farsdagen! En helt grei følelse He he.

Nattaklem

Jenteprat ved ølveggen

Jeg hasta inn på lokalbutikken, en halvtime for sent hjem fra jobb. Idag sku jeg passe på å komme meg tidsnok hjem pga rolig og greit på jobben. Det er enkelte ting vi ikke styrer, idag var det omgangssyke,  det siste jeg gjorde var å vaske opp oppkast. Det koster meg inget, bare syntes synd på disse små kroppene som står å spenner hele kroppen sin.

  • Idag var det mye lue og skjerf oxo i butikken, men når jeg kastet blikk nr 2, så jeg at det var et kjent ansikt! Praten var fort i gang, det er  så deilig; rett på tema livet, kjæresteskap, samboerskap, trivsel alene, barn og eksmenner – vi damer er rett på, åpne og ærlige!­
  • Når jeg hadde spurt om hun andre sitt kjæresteforhold, så sto jeg så konsentrert og spent at jeg skvatt så inn i helvete når ei annen kunde skumpet ufrivillig borti meg!
  • Da snakka jo munnen min før hjernen fikk bidra, det er aldri heldig! Jeg sa til damen  som beklaget seg at; sorry at jeg skvatt slik men vi var midt i oppdatering av kjærlighetslivene, så derfor skvatt jeg 🤣
  • Stakkar min bekjente rødma og lo, men ærlig er jeg og slik kom altså orda ut.
  • Det som er litt artig, er at når  en står slik å snakker, ja da er det ikke så travelt å komme hjem? En snakker med en likesinnede og det gjør så godt!
  • ­

Det er jo litt komisk at vi damer kan stå ved ølhyllene i butikken å prate om livet med gleder og sorger; noe som er helt naturlig – men vi får ikke til den praten med mannfolka vi deler livet med?

Ved slike spontane samtaler får vi oxo bekreftet at vi er ganske så normale som blir oppgitte, frustrerte og ikke minst glade av enkelte ting som følger deg i livet!

Nåja… Helt normal blir jeg nok aldri, men det har jeg heller ikke noe mål om å være!

Jeg vil være meg selv, glad og takknemmelig 💗

Jeg ønsker deg en riktig god natt!

Rosa Fjolle

 

Jeg plundrer fortsatt med å snu bildene rundt! Jammen greit at jeg ikke er perfekt?! Er du perfekt kanskje?

Jeg ble faktisk flau over meg selv i etterkant av et sykehusbesøk, hos en kjekkas av en fysioterapeut med 3 dagers skjegg!

Du kjenner følelsen nå du digger musikk i bilen på vei hjem; og plutselig skjønner hvilken fjolle du har vært!

Jeg lå på benken og han kjente på armene og skuldrene mine….

Men han skulle vell teste følelsene, så han pjusket og spurte om jeg kjente likt på armene. Jeg ble jo ganske så salig der jeg lå og ble “kjærtegnet” som mitt lille hodet drømte om…

Så skulle styrken måles og han måtte vise meg og han sa; du skal skyve meg bort med armen din!

I mitt lykkesalige øyeblikk der jeg lå løs og ledig på benken, kun med singlet så puppa hadde nok sklidd under hver armhuler og alle dobbelthakene hadde forplantet seg opp i panna – ja der jeg lå på mitt vakreste og ble bedt om å skyve kjekkasen med tredagers skjegg fra meg, så kom jeg på denne sjarmerende replikken; He he he du vet ei dame på min alder har ikke råa til å skyve fra seg mannfolk vet du 😉 Fysioterapeuten humret lett, men han tenkte sikkert inni seg at det var nok en HELT annen avdeling på sykehuset jeg sku vært på!

Jeg satt i bilen å gremmes over meg selv, så flaut å klare si noe så jævla dumt! Det virka vell som jeg var hol på både det ene og det andre og at Flaggermusa (mi) ville ut å fly!

Ja ja fine damer la fjollinga tilhøre meg, så kan dere oppføre dere med vanlig folkeskikk i motsetning til meg!

Skumnisser er kjøpt inn til fredagstemning på jobb i morgen! Det er noe med fredagen på jobb og jeg elsker det!

Sove godt fine dere

Døden banker ikke på…

At sinnsstemning kan forandre seg så raskt?

Jeg gikk ned i gaten, da moren til ei jente som var her, trengte oppvask tabletter. Jeg hadde ikke hjertet til å sende snuppa hjem siden de hadde det så fint! Jeg hadde oxo ligget under et gamle ullpledd å fyra meg ut av huset! Det var nydelig med luft!

Med et kom det en sykebil som regelrett fløy over de nye skarpe fartshumpene’ med blålys.

Før vi var ferdig å måpe og vi hadde gjetta hvor bilen sku stoppe, så kom det en sykebil til og en politibil – da rusla vennindemoren og jeg tilbake til jentene; kaoset var rett skrått over huset mitt. Så greit å være hos jentene, men de var i Til Tok verden og inget hørt eller sett.

Jeg bare ventet på at bilen til den ene datteren skulle komme… og joda hun kom løpende fra bilen.

Mine tanker gikk mest til hun som datter og hva hun gikk igjennom nå…har jo opplevd en del selv og skjønte hun var alene som familie 💗

En forelder død… lysene er nå slukket og hun går i dette øyeblikket ut i bilen, sikkert helt tappet og tom og et hjerte i sorg 💗

Det er livet men alikevel så ufattelig trist! Dette er mennesker som har bodd i gaten i flere tiår og som vi kjenner gjennom våre foreldre 💗

Fra en livlig kveld med to glade jenter som delte Halloween kake til halv pris til at døden banke på 💖

Hvil i fred fine nabo 💗