Voksne damer rekker det meste – og drømmer oppfylles

God søndag!

Nå sitter jeg på fjellet etter en fin sosial dag og kveld i går, jeg har mange fine venner her oppe, noe jeg er veldig takknemlig for!

Vi er i alle aldre og en bidrar med hva en kan og en blir respektert for hvem en selv er – er ikke det flott?

Barna har også blitt oppdratt til at en skal inkludere, ingen skal behøve å være alene, det er både kinosal og basseng her oppe, så ingen grunn til å kjede seg.

Nå har jeg bare minstemor igjen hjemme, veldig hvor disse åra går?

Realisere drømmer ja; det blir vi aldri ferdig med!

I morgen skal jeg besøke datter som går Master i Trondheim, et sted jeg kun har besøkt som liten og ingen opplevelser annet en ei stue i en blokk og hyggelige folk; ca. 45 år siden.

Jeg har de siste årene sagt at ; Nidarosdomen ønsker jeg å oppleve – og det skal jeg faktisk få lov til nå!

Jeg har skjønt at Trondheim er en flott by og det er mye jeg kan oppleve ila de to døgnene jeg skal være der.

Det som irriterer meg mest av alt, og som jeg lar ødelegge turen litt; er at jeg har bestilt meg semska skinnbukse og den kommer jo pokker ikke! Eller joda, seint og den dagen jeg reiser eller dagen etter, slikt er så utrolig irritabelt! Men jeg håper jo at opplevelsen av Trondheim blir bra uten den nye buksa også he he.

Jeg ser frem til å klemme på og være sammen med Storegull, mange måneder siden jeg har sett hun! Og stoltheten….Jeg er så stolt når barna ordner seg og jobber for fremtiden sin, det er ingen som sier at noe er enkelt, men så utrolig godt når du vet at barna dine er sikret utdannelse – hjelper greit på fremtiden det!

Så nå er det ikke Polen og storbyer i Høst-og vinter ferier; nå er det barna sine en ønsker å besøke.

Jeg har også ei mamma på sykehjem, de ringte meg Istad; så jeg har allerede lovet at jeg skal komme samme dag som jeg kommer hjem fra Trondheim! Joda, godt å vite at en er betydningsfull, men det kan bli litt mye noen ganger også – lov å si det.

Jeg ønsker dere alle en fin fin uke!

Hyggelig å høre om dere skal noe kos i Høstferien <3

 

Vi blogges!

 

 

 

Dama i sin beste alder vender tilbake!

Hei og takk for sist alle dere der ute!

Jeg ga opp skrivingen pga jeg plundra med å henge med på det tekniske her inne, samt jeg ble kanskje litt tom i hjertet?

Jeg har brukt mye energi på sorg for min mor, som fortsatt lever med kraftig Alzheimers. Samtidig som jeg skulle bygge et nytt liv men jentene mine, jeg kjøpte mor sitt hus.

Jeg gleder meg til å skrive om små hverdagsgleder og helt sikkert irritasjoner også he he.

Jeg har litt jobb å gjøre i forhold til å lære meg å legge inne flere bilder avgangen osv, men jeg skal prøve!

Husk at vi er aldri alene om å gjøre litt dumme ting, være litt fjollete, samt det å kunne bli lei seg – vi er jo for pokker mennesker!

Men mest av alt; Være stolte over oss selv – aller viktigst!

Vi blogges!