DAMA I SIN BESTE ALDER – SHE IS ALIVE! Med is i munnvika..

NÅ SITTER RUSKESARA OG KOSER SEG MED ABBA PÅ RADIOEN (høres jeg ut som en femtiåring nå eller?)

 

Uken har rett og slett løpt i fra meg! Jeg har hatt tøffe dager, fine dager, kose dager og bæsjedager – akkurat hva livet tilbyr ei voksen dame i sin beste alder!  

Forrige helg hadde vi fest med jobben, som vi startet med Natursti i Borre Nasjonal Park, og siden jeg er så heldig å få være med på festkomiteen så gikk hele lørdagen :). Men veldig hyggelig og viktig med sosiale sammenkomster!

Tirsdag var det flott Personalmøte, det hadde vi først ute – teambuilding med de vi skal jobbe sammen fra Høsten. Vi fikk i oppgave å lage vår Maskot “Spira” av natur materiale – vi heter Espira. Det var veldig gøy! Vi avsluttet kvelden på Pizzaninni og alle var storfornøyde med kvelden!

vi var veldig fornøyde selv 🙂

Søndagen var det en ettermiddagstur på stranda…

Og i går kveld var vi på Løvøya, kjæresteparet møtte venner og velsa og jeg møtte venner – helle minn hvor deilig sommerfølelse! Og plutselig var klokken 21!

Vi kjørte først litt rundt på Løvøya – veldig vakkert!

 

Jeg skulle lage en enkel middag i går…. det ble det overhodet ikke, men veldig så godt! Etter maten så jeg i kjøleskapet at jeg hadde tatt opp en kilo medisterkake fra frysa som skulle vært middagen vår! Ja Ja snakk om å finte seg sjæl lissom!

Det er nå farlig mye godt å få kjøpt som tilbehør til is kosen… Jeg elsket i fjor soft ice med strøssel av bringebær og lakris; vi fant dette i butikken:

 

OBS…. Jeg skulle jo etter planen ha kjærlighetssorg og rause ned i kilo?!

Jeg går ikke opp nei, men kiloene går av i sneglefart…. ikke noe rausing med slik sommer kos!

Men er det ikke det livet handler om da folkens? Nemmelig å kose “ræva” av seg!

Det er i alle fall Filosofien jeg velger å gå for!

Hva med dere?

Nattaklem!

 

 

 

 

Øiiii Ho Ho Øiiiii – Det var en indre stemme som sa meg at det var MEG som ble hoiet etter!

Jeg hadde akkurat satt meg i Bobla mi etter seinvakt, og fått i gang girkassa og gassen og var klar til det første krysset, jeg hadde taket nede og hørte selvfølgelig greit idet jeg sku til å skru opp musikken.

Med biler både foran, bak og motgående så hørte jeg plutselig noe skriking og hoing! Øiiiii Ho Ho og armer som flaksa ut av en bil! Jeg skjønte med en gang at det var noen jeg kjente, men jeg kjente ikke igjen bilen, men jeg banka Bobla i ryggetilstand og skapte litt kaos i barnehage slippet!

Det kom ei løpende mot meg og det var barndoms-og skolevenninne som nå bor i Bergen, søstera kom også ut! Herregud, det må jo være 10 år siden i allefall! Så utrolig koselig og så deilig, praten var helt lik som før!

Storesøstera var kjapp til å skyte inn at det beste Blogginnlegget var det i går – når jeg hadde driti meg ut med tenninga, jeg hadde bare ikke skjønt det selv!

Jeg lo godt og spurte om hun leste Bloggen ja :). Barndomsvenninnen min kunne fortelle at de også hadde sitte sammen med moren sin og hatt høytlesning og ledd og kosa seg. Det jeg skriver om er jo hva folk (damer), kjenner seg igjen i: det er bare det at jeg faktisk tør å si tabbene høyt – eller skriftlig gjøre dem da :).

Jeg ble så lei meg for at jeg måtte kjøre hjemover, men barndomsvenninnen kom rett fra Bergen og skulle videre! Men vi sees i August når vi skal feire felles venninne – det er et lag jeg IKKE skal gå glipp av!

 

Vi fikk selvfølgelig prata litt om mannfolk og livet, før jeg måtte klemme hun godt å si ha det!

Jeg kjørte glad hjemover med en litt ungdommelig følelse, samtidig som jeg følte meg litt fri, heldig og at livet ligger på et sølvfat og venter på meg <3

 

Det skal ikke så mye til for å bli litt glade i hjertene våre og ikke minst; det å kunne føle seg litt betydningsfull, det trenger vi <3

 

 

Trailer Laila Ramla fort ned fra Premiepallen gitt!

Går det virkelig an? Være så stolt av seg selv i det ene øyeblikket og like etter så flau over seg selv?! Joda…Når du heter Marianne K. Dignes så går det veldig fint an!

Like forbannet blid!

Det er lissom de dagene en tror en har kontroll som ting går krøll!

For det første så trodde jeg at møtet med Rektor til Vesla var klokken 11, neida det var byttet til klokken 14.15 – og klokken 14.00 hadde jeg bestilt verksted time for bilen til mamma, som må stå i garasjen i sommer.

Med kroppens vondter og naturens (jævla) Pollen så satte jeg i gang med å støvsuge og vaske bilen, tror den steg ca. kr 10.000,- i verdi He He. Jeg løfta og trilla dekker og ble drit skitten på henda og følte meg skikkelig som ei “Traktor Laila”  var litt stolt av meg selv!

Jeg henta mamma som avtalt, og vi rakk jammen å vaske bilen utvendig før verksted timen også! Og vi var innom en butikk å kjøpte kos vi skulle ha på bryggekanten mens vi ventet på bilen! Det ble ikke noe kos på bryggekanten pga. Traktor Laila hang i disken å prata bil og skit med han som satt i resepsjonen og som kosa seg med selskap, jeg prata bil lissom – sikker på faren min lo så han gråt oppi himmelredet!

Jeg valgte bil prat og dekklukt fremfor å nyte wienerbrød og denne utsikten!

Siden jeg var med “bestegjengen” på fredagskvelden, så har chatten vært aktiv pga. en klokke som ble borte, vi badet jo som jeg la ut bilde av, men etter dette var klokken borte vekk…jeg forholdt meg litt rolig på diskusjonen pga. jeg viste inget om klokken – men veldig kjedelig når slike ting blir borte!

Vell hjemme i dag, etter å ha handlet i to butikker med mamma og bilverkstedet; ja da ble jeg alene og senga skreik til meg! Jeg var så sliten og sov i nesten 3 timer, kjære vene!

Like før jeg skulle hive meg i bilen å hente datter på jobb, så skulle jeg bare rydde bort en liten sekk fra Fredagen, jeg sjekka tilfeldigvis en liten lomme… og hva i helvete lå i den lomma??? turte jeg si det til noen?

Klokke mysteriet var løst, men jeg var fryktelig flau! Hvordan hadde jeg klart dette? Jeg har jo brun reim på min! Men det var mørkt og også rødt pornolys pga. varmelampene og Cava og Prosecco hjalp meg sikkert ikke så mye det heller!

Men dette stressende i meg, så satte jeg meg i nybilen min og sku hente datter! Når jeg kjørte ut av plassen her så jokket og fusket bilen og jeg kjente jeg ble nesten kvalm! Men det skal også sies, at når jeg setter meg i bilen og skal kjøre fremover så har jeg da først guffa opp musikken I Love IT!

Bilen ville så vidt fremover og jeg kjente jeg ble helt varm… den bare jokket seg ned bakken og jeg fikk trilla inn til eks sitt gjerde nede i gaten! Jeg tok bilde av dæsjbordet og de lampene som lyste – jeg så for meg at hele Cabriolet drømmen min, kun skulle vare en fuckings uke! Jeg sende bildet til en kompis og rett som det var som sjølvaste “Gubben ur av lådan” så kom eksen min hjem! Jeg nesten hev meg over ham! Han så på bildet og sa at det er lysa når tenninga var av! Nei men de lysa var jo når jeg kjørte ned bakken også og bilen lukka og ville nesten ikke fremover sier jeg! Og jeg gira for jeg tror jeg hadde bilen i tredje gir, så jeg vet bilen gikk! Eksen satte seg inn og startet og han kjørte fremover og han rygget den fine Bille Boble Bilen min.

Det som er litt flaut er nok at jeg ikke har hatt start på bilen! Den hadde sikkert kvelt seg en stund før jeg skjønte noe i det hele tatt! Pga. musikken har jo ikke jeg hørt at bilen ikke gikk, og det er jo nedover bakke, så klart bilen trilla og da ikke så rart at den lugga! Herregud Laila detta var flaut! Godt det var eksen og ikke en type jeg akkurat hadde begynt å date!

Når datter og jeg kom hjem så sto ei av mine bestiser i gården og ville se hvordan jeg hadde fått det i mitt nye hjem <3 Det var veldig kos! Og hun hadde med den råeste og flotteste gaven til meg; meg Trailer Laila som kjører bil uten tenninga på!

 

Fine folk spiser sent eller hva? Det ble slik for oss i kveld, helt greit! siden dattera hadde hatt eksamen og jobbet rett etter og frem til kveld så prøvde jeg lage litt kose mat <3

Jenta mi ble i alle fall fornøyd! Man tager hva man haver <3

Trailer Laila takker flaut for en innholdsrik ettermiddag ?..

Litt for mye mamma Hormoner som må stagges ikveld eller?

Veldig så mamma ete jeg ble nå i kveld? Nei…jeg har ikke slått hodet mitt hardt eller noe!

Like rar som før jeg!

Helt seriøst så har jeg kosa meg litt med å putle for barna nå i kveld (utsetter da også klesrydding).

For det første så har mellomste Bukkene Bruse, Matte eksamen i morgen – jeg ville ikke byttet med hun for alt i verden, det er dessverre mine matte gener jentene mine har arvet tror jeg…

Hun og ei annen jente sitter på rommet å pugger og jobber sammen nå utover kvelden, samt min jente har vært på skolen fra 11- 16.00 i dag! Det er da det bobler litt i Mummimamma hjertet og det er kos å lage i stand en hyggelig brett som kan få opp blod sukkeret! De ble veldig fornøyd, og da blir mor veldig fornøyd også! Det koster jo så lite!

Etter denne gesten så ble jeg stående å se på taco restene fra middagen, som den Største Bukkene Bruse laget i ettermiddag før hun dro….

Da så jeg at dette måtte bli ypperlig skolemat i morgen! Og når jeg viste skolejentene mine det så sa de: åhhh det er til begge to eller ? Ja sa jeg, vi tar oppi kjøttdeig og Guakomole? i morgen og chips rullene i folie – dette falt veldig i god jord!

 

Cheddarost er veldig godt, veldig glad for store jenter som kommer med litt ideer!

Jeg drar nå den konklusjonen at jeg har både vært snill, lur, effektiv og økonomisk ved å bruke opp restene til skolemat!

Legger ved litt kos kveldsstemning av Hansa Huset mitt <3

 

 

 

 

OPPBRUDDS DAG; 7 tomme schampooflasker i dusjkabinettet, kun en skvett tung cola igjen….

 

NOEN TEGN PÅ VELL OVERSTÅTT PINSE MED BARN OG KJÆRESTER I HUS!

Jeg sitter her med morgenstund og gull i munn…det er meg og radioen med gamle fine sanger, ja og kaffekoppen da! Veldig god denne stunden altså, du vet at de du er glad i ligger å sover i rommene rundt deg, og dagen har bare noen må gjøre ting… men allikevel, hjernen jobber og vil planlegge! 

Dagens middag er noenlunde planlagt i mors hodet, jeg vet nå hvor mange vi blir og når middagen blir, den Største Bukkene Bruse skal hjem til studentbyen sin. Jeg har kost meg med hun hjemme en hel uke – noe jeg setter veldig pris på. Jeg har hatt en pinse med barna mine og det er ikke alltid noen selvfølge, men det har gledet mors hjerte. Joda litt rusk er det innimellom, småkrangler om at noen har vært inne på rommet til den andre og stålet det og det, eller tjuvlånt senga mens den andre har vært i bursdag osv. Litt kjøring og henting har a`mor ikke kommet unna, men når jeg har roet meg; så er det godt å få trolla trygt hjem om det så endte med et sovende menneske og spy bøtte på badet!

Lørdagsbildet, shoppinga overtok for plassen vi hadde i bilen!

 

I dag er det altså oppbruddsdagen, ei må snart ned på skolen for å møte lærer for forberedelser til Matteeksamen i morgen. Hvordan være en oppmuntrende mamma når dattera di kommer opp i matematikk og hennes største fiende er ståkarakteren? Vi jentene har alltid sliti med matematikk, men som jeg sier; gjør det beste du kan mer kan du ikke gjøre. Blir ikke det bra så finnes det løsninger for det meste her i livet, og da må vi ty til løsninger senere! Vi kan ikke klare alt!

Jeg har to store jenter som er kjempeflinke å jobber ved siden av skolen, og de har med seg en god porsjon vett og folkeskikk – jeg er så forbannet stolt av dem uansett! Noe av læringen i livet er dessverre å kjenne på nederlag og finne løsninger, drittkjipt, men det styrker en til utfordringer senere i livet tenker jeg litt blondt og enkelt. Og det som er viktig når en møter disse nederlagene bør vel være at en har støtte av de som er glad i deg, gode opplevelser og et ellers tilfreds syn på livet? 

Før den største Bukkene Bruse skal oppover, så må vi scanne og ordne forsikringspapirer, forsikringsselskapet har vært litt lure og tilbudt et beløp som en pengeslunken student gjerne ville mottatt i går….men da må mor være litt sær og si at her mangler det for 30-50 tusen for et annet punkt hun skal ha erstatning for! Takket være eks som har lest seg opp, så viste jeg dette og vet hva vi skal kreve, avbrutt skolesemester – det blir det penger av – men joda litt krangling og en må sende papirer enda en gang! Men vi skal ikke ha det noe bedre enn andre vi? Viktig å ikke takke ja til første og beste! Forsikringsselskapet vil helst ha deg styrki av listene deres så fort som mulig og ingen returrett! 

 

Fellesfrokoster er kvalitetstid!

Ja en vet en har hatt en fin pinse når det flyter med Shampo og balsamflasker i dusjkabinettet og hver forbannet en er tomme! En har hatt en fin pinse uten stress når vesla har stjålet neglelakkfjerner fra mellomste Bukkene Bruse og det flyter med luktende Pads inne på rommet, og at hun har hatt så mye alenetid på rommet at tiåringen snart er blitt 17 år gjennom youtube-videoer! Fin pinse har det også vært når du tror du er ajour med klesvasken, men den er fyllt opp i det kjæresteparet forlater heimen! Du får en fornemmelse av fin pinse når ungdommen i huset leter desperat etter en flaske med “tung” Cola og det kun er mammas Pepsi Max igjen! Kos Pinse kan du se på sorteringen på smågodt fatet, det er nøye oppspist og sortert til side hva den ene og den andre ikke har sååå lyst på! 

Fin Pinse og barn hjemme når det står ca. 20 brukte glass rundt stue/kjøkken teritoriet og ingen eier dem! Kos med felles frokoster når alle har fri, men alle har så dårlig tid at de ikke rekker å rydde inn pålegget :). Spor etter fin Pinse når du har vasket ca. 47 hvite Halterneck sokker og string truser, og for å ikke glemme alle Gant Boxer trusene – jeg rekker henda opp i været og er rimelig uskyldig!

Spor etter en befolket Pinse når søppla renner over, alle klarer å trøkke sin dritt oppi, men ingen gidder å tømme He He. Og når du er så uheldig å endelig får løpe inn på do å tisse etter diverse ungdomsdusjing, du er garantert å bli våt på sokkene dine! Du kjefter å smeller å lurer på hva i helvete de holder på med, og du forteller oppskriften på lite vann på gulvet; tørk av dere inni dusjen og drit i å bruke to håndklær hver osv… Du ser de hører deg, men vet de ignorerer deg!

DEN MELLOMSTE BUKKEN LAGET FRUKTFAT EN KVELD <3

Ovenstående er faktisk fin og overstått pinse og litt lettelse over at det også finnes hverdager. Men helt ærlig vil jeg heller ha denne verdifulle “uroen” rundt meg ennå å måtte sitte potte alene! Jeg vil ha litt liv og de jeg er glad i rundt meg – jeg er heldig <3

LEON BRUKER IKKE GANT BOXERE!

Og for å avslutte med at mor også kan suse….; Jeg kjappet meg ut i bilen, slo ned taket så det ble kabriolet, og jeg irriterte meg grassalt over all den drittpollen! Ungdommen jeg skulle kjøre sto på utsiden av bilen akkurat i det jeg omtrent la brystene på bryteren med vindusspylerveske og satte i gang viskerene?.Problemet er bare at: når du har Kabriolet, nedslått tak – ja da kom jo all vindusspyler vesken rett inn i bilen og i panna på meg! (joda unga lo) – Det er stor mulighet for at jeg får pigmentflekker i panna etter den nedsprøytingen med vindusspyler væske!

 

KOS DERE GLUGG I DAG!

SOFT ICE I VINKEL OG BUE? Og dårlig samvittighet til dessert?

FRIDAGER, EKSTRA ENERGI – MOR ER PREGET AV IDYLL OG BER MED BARNA PÅ IS TUR – KOSELIG HVA? 

Gjestebrygga i Horten, vi har det fint ikke sant? 

 

Men pokker? det blåser jo stiv kuling, og  sikkert mer vindstille på Finnmarksvidda enn her og ved kysten jo? 

Men vi var optimistiske, det skal vi ha! Vi satte oss så stolt i Cæbben og var forberedt på blåst, men det var ikke så ille å kjøre med åpen bil. Vi kjørte først til noe som heter Løvøya og fant fort ut at det ikke ble mye idyll, frista lite med is i den blåsten. Optimismen var fortsatt høy og vi skulle til Rørestrand Beach Bar, de har laget det så fint der – så dit ville vi! 

Rørestrand Beach Bar, de har til og med hentet inn egen sand! Flott sted! 

Det blåste selvfølgelig på Rørestrand også, så vi ble enige om å kjøre inn til byen  – gjeste brygga i byen. Her satte vi oss på Peppes Pizza, et sted jeg er meget negativ til, dette grunnet treg servering og stive priser. Men i dag tok jeg sjansen og det gikk egentlig greit. Unga trodde de sku få is, men når jeg bestilte en del småretter så satt de musestille og som tente lys :). Det siste jeg gjorde før vi dro hjemmefra var å ta opp mat fra frysa, vet ikke hvor lurt det var :).

Men da kommer kunsten til oss damer frem; at selv om alt ikke er så fornuftig så blir det overraskende og masse kos og kvalitetstid i sammen de vi er glade i! Det var et skår i gleden…den mellomste Bukkene Bruse var på jobb, så ingen måtte sende noen snæpper (joda..søstrene kan gjøre slik). Men hun som jobbet, bor hjemme så hun pleier få med seg kosen ellers også. Det er jammen ikke lett å være dønn rettferdig hele forbannet tiden, men jeg må innrømme at jeg slet noe med samvittigheten ja… Uansett så kosa vi oss og den Største Bukkene Bruse skal hjem til studentbyen i morgen til jobb og eksamensforberedelser – så dette var kos! 

 

Fingermat er toppen! Det er noe for alle til bords! 

Ei tilfreds og fornøyd dame i femtiåra! 

Jeg tok kaffe og litt dessert hjemme, helt greit det :). 

De beste ønsker om en fin dag til hver og en av dere ! 

 

JEG KJØPTE OVER 20 BIKINIER I SPANIA….

JA DU LESTE RIKTIG! I FJOR SOMMER KJØPTE JEG OVER TYVE “FOTBALL BIKINIER” – DE KOSTA EN EURO STK –  OG DE BIKINIENE MÅTTE JO VÆRE ROTEN TIL NOE ARTIG ELLER HVA?

 

DET VAR JO SÅ BILLIG, OG NÅR DU HAR SÅ MANGE LIKE, SÅ MÅ EN BRUKE DET I EN ARTIG SAMMENHENG! OM UTGANGSPUNKTET IKKE ER ARTIG SÅ BLIR DET ARTIG!

IGÅR SKULLE JEG SOM SAGT SAMMEN MED BESTEGJENGEN, VI HAR ALLE JOBBET SAMMEN, MEN ER LITT SPREDD NÅ. MEN VI HAR KONTAKTEN OG HAR DET UTROLIG GØY I SAMMEN -VI ER EKTE, ÆRLIGE, SERIØSE OG OSS SELV <3 DAMER FULLE AV OMSORG OG KJÆRLIGHET! JEG ER HELDIG OG HAR FLERE AV DENNE UNIKE SORTEN, MEN IGÅR VAR DET DISSE JEG SKULLE NYTE KVELDEN SAMMEN MED <3

  

BOBLER I BLODET OG BOBLER I VANNET VAR EN HELT GREI KOMBINASJON! DEILIG Å KJENNE PÅ LUKSUS OG NYTE LIVET! DET ER DIGG Å HA DET GODT! SE SÅ KULT DET BLE MED LIKE BIKINIER OGSÅ! 

FØR VI TOK KVELDSBADET FIKK VI ET PAR SLIKE UNDER BILDET, HVER OGSÅ – NYDELIG OG HØRER SOMMERJENTEKVELD TIL! 

OG DENNE GRØNNE SPIRALEN VEKKET BARNDOMMSMINNER VED BÅDE SYN OG LUKT! 

VI SPISTE NYDELIGE GRILLSPYD, SÅ DET BLE IKKE BARE BOBLER PÅ TOMME MAGER! 

SLIKE JENTEKVELDER ER BEDRE ENN ALL REKREASJON OG SPA OPPHOLD OSV – DET ER SOM BENSIN PÅ BILEN, DU FÅR PÅFYLL SLIK AT DU HENGER I STROPPEN EN UKE TIL! 

 

JEG ØNSKER DERE ALLE EN TOPP KVELD OG NYTE FRIDAGENE MEST MULIG UFORNUFTIG 😉

 

NÅR DU RINGER Å BESTILLER BIFF SHOPSUEY MED BIFF….

JA? DA ER EN GANSKE SLITEN I HODET ELLER?

DET ER LOV  Å SYTE PITTELITT ETTER EN FIN 17. MAI DAG ELLER?

NEIDA, JEG SKAL IKKE KLAGE! JEG HAR HADDE EN FORRYKENDE BRA DAG, FLOTT VÆR MED PITTELITT MER BLÅST ENN VI TRENGTE, OG SAMMEN FOLKA JEG ER GLAD I!

IGÅR VAR DET MAMMA, VESLA OG MEG – BEGGE DE TO STORE JENTENE MIN JOBBET DAG OG KVELD PÅ NARVESEN – VELDIG STOLT AV DEM ALTSÅ! VI VAR Å KJØPTE SOFT ICE HOS DEM ETTER TOGET.

MED MARENGS! MÅ PRØVES!!!!!

IKKE SÅ LETT Å TA BILDE NÅR MAMMA ØNSKER PRATE HELE TIDEN!

 

VETERAN BILENE FØRST I TOGET!

DESSERT ETTER NYDELIG MAT PÅ KINA RESTURANTEN!

 RUSSETOG VAR VIKTIG FOR VESLA PÅ 10 ÅR OG RUSSEKORT!

JODA…JEG SOVNET FØR KLOKKEN 23.00! OG NÅ SITTER JEG HER KLOKKEN 04.00 OG DRIKKER TE OG HAR SJEKKET EI SOM SOVER PÅ BADET – DET ER HUN SOM IKKE SKULLE RINGE HJEM FOR KJØRE MIDT PÅ NATTEN – MEN SOM GJORDE DET ALIKEVEL PGA. HUN VAR SYK – OG TATT FORMEN I BETRAKTNING SÅ VAR DET HELT GREIT AT HUN RINGTE HJEM!

ALT I ALT HADDE JEG EN VERDIFULL DAG MED MAMMA OG DET LILLE JEG SÅ TIL JENTENE MINE <3

I KVELD BLIR DET CAVA PROSECCO  KOS MED VERDIFULLE VENNER, VI HAR DET SÅ UTROLIG GØY OG FINT I SAMMEN! JEG GLEDER MEG VIRKELIG TIL Å VÆRE JENTE JENTE I KVELD – DET Å BARE VÆRE MEG LISSOM <3

ØNSKER ALLE EN FIN KVELD!

GRATULERER MED DAGEN ALLE DERE DER UTE!

I  DAG ER DAGEN SOM  ER MAI MÅNED, OG LOMMEBOKEN? SIN STORE DAG!

DET HAR VÆRT FORBEREDELSER PÅ SKOLER OG I BARNEHAGER, SLIK SOM PÅ MIN JOBB HAR VI DET STORE BARNEHAGETOGET 16. MAI – DET ER NESTEN STØRRE ENN DAGENS BYTOG! BARNA KOM PYNTET OG FORVENTNINGSFULLE TIL BARNEHAGEN IGÅR OG KOM HJEM MED KETCHUP OG ISFLEKKER PÅ KLÆRNE :).

NOEN HAR HANDLET MASSE BLOMSTER OG PYNTET HAGEN TIL DEN STORE DAGEN. IGÅR KVELD VAR DET NOK EN DEL SOM ORDNET BUNADEN SOM MANGE AV OSS MISUNNER NÅR DE KOMMER SÅ FINT DINGLENDE BORTOVER GATEN MED ALT STJÆSJET, JEG FØLER MEG NESTEN LITT UTENFOR…. MEN JEG KJØPTE MEG NOEN TERRASSEMØBLER DA!

NOEN GIR BENGEN I HELE 17. MAI OG SYNTES KANSKJE DAGEN BARE ER VOND OG FÅR FREM MINNER SOM GJØR EN TRIST, NOEN ELSKER DENNE DAGEN OG NOEN SYNTES DET ER EN DAG FULL AV STRESS  – FIN MEN STRESS OG EN KAMP MOT KLOKKEN TIL TIDER (MEG).

JEG SYNTES NESTEN KVELDEN IGÅR ER DEN FINESTE, DA FORBEREDER VI I SAMMEN ETTER EN DEL KJØRING HIT OG DIT, NOEN SKAL PÅ FROKOST, NOEN SKAL PÅ SKOLEN OG NOEN SKAL HENTES HELST I DET DU ER PÅ SKOLEN MED DEN MINSTE – HER GJELDER DET Å HOLDE HODET KALDT!

RESERVE GELE OG REKER SLIK AT VI HAR NOE HJEMME TIL I KVELD OGSÅ!

DET VAR SÅ MYE FREM OG TILBAKE IGÅR AT JEG TROR VÅRES MIDDAG IGÅR RETT OG SLETT BLE FELLES MED; NAPOLEONS KAKE, RULLEKAKE, SVELER OG JORDBÆR!  VI MÅTTE LANDE OG STABILISERE BLODSUKKERET! VI FIRE JENTENE HADDE KVALITETSTID.

 

MOR HADDE SELVFØLGELIG GLEMT Å KJØPE EN LITEN TING TIL FROKOSTEN HUN SELV IKKE SKAL PÅ, SÅ DA MÅTTE HUN UT Å KJØRE SEINT PÅ KVELDEN! DA DRO JEG INNOM BARNDOMS VENNEN LEENA SOM FIKK VÆRE MED PÅ EN TUR MED CÆBBEN MIN – AKKURAT DA FIKK 17. MAI FORBEREDELSER BARE VÆRE! JEG SKULLE “VÆRE” HER OG NÅ OG VENNINDA MI!

I ÅR GIKK JEG FOR NYE SKO OG GAMLE KLÆR, NEIDA OG JODA…JEG KJØPTE MEG EN KIMINO FORRIGE HELG FOR GAVEKORT JEG FIKK TIL FEMTIÅRSDAGEN, OG EN TILBUDSKJOLE FRA IFJOR SOMMER SOM ENNÅ IKKE ER BRUKT! DET BLIR BRA DETTE KASPERSEN!

 SEMSKET SKINN

DETTE BLIR EN BRA DAG! ALLE ER BLIDE OG HILSER! OG JEG STÅR Å BÆLJER NÅR VESLA KOMMER I BARNETOGET OG TENKER PÅ PAPPA OG BROR SOM JEG VILLE ØNSKET VED MIN SIDE STÅ <3

MEN I DAG HANDLER DET OM OSS TILSTEDEVÆRENDE OG VI SKAL KOSE RÆVA AV OSS SOM PAPPA PLEIDE Å SI!

NYTE DAGEN FINESTE DU OG TA VARE PÅ DEG SELV MIDT OPPI ALT ELLER INGENTING!

HIPP HIPP HURRAAAAAA

 

 

 

Var det et tegn? eller bare dum jenteunnskyldning?

Vi jenter er ganske så flinke til å finne på begrunnelser når det er noe vi ønsker oss, eller unnskyldninger når vi har vært litt ufornuftige!? 

Dette er nydelig om ikke så slankende, vi hadde på vaniljekesam også, nammi.

 

I dag hadde jeg formiddags besøk av min kjære venninne Heidi, hun måtte bare sjekke den nye leiligheten i samme slengen som hun skulle trille barnebarnet til søvn. Heidi ble kjempe begeistret og likte leiligheten veldig godt, og da blir jo jeg glad, for jeg liker den selv og trives veldig godt; og hun sa at her var det Marianne stil! 

Etter frokostlunch så bar det ned til eks å rydde litt, blir aldri ferdig – det påpper jo opp ting hele tiden! Det tar jo litt tid, for en blir sittende å se på gamle minner og bilder; en blir litt melankolsk egentlig. 

Men…. forrige dagen så skrøyt jeg at jeg hadde kjøpt meg ny bil; Volksvagen Beetle?! Idag når jeg sorterte papirer osv så dukket bryllupsbildene fra første ekteskap opp (har bare vært gift en gang he he) – og hva tror dere vi ble kjørt i etter kirken? 

 2.07.1994

Mai 2018 – kjøp

Dette må jo bare være ment to be eller hva? smile smile…

Jeg har hatt en fin dag med litt av hvert. Til middag klare jeg selvfølgelig å utløse røykvarsleren her i leiligheten – da var vi voksne forholdsvis aktive en liten stund he he. 

 

Jeg ønsker dere en super uke full av opplevelser Hipp Hipp!