En strek i regninga?

Sykt barn og hjemme fra jobb

Bilderesultat for febermåler(Google.no).

Stakkars, jeg vet jo at barn ikke mener å være syke, eller at den forkjøl sen barnet klaget over i går morges faktisk ikke hadde tenkt å forsvinne….

Men inne i mitt hodet så skulle jeg på jobb i dag og inne i mitt hodet så var jeg på en måte på jobb allerede. Seinest i går kveld meldte jeg med kollegaen min og la planer for dagen i dag.

Så, i morges når barnet sto opp og klaget på vondt i halsen og at det brant i panna så var jeg ei kald og ufølsom mor! Ta deg vann for halsen og få kroppen din i gang svarte jeg!  Nå skal det sies at det har hjulpet før, og at alle vondtene er sterkest i det en har stått opp fra den varme og gode sengen, tror flere av dere kjenner den?

Det tok ca. 30 sekunder før jeg kjente angrepulsen min og at morsfølelsene hentet seg fort inn og jeg følte meg litt dritt. Jeg ropte på barnet og viste jo at hun var forkjølt, det var hun i går også, men jeg kjente på ryggen – den var god og varm, her var det noe på gang ja!

En liten tablett og rett i seng på vesla igjen, og jammen sovnet hun igjen, og når barn sovner igjen slik etter å ha vært våkne og oppe av sengen? ja da tyder det på at ting ikke stemmer! Prosessen med å ringe jobben og sende melding på mobilskolen, var nå neste steg. Jeg nesten hater å ringe jobben å si at jeg ikke kommer! Jeg møter den blideste stemmen og full forståelse, men det er den forbaska følelsen av at du “svikter” de på avdelingen din, den slipper ikke taket.

Barna går selvfølgelig først og skal gjøre det, det er vi jo alle enige om. Men jeg kan med hånden på hjertet si at tror aldri jeg venner meg til at det ikke koster meg noe å ringe meg hjemme fra jobben!

Om du har en planlagt fridag, så har en mange planer om rydding og kos. Men slike dager hvor du inne i hodet ditt allerede er litt på jobb og du må ringe deg hjemme; ja det blir slike rotedager. Men en er jo viktig for barnet sitt.

Det blir nok litt kakao laging og oppskjæring av frukt og serveringsbransjen i dag vil jeg tro, har et nytt forkle` jeg kjøpte meg til jul 🙂 

En strek i regninga ja? Jeg hadde lagt opp et løp i dag; planlegge middag før jobb, jobb, hjem og ringe å påminne mor om at vi skal på kurs i kveld, spiste middag i hu og hast, slik at jeg fikk stressmage, ringe mor igjen, dure litt for sent å hente mor, og da lande heseblesende på kurs på sykehjemmet med min mor på slep stakkar :).

Streken i regninga blir at jeg ikke vil oppleve stresset jeg hadde planlagt på forhånd!

Jeg ønsker dere alle en fin fin dag i regn og hold dere borte fra glatta!

Klemmer

 

 

Har du vært i Nice og eventuelt tips?

Hôtel La Fiancée Du Pirate, Villefranche-sur-Mer, Utendørsbasseng

VELDIG LIK HATTEN MIN DET DER!

OG JEG REGNER MED AT ILA APRIL SÅ SKAL FAKTISK MIN HATT LIGGER DER I NICE, VED BASSENGET, PÅ HOTELLET; LITE OG INTIMT, BELIGGENDE PÅ EN LITEN HØYDE.. Drømmene farer av sted. Vi må da ha drømmer? Så lenge de er overkommelige også, så er det jo veldig lov?!

Vi har godt av å kunne ha litt luksusfølelse innimellom, og det vet jeg at jeg ville taklet ganske så greit! Jeg er heldig og har vært i Frankrike, men ikke fått oppleve den Franske Rivieraen – men jeg vet og går for at skal få oppleve.

Har du vært i Nice eller Antibes ( skrives sikkert annerledes) ? Kom gjerne med tips og litt stoff jeg kan snoke i 🙂

Hotel Metropole, Monte Carlo, Monaco, Lobbylounge

Dette er fra et Hotell i Monaco, koster “bare” kr 33 000,- for to personer i 4 netter, særlig lissom! Hotels.com

 

På forhånd takk for tips og råd!

Marianne

 

 

Damer er best på….

Å lage velbehag og inkludering?!

(Gla dame ankommet hjemmet etter fin kveld).no

Jeg var jo en årlig jentekveld i går, noe en aldri angrer på når en først å fått dratt med seg Blyshortsen (rompa), ut av sofaen hjemme!  

Dette er jo ikke unikt, men jeg sitter med utrolig godfølelse og fine tanker om hvilken kveld en haug med ukjente damer kan lage i sammen.

Her er vi damer unike!

For hver ny damegjest som kommer ved feststarten, så blir en på en måte løftet inn i partystemningen og fellesskapet, og ikke minst en annen veldig viktig stemning, som vi kanskje ikke får så mye av hjemme?:

“DU BETYR NOE STEMNINGEN – VIKTIG FOR OSS AT AKKURAT DU KOMMER SAMMEN MED OSS I KVELD STEMNINGEN”!

Og ikke nok med det, hva annet er vi flinke på ved slike sammenkomster? Noe vi også kanskje ikke blir dynget ned med hjemme? : Akkurat: KOMPLIMENTER!

– Åh så lekker topp du har!

– Åh du har kjøpt den kjolen jeg kikka på, den sitter mye finere på deg enn meg!

– Så Fresh og godt du ser ut!

– Så hyggelig å se deg igjen, i kveld skal vi kose oss!

– Så fin du er på håret, det kledde du virkelig!

– Søren du blir jo bare flottere og flottere du!

Dere kjenner igjen en del av dette damer? Jeg håper virkelig det, for vi damer er fine i sammen, vi er betydningsfulle og vi er likeverdige <3

Så om du ikke vil bruke 5-10 000,- på Spa-opphold osv., så takk ja til en invitasjon til jentefest! Det er balsam for sjela og energioppbyggende!

Vi damer er veldig åpne og utover vinen og stemningen så blir det fine og intime samtaler rundt bordet, og disse samtalene kan være viktige. Det å prate med noen utenforstående som faktisk har ganske like ekteskapsproblemer eller vedrørende bekymring for barna sine osv., det kan gjøre godt og vi finner ut at vi har det ikke verre enn andre forhåpentligvis.

Mannen henter ei glad og fornøyd kone, samboer, kjæreste som føler at livet smiler til en og er klar for å være hjemmets førstedame en uke til!!!! Mer sku det ikke til 🙂

 

 

EN MANN I PRØVEROM… :

 

Jeg for øvrig sto i prøverommet rett bak ham og fikk med hele samtalen. Jeg sto med buksene opp til knærne og de ville fanken ikke lenger opp, jo kanskje noe, men hva pokker hjelper det når du ikke ser glidelåsen fra den andre sia engang? Og det må ha vært noe galt med den buksen, det var jo ikke stretch i stretchen en gang!

Butikkdamen: Hei går det bra her? og fikk du prøvd? med smørblid stemme

Mannekunden: Hei ja det gikk veldig så bra 🙂 Men det gikk like mye ikke bra (like forbannet blid i stemmen sin – ikke et snev av skuffelse for at klærne ikke passet…)

Butikkdamen: Åh det var dumt da.. (hun hadde sikkert tårer i øynene av medlidenhet…)

Mannekunden: Det går bra, det var den gylne mellomtingen som sikkert ville passet i dag…

Butikkdamen: Ja den ville helt sikkert passet, så synd vi ikke har den, jeg får dessverre ikke hjulpet deg…

Mannekunden: Nei det går så fint atte! Det var slik det skulle bli i dag så ingen fare! (nesten litt rullende latter)

Butikkdamen: He He ja ikke sant – bling bling og smile smile, hørte hun smilte, Men velkommen igjen da smil smil …

Mannekunden: Humrende svarte han takk og kom med stjerne avslutningen: Ja vi prøver igjen vet du – kommer tilbake neste år jeg He He He.

 

Jeg sto fortsatt lamslått  med buksene på knærne og tenke i mitt stille sinn; hvorfor skal mannfolk være så jævla enkle? På både godt og vondt!

Her sto jeg med en skinnaktig bukse som ville gjort hele kvelden min, samt jeg vill følt meg som en 27 åring og jeg ville smilt med Colgate tennene mine og alt ville vært lykkelig lissom…og fått mange nye venner og bla bla bla..

Hvordan kunne han gå ut av butikken nesten blidere enn når han kom inn?

Håper inderlig han er slik hjemme også, for da har den eventuelle konemor en unik mann!

 

 

 

 

Værsegod; En stykk dag til meg! Jente i sinnet….

Det er nesten frustrerende….

Her sitter jeg i slåbbisen, Bruce Springsteen på radioen og sola skinner for meg ute.

Folka mine dro på fjellet i går , for at jeg skal på jentefest i kveld – er ikke jeg heldig? Det som var; jeg hadde jo søren meg lyst å bli med på fjellet i dette flotte vinterværet!

Jeg er jo super privilegert faktisk! Jeg susa lenge oppe, så på film faktisk, smårydda litt kjøkken og sorterte litt klær. Jeg våkna av den jævla alarmen til han jeg deler seng med; men… det var bare å få drept den og legge seg å sove igjen! Jeg sov til over klokken ti, og da våknet jeg til sol og melding fra ei venninne som jeg møter i kveld. Litt etter ringte ei annen venninne jeg skal sammen i kveld.. Nå kjente jeg at feststemning og godfølelsen av å kjenne på jenta i meg bare ble sterkere og at jeg faktisk kjenner litt på å kunne ta hensyn til meg selv!

Det er så enkelt, men allikevel så lett å la seg “spise” opp av hverdagen og at en skal tilfredsstille de rundt en! Og da mener jeg ikke at de rundt oss krever så mye; men vi er så forbaska tilgjengelige og skal prise alle lissom – lurer på om dette ligger i jentegenene jeg?

Nei denne dagen skal bli tipp topp tommel opp! Jeg skal maule så mange egg jeg vil til frokost, ta cola til maten, guffe på musikken mens jeg sminker meg, skifte klær og slenge rundt meg!

I dag skal jeg ta “jenta i meg” litt tilbake og nyte dagen! Dra en tur til byen, fixe gave til i kveld – og skal se om jeg kan kjøpe noe fint til meg selv også, nye klær for kvelden faktisk! Men det som er så jævla typisk er da at man aldri finner noe en har lyst på? He He jeg skal se om jeg kan finte meg selv akkurat der!

Bilderesultat for shopping bilder(Google.no)

Det skal bli godt med en kveld med jenter/damer, kose oss, danse litt og le – ja le helt fra hjerterota og så tårene triller, dere vet hvor godt det kan være? Sammen med likesinnet og likestilte.

Vi får tenke på slike alenedager som dette som en verdifull aksje som vi må få mest mulig  personlig utbytte av!

Vi blogges!

Ikke glem å kose deg i dag! Og jeg skal ikke glemme å legge Cava på kjøla!

Drømm deg bort eller bestill

Regn og slaps, får vi ikke gjort en pøkk med!

 

Nå er vi på stadiet hvor folk har begynt å drømme, og andre realisere, komme seg bort litt fra slaps og regn. I dag var det nydelig vær ute, og da kommer drømmen om våren enda sterkere?!

 

Du kan jo drømme deg bort litt eller realisere og ta noen dager borte? Det er mange billige reiser akkurat nå! Jeg tenker ikke direkte Syden turer, men det er også billig til Spania for eksempel, onsdags kveld til søndag er helt ok det også.

 

Mallorca, en stille rolig by, Porto Colom – nydelig atmosfære – må tilbake <3

 

Jeg snoker på; www.flybilligst.com – Her finner du Ryanair og Norwegian og sas!

Om du har mulighet så kan du reise en uke fra Torp til Malaga  – Costa del sol, for ca. kr 1000 – 1500 inkludert koffert. Så spørs det om du ønsker bo i storbyen Malaga eller en av byene lengre ned, som for eksempel Fuengirola, Torremolinos, Mijas, Marbella, Calahonda – de tre sistnevnte er det ca. 30 minutter å kjøre til.

https://www.google.no/maps/@36.6013145,-4.8953127,10z?hl=no

Overnatting pris, kommer helt an hvor mye luksus du skal ha og hvor nærme stranda osv.

En uke for to voksne med gratis frokost kan du få fra rundt kr 1700,-. www.hotels.com

Dersom noen av de reisende har Norwegian Kredittkort så finner dere billige tilbud på leiebil.  Altså med hotell og leiebil en uke, så kan dere få en uke i Spania til ca. kr 2500,- tatt godt i . Friheten ved å ha leiebil, det er en unik følelse!

Det er helt greit å ta en langhelg hit oxo, reiser gjerne onsdagskveld kl. 19.45 ca. og hjem søndag – helt supert og en trenger å ta kun to stk. feriedager! Kanskje det ikke skal mer til for å få opp humøret og komme våren litt i forkjøpet? Det er like billig til Alicante nå i januar og starten av februar også! Costa Blanca heter det her, og like flott som Costa del sol!

 

Bildene over er Alicante, Denja het vel stedet? Mat og idyll savnes!

 

NB: det som er viktig å huske på; er at for å få flere dager, eller ja mer ut av turen for eksempel reise tidspunkt – så kan du fly fra Gardemoen og fly til Torp hjem.

Min favoritt er Bergamo, Italia! Bildene i toppen er fra Øverste planet i Gamlebyen; Bergamo Alta! Helt nydelig og ganske så kjent. Magisk. Gardasjøen, Verona med referanse til Romeo og Julie, ellers flere småbyer og ikke minst et gedigent outlett, ikke så lange tida med bil! Ellers er byen Bergamo nok i seg selv og det store kjøpesentret like ved flyplassen! For eksempel 24-28 Januar koster fly tur-retur kr 343,- pluss koffert. Jeg leide bil sist til rundt kr 400,- men den kan deles på ved flere som reiser. Og hotell får en i alle prisklasser, og ikke så nøye så lenge en har bil, må ikke ha midt i sentrum da.

Wizzair.com – Her finner du reiser til flere Polen destinasjoner, Riga. Vilnius, Skopje Makedonia. For min del likte jeg Poznan bedre enn Gdansk!

 

Jeg har valgt å betalt meg inn som pluss medlem på Wizzair.  https://wizzair.com/nb-no/main-page#/ – Wizzair.com.

Det er mange billige reiser nå før vinterferien i uke 8, i vinterferien så er prisene i alle fall dobbelt så høye.

Restplass.no og Solfaktor.no. Ving.no har ofte billige flybilletter til Tenerife osv., følg med stadig og vær litt forberedt på en spontantur om du har mulighet.

Min drøm for denne våren er å besøke Nice! Jeg prøver å lure med meg noen fine damer, så vi kan kose oss litt ordentlig <3 Så da får vi se hva våren bringer!

For meg det er superviktig at Påsken er fjellet, eller kombinert som jeg hadde i fjor, men det ble en dyr sydentur som ikke gjentas denne påsken. Det er noe med påske på fjellet, Kvikklunch og appelsin hører ikke like godt til på stranda i Spania lissom :).

Ja nå har vi drømt litt i sammen, og i morgen er det helg og hjemmekos!

 

 

 

Seksuelle Overgrep mot barn

Vi sitter nå å diskuterer under nyhetene….

(Google.no). Bilderesultat for misbrukte barn

https://utforsksinnet.no/dagen-barnet-mistet-smilet-barnemisbruk/ Linken som er tilhørende ovenstående bilde.

 

Jeg sier i sinne at ansiktene til gjerningsmennene bør offentliggjøres!

Jammen de må jo først taes, sier samboer!

Ja, men når de er tatt som bør et bilde legges ut av vedkommende og med overskrift for eksempel: Her er H*n som liker å penetrere osv. små uskyldige barn. Overgriper har selv tatt et valg – barnet har inget valg om å få fremtiden ødelagt.

Bilderesultat for overgrepsbilder(Google.no).

Tidligere hørte vi at dette var en sykdom å ha “lyst” på barn, det var lissom en unnskyldning ?.

Jeg vet Søren ikke lengre jeg! Voksne bestiller voldtekts filmer og mer hvor små barn er ofret.

En kan bare ikke skjule seg bak at det er en sykdom!

Slik som dette har eskalert, referert til tv2 nyhetene – så må denne “sykdommen” ha en syk smitte effekt – eller som jeg tror så rakner etiske livsverdier og normer og det er mange tapere der ute!

Og vi må faktisk gjøre noe med straffen!

Offentliggjøring av personen med bilde!

Beklager men jeg blir så sinna og lei meg…

Et barn skal ikke oppleve at en voksen er nede i underlivet deres! Eller at barnet må smake på kjønnsorganene til en voksenperson!

En får ikke kjøpt reparert livskvalitet for penger – men en får kjøpt voldtekt av små barn….

Bilderesultat for overgrepsbilder(Google.no).

 

SKAMME SEG!

Fete damer og Jumpsuit

Ja, dere går glipp av en syn gitt!

Skikkelig Sexy Britt om jeg skal være helt ærlig!

Men jeg er så gammel nå at jeg kjenner jeg driter litt i det egentlig!

Denne dressen er nok en salgsvare fra Ellos! Og den er i tynn tynn Fleece, og ja den er et velbehag å ha på seg!

Jeg vet ikke helt om samboer på en måte prøvde å si at jeg var fin – han kikket på meg og sa: Teletubbies! In my as! Da kunne han kanskje droppet å si noe eller? He He, Men Teletubbies er jo søte, snille, litt runde i kantene som meg – men de glade og kosete – jeg tror nok det var slik han tenkte <3

Måtte prøves! Som dere ser så ribbeina min godt polstret!

Jeg har dratt med meg et ordtak etter min fineste Peder pappa <3 om jeg spurte pappa om for eksempel : om jeg kunne gå med  ola buksa mi med på sydde blonder (gjort selv). Da svarte han så fint; Du skal i alle fall ikke være redd for at det er noen som vil ta den fra deg! Sa han på tørt utvannet Nord Norsk :).

Helt seriøst så har jeg brukt ordene til pappa videre i livet; Jeg ser kanskje ikke ut som et discodrops i badedrakt, en ser mage og valker – men det er ingen som får tatt fra meg verken magen eller valkene!

Jeg mener nå at vi fleste av oss burde klare å tenke litt mer slik – gi litt mer bengen! Ja så har jeg dobbelthaker; men det er ingen som får tatt dem fra meg!

Kjøp dere Jumpsuit og kos dere og la valkene vugge – nyt livet som vi har på lån!

Kosedressklemmer

 

Kveldsmys i heimen

En ettermiddag med kun kos, matlaging, kos, sløving, kakao kos….

Nyter en ettermiddag og en kveld som en ikke trengte å gjøre eller kjøre noe som helst!

Noe så enkelt som Ostesnitzler ble god middag, med potetmos, knuste tomater saus, og nydelig salat i MERK ny salat bolle! I salaten hadde jeg hardkokte egg lett og ryddig på toppen, og makaronien la jeg ved siden av. Salatrestene ble vist fort dandert til skolelunch i morgen! Jeg digger den nye salat bollen, kjekt med spor til å legge salat bestikket! Tusen takk for sponsing mamma <3.

 

På kveldingen så fikk Vesla endelig viljen sin; hun fikk med kjæresteparet på17/18 år ut å ha snøball krig og lage snøborg – dette varmet et mammahjerte <3 Da måtte jeg sende melding til samboer om å kjøpe med seg kremtopping og Oreokjeks, disse stundene er uerstattelige. Gevinsten er å se de overraskede og glade ansiktene når jeg roper de spent inn på kjøkkenet for kakao med krem og rispa sjokolade og Oreokjeks!

 

 

Slike kvelder som dette er faktisk verdifulle aksjer!

Ønsker dere en fin kveld og uke videre fininger <3

LIVET ER SÅ JÆVLA SKJØRT!

Er det alderen vår?

Bilderesultat for løvetann som flyt opp i luften(Google.no).

Jeg syntes det stadig er “unge” mennesker som dør?

Jeg må bare si at jeg blir sint og lei meg!

Jeg syntes også at livet er urettferdig!

Jeg klarer ikke; å bare tenke at det er livets gang…

Nå er vi like rundt femti år, og det går nesten ikke en uke (dager) før vi hører om noen vi kjenner – de er døde.

Vi jobber og sliter fra barneår; for å bli godtatt, for å skli inn i det sosiale nettverket, mange lider i barneårene og endelig kan puste som voksen, uten mobbing. Noen vokser opp med vold og alkohol i hjemmet, Løvetannbarna våre i samfunnet – som må være sterke selv. De blir voksne og kan ha et godt liv, dog  med “såra” fra mobbing i barneårene eller at barna måtte være voksne som barn, omsorgssvikt.

Livet er så jævla skjørt

 Bilderesultat for døden og livet(Goggle.no).

Vi velger ikke sykdommene våre sa en fagperson til meg, og joa det skjønner jeg. Og med alderdommen så er nå livet slik, dessverre.

Men jeg syntes det er for jævlig at så mange på min egen alder får denne kreften og dør; akkurat på tidspunktet hvor livet som regel smiler. Eller for å forklare, nå barna begynner bli store, eventuelt flytter ut, vi har god økonomi og kan utforske og virkeliggjøre drømmer, for ikke å glemme- det å få lov å være besteforeldre.

Døden kan være fin også, på sin måte når den først har bestemt seg <3

Bilderesultat for døden og livet(Google.no).

Jeg var voksen når jeg mista pappa etter mange års kreft. Jeg fikk tid alene med ham etter han var død, det var vondt og godt samtidig. Jeg kysset ham i pannen og ba ham se ned å passe på meg, jenta hans sånn innimellom <3 Min datter på ca. 8 år den gang, var inne å leste aftenbønn for morfar og sa på den måten farvel <3 Vi forhørte oss med personalet, og de mente hun skulle få lov siden hun ønsket dette sterkt, og slik ble det og ingen anger i ettertid.

Jeg syntes at livet med døden kan være brutalt og urettferdig, jeg klarer ikke helt å se det så mye annerledes pr. nå.