FREDDAG OG NYTT FERIEMÅL: GLA FERIEN IKKE VARER EVIG!

GOD MORGEN I BORGEN!

HYB Eurocalas, Manacor, Vannsklie

EN TING ER FORBANNET SIKKERT; JEG ER IKKE TYPEN TIL Å GÅ HJEMME Å SULLE!

JEG JOBBER BEST UNDER PRESS, FRA TIRSDAG AV HAR JEG BARE SLØVA HJEMME!

JEG HAR VÆRT I BUTIKKEN EN GANG, BRUKT MAT FRA FRYSA, HAR BARE IKKE GIDDI LISSOM. DET BLIR SKJERPINGS MED MIDDAG IDAG, JOA DET BLIR NOE FRA FRYSA – REKER, BARE PASSE PÅ Å IKKE TA OPP REKESKALLET VI HAR FRYSI HE HE. TENKTE Å LAGE EN LITT KOSE KVELD PGA SAMBOER, VESLA OG JEG REISER I NATT TIL MALLORCA OG DE TO STORE JENTENE MINE REISER MED FAR SIN TIL SOPOT/GDANSK I MORGEN TIDLIG, SÅ DA TENKTE JEG DET VILLE VÆRE KOS MED ET GODT MÅLTID 🙂

I NATT SKAL VI REISE; HAR DA HATT 4 DAGER PÅ MEG MEN – ER KOFFERTEN OMPAKKET? NEI!

MÅ LISSOM VENTE TIL SISTE LITA, RART MED DET HVA?

FORRIGE FREDAG FØR JEG REISTE TIL SVALBARD SÅ BLÅSTE JEG GJENNOM BYEN OG DRO MED MEG EN DEL MÅ HA TING, OG SLIK BLIR DET I DAG OGSÅ! HENTE TELEFONEN MIN, DEN NYE POCKET BOKEN I SYV SØSTRE MÅ KJØPES OG LESE BRILLER I 3+ ELLER NOE! FORRIGE FREDAG SÅ KJØPTE JEG NOE JEG HAR TENKT PÅ LENGE OG FANT UT DET VAR #MUST HAVE# TIL SVALBARD!

DET BLE DEN HVITE BLANKE PÅ BILDE 1 OG DEN TREFARGET TIL MEG, KOSTER KR 399,- PR. STK, MEN VELDIG GODE! HAR IKKE FÅTT DEN SORTE HELT UT AV HODET….

GLEDER MEG TIL EN UKE MED KJÆRSTEN MIN NÅ, EN UKE I SAMMEN OG KUN ET BARN; JA DET SKAL BLI GREIT – LOV Å SI DET <3 GLEDER MEG TIL Å UTFORSKE EN ANNEN DEL AV MALLORCA, VI HAR IKKE VÆRT PÅ DEN “CALA-SIDEN” FØR, MEN HØRT OG LEST AT DET ER NYEDELIG DER MEN SMÅ BUKTER OG MANGE SMÅHAVNER; SLIKE STEDER LIKER ROMANTIKEREN MEG.

NÅ MÅ SEXYBRITT UT AV MORGENKÅPEN OG FÅ GJORT NOE FORNUFTIG DEN SISTE DAGEN, MULIG JEG BARE DRAR TIL BYEN I SLÅBBISEN? HE HE

FIN DAG ØNSKES TIL ALLE DERE FININGER <3

 

 

SVAR TIL jannenordvang.blogg.no AV IDAG 27. JULI

TAKK FOR ET DRITA BRA INNLEGG “NOTE TO SELF”!

JEG FØLTE MEG TILDELS TRUFFET AV INNLEGGET DITT, SIDEN JEG NESTEN HAR REIST “RÆVA” AV MEG DE SISTE MÅNEDENE.

JEG SITTER IGJEN MED DEN STØRSTE RESPEKTEN ETTER Å HA LEST INNLEGGET DITT, OG KJENNER MEG ABSOLUTT IGJEN!

JOA JEG HAR TRE REISER BARE DENNE FERIEN, SAMT AT FERIEN HAR BLITT VELDIG OPPSTØKKA! MEN DETTE ER IKKE ALLTID FRIVILLIGE VALG, MEN Å GJØRE DET BESTE UT AV ALTERNATIVA.

IDYLL OG HEL FAMILIE ER HVA JEG SITTER IGJEN MED ETTER Å HA LEST INNLEGGET DITT <3 GUTTA DINE HAR EN “HEL” FAMILIE OG DET VIRKER DET SOM DE KOMMER TIL Å HA I MANGE ÅR ENNÅ :).

HOS OSS, ER DET DINE OG MIN OG EI NIESE SOM ER VÅRT FELLES FOSTERBARN. OG NÅR DU FÅR STORE BARN MED FORSKJELLIGE FERIELYSTER OG BEHOV OG SOMMERJOBBER, SÅ ER DET ET PUSLESPILL. ELLER KANSKJE VI SKULLE DROPPA PUSLESPILLET OG INVISTERT HJEMME SLIK SOM DERE :). MEN NÅR VI LEVER I SLIKE SAMMENSATTE FAMILIER SÅ ER DISSE SMÅ/STORE TURENE SÅ VIKTIGE OGSÅ.

FEKS SVALBARD TUREN, DER FIKK JEG VERDIFULL KVALITETSTID MED ELDSTEJENTA SOM JEG ELLERS IKKE HAR SÅ MYE ALENE TID OG OPPLEVELSER MED, VELDIG VIKTIG FOR FORHOLDET VÅRES, OG UTROLIG NOK; BLE JEG ENDA BEDRE KJENT MED JENTA MI <3 OG EN FERIETUR SOM JEG KOM HJEM MED MER OG NY ENERGI!

DU SKRIVER AT DU/DERE ER HALVVEIS I DIN MANNS FERIE; JEG FÅR KUN EN UKE FERIE MED MIN SAMBOER. OG DEN MÅTTE JEG NESTEN GRINE MEG TIL HE HE – JEG SA AT OM HAN OG JEG SKULLE VÆRE ET PAR FRAM MOT JUL, SÅ SKULLE VI HA FERIE SAMMEN MED MINST MULIG BARN! MINSTE JENTA SOM ER NIESA MI, KAN VI NATURLIG NOK (DESSVERRE) IKKE SETTE PÅ KENNEL, SÅ HUN BLIR MED TIL MAJOJKA :).

JEG ER OGSÅ I DEN SITUASJON AT JEG MÅ HA ET LAGER AV ENERGI FREMOVER, JEG OG MAMMA ER “ALENE” OG MAMMA HAR FÅTT SYKDOM SOM VIL KREVE MEG 110%, OG JEG ØNSKER OGSÅ Å VÆRE DER 110% FOR HUN, MEN JA DET KOSTER! MEN MED PAPPA OG BROR OPPI HIMMELRIKE; JA DA MÅ OG SKAL VI KLARE OSS SELV – VI SKAL FRONTE DENNE DRITT SYKDOMMEN BEST MULIG – MEN DET BLIR MED BLODSMAK I MUNNEN ETTERHVERT.

POENGET MITT ER AT JEG BLIR SKIKKELIG IRRITERT NÅR DU SKAL FØLE AT DU MÅ FORSVARE AT DERE HAR HJEMME FERIE! JEG ER 97% SIKKER PÅ DE FLESTE HELLER VILLE HATT DIN IDYLLISKE FERIE MED GUTTA KRUTT RUNDT DEG OG HATT DET GODT I SAMMEN!

MINE FERIETURER ER EN LØSNING PÅ EN SITUASJON OG DIN FERIE ER ET VALG DERE ER ENIGE OM OG SER UT TIL Å TRIVES VELDIG MED <3

NEI POKKER HELLER! DU SKAL IKKE TRENGE Å FORSVARE DERES VALG – DERE HAR MASSE ISAMMEN SOM MANGE AV OSS ANDRE IKKE HAR <3

PS: FIKK VELDIG LYST Å KOMME Å DYPPE TÆRNA I BASSENGET DITT – SKULLE JEG HA BADA, SÅ MÅTTE DERE ETTERFYLT BASSENGET FRA BUNN!

GOÈ SOMMERKLEMMER TIL BLOGGEREN JEG DIGGER; ÅPEN, SÅRBAR, ÆRLIG, UPARFYMERT OG HUMORISTISK!

Jeg strekker ut hånda i senga og skal ta mobilen…..

ETTER EN ROTETE NATT HADDE JEG KLART Å SOVE LENGE

JEG STREKKER UT HÅNDEN SIDEN JEG LA MOBILEN  PÅ PUTA TIL MANNEN I ÅTTETIDA I MORGES…. JEG HADDE VÆRT PÅ DO OG JEG HADDE SJEKKA AT MELLOMSTE BUKKENE BRUSE VAR KOMMET SEG PÅ JOBB!

NÅR JEG STREKKER UT HÅNDA SÅ ER DET IKKE MOBILEN JEG KJENNER, MEN NOE MYKT TENK PÅ FERSKEN FRUKTEN, MEN SAMTIDIG NOE HARDT, LITE BEVEGELSE. MEN LANGT CA 1.45 MT OG VARMT, JEG VISTE AT EGIL VAR PÅ JOBB, OG JEG VET AT HAN ER LENGRE ENN 1.45MT! HA HA TENKT LANGE OG STORE MEG MED EN MANN PÅ 1.50 LISSOM? BIG MAMA OG THE BABYMAN? JEG SYNTES JEG SER OSS HANDLE ; MEG MED EN MANN UNDER ARMEN OG BENA HANS SUBBER IKKE NEDI GULVET EN GANG!

NÅR JEG BEGYNNER Å RØRE PÅ MEG, RYGGEN ER STIV SOM EN BETONG PLATE OG NAKKEN ER HELLER IKKE GOD! AKKURAT NÅR KVELDSPILLA I GÅR KVELD VAR BEGYNT Å TA SMERTETOPPEN SÅ KLARTE JEG Å PÅDRA MEG SMERTER SOM SATTE SEG I HELE KROPPEN;

JEG STO UTE PÅ DET STORE LUNE TERRASSEN VÅR OG TOK KVELDSRØYKEN, RØRTE LITT PÅ MEG PGA JEG HADDE TENT ET RØDT STORT STEARINLYS I EN FLOTT STOR LYKT, PÅ TERASSEGULVET VI HAR  SLIK (GAMMELT STYGT) JUKSEGRESSBELEGG PÅ HELE TERASSEN. DER RUSLA JEG LITT MED RØYKEN I HÅNDA OG GIKK MOT STEINTRAPPA…. PLUSELIG HØRER JEG NOE JÆVLA PUSTING, PESING SMÅGRYNTING OG LØPENDE LABBING; OG DER STÅR JEG ANSIKT TIL ANSIKT MED EN GREVLING – Å FYTTI HELVETE SÅ REDD JEG BLE – HEV FRA MEG RØYKEN OG LØP INN! OG DRO DØRA GODT IGJEN ETTER MEG! JEG KAN JO IKKE BLI INVALID BITI AV EN JÆVLA GREVLING DAGER FØR SYDEN! OG JEG VET JO AT DEN BITER TIL DET KNAKER! PROBLEMET ER VELL AT DET ER INGENTING I DENNE KROPPEN SOM KNAKER LENGRE? KUN ASPIKK GELE`OG HVALSPEKK?! JEG SA HELT ROLIG TIL MANNEN AT RØYKEN MIN LÅ UTEN Å BRANT HULL I DET GRØNNE TEPPEGRESSET HANS, OG JEG HISSA MEG OPP NÅR HAN SPURTE HVORFOR….HERREGUD EGIL JEG HOLDT JO PÅ Å BLI SPIST I STYKKER BEINET AV EN JÆVLA GREVLING! GODT JEG BOR MED EN SINDIG SUNNMØRING!

Bilderesultat for GREVLING TEGNINGhttp://karegrevling.no/historikkekstern.htm

HÅNDA MI BERØRTE FAKTISK DEN MINSTE BUKKENE BRUSE, SOM HADDE KRYPI VETTASKREMT OPP I SENGA TIL EGIL, HUN HADDE DRØMT NOE SKIKKELIG STYGT, FÆLT, SKREMMENDE OG EKKELT! JEG LÅ Å STRØYK LITT PÅ HUN OG SA AT HUN KUNNE LIGGE Å TENKE LITT PÅ DEN FINE SYDENTUREN I MORGEN MED SKLIER I BASSENGET OG GREIER – TENK PÅ LATTER OG BADING, VI TRENGER IKKE PRATE OM HVA DU DRØMTE NÅ <3 FRA STUEN HØRTE JEG HUN SA MED GISPING OG REDSEL: ÅH HERREGUD – DA VAR DET VIST LIFTGARDINA SOM RØRTE SEG MED VINDEN I DET ÅPNE VINDUET – DEN DRØMMEN SATT GODT I DEN LILLE KROPPEN ENNÅ STAKKAR <3

Bilderesultat for HÅND I HÅND VOKSEN OG BARN

GJØR DET BESTE UT AV LIVET DENNE DAGEN OGSÅ FOLKENS; FOR HUSK: DU ER DEN STORE SORTEREREN FOR HVA DU ØNSKER Å BRUKE ENERGI OG DAGEN DIN PÅ <3 DU ER FORTJENT Å HA DET FINT <3

 

TORSDAGSKLEMMER FRA GREVLINGKJÆRRINGA <3

 

 

SØLESPRUT ELLER HUNDEBÆSJ? MED BØLGESPRUT SOM TOPPING

VILLMARKENS DATTER  POCAHONTAS ALA SVALBARD

 

DET GJØR NOE MED DEG NÅR DU MÅ GÅ 30-40 MINUTTER TIL “SENTRUM” OG REINSDYRA TUSLER PÅ JORDET VEDSIDEN AV DEG.

DET GJØR NOE MED DEG NÅR DET ER EN ENESTE MATBUTIKK I HELE BYEN.

DET GJØR NOE MED DEG NÅR DET ER EN ENESTE MINIBANK I HELE BYEN.

DET GJØR NOE MED DEG NÅR DU STÅR OPP KL. 06.20 PÅ FERIE GRUNNET BÅTTUR.


 

JEG SKULLE VIRKELIG NYTE OG KJENNE PÅ LIVET, VI KJØRTE CATAMARAN HURTIGBÅT OG JEG STILTE MEG OPPE. JEG HOLDT MEG HARDT FAST, OG KJENTE VINDEN VILLE RIVE MEG AVGÅRDE, JEG KJEMPET I MOT, JEG NØYT BØLGENE SOM PRØVDE Å FÅ MEG UT AV BALANSE! JEG KJEMPET IMOT OG PASSET PÅ Å NYTE FLOTT NATUR SAMTIDIG. JEG BRUKTE DETTE SOM PERSONLIG UTVIKLING; OG TENKTE AT NÅR JEG KLARER DETTE, OG HAR MULIGHET TIL DETTE; SÅ SKAL JEG ALDRI LA NOEN ANDRE FÅ ØDELEGGE FOR MEG OG MITT LIV! JEG HENTA STYRKE I BØLGENE OG VINDEN OG DRO KRAFTEN GJENNOM HELE KROPPEN OG FYLTE HVER ÅRE MED NATURENS KRAFT, OG TENKTE PÅ HVOR UNIKT HELDIGE VI EGENTLIG ER OG AT FOLK BURDE RØMME BORT FRA TRISTE OMGIVELSER OG TA TIL SEG DENNE LIVSKRAFTEN!

ETTER EN GOD STUND SÅ SA NOE INNI MEG AT JEG BURDE GÅ NED, SATT FLERE OPPE MED POSE…. JEG FIKK SLENGT RÆVA NEDPÅ EN TOM STOLRAD OG RØSKA TIL MEG EN SØPPELBØTTE – DET VAR SELVFØLGELIG FAST MED KJETTING! HERREGUD DET HJALP LITE Å HØRE PÅ DEN LILLE SØTE JENTA BAKOVER….JEG RØSKET OPP POSEN OG FYLTE DEN GLATT! NÅR JEG SPISTE NYDELIG FROKOST SÅ HADDE JEG IKKE TENKT AT DETTE SKULLE VÆRE LETTSPYDD NEI! HERREMINN HVOR JEG HOLDT PÅ – MINNENE STRØMMET TILBAKE TIL ÅTTITALLET OG TEQUILA PARTY! MÅ ÆRLIG INNRØMME AT JEG SLEIT MED DE NESTEN 250 TRAPPETRINNENE OPP TIL BARENTSBURG BYEN NÅR VI GIKK I LAND.

EN DAG SKULLE VI KJØRE HUNDER MED VOGN, 14 HUNDER DRO OSS! VI SATT I VOGN OG KJØRTE LANGS KYSTEN. DET VAR EN RENSELSE FOR KROPPEN, HER SATT JEG OG FIKK DET VAKRESTE OG MEST VERDIFULLE RETT I FANGET! FUGLELIV, OG IGJEN REINSDYR NESTEN SIDE OM SIDE.

JEG KJENTE AT LIVET LEVDE MED MEG, DET VAR IKKE BARE JEG SOM LEVDE ETTER LIVET MED TUNGA UTE LISSOM…. JEG SKULLE SÅ GJERNE HATT MED PAPPA VED SIDEN AV MEG OG DELT DENNE OPPLEVELSEN MED NORDLANS PAPPAEN MIN <3 MEN DET SOM NESTEN VAR BEDRE; VAR AT DATTERA PÅ 21 ÅR VAR HELT FASINERT FØRST AV HUNDENE MEN OGSÅ AV TUREN OG NATUREN! DETTE ER NOE AV DET BESTE JEG HAR OPPLEVD MAMMA! <3 DET VAR OGSÅ HUN SOM VAR LEI SHOPPING OG SYDEN OG ØNSKET DENNE TYPEN FERIE. OG DA GLEDER DET ET MAMMA HJERTE NÅR VALGET VAR VELLYKKET <3


BEKLAGER MEN DATTRA VILLE IKKE TA LIGGENDE BILDE SOM JEG BA OM!


VI VAR FEM PERSONER PLUSS GUIDEN SOM STO BAK PÅ VOGNA, OG VI RASTE AV GÅRDE! ETTER FØRSTE VANNINGSPAUSE, SÅ VAR DET NOE SOM SPRUTET I BAKKEN OG PÅ LUKTA KJENTE JEG AT DEN ENE HUNDEN BÆSJA SUPPE – JÆKLA HELDIG SOM SATT RETT BAK DEN OG PÅ FØRSTE BENK! NEI JEG HADDE IKKE FREGNER ETTERPÅ, MEN SKAL SI JEG SJEKKA GRUNDIG OM PRIKKENE PÅ BUKSA VIRKELIG VAR SØLE! 🙂

VI VAR PÅ HUNDEFARMEN ETTERPÅ, JEG VAR LITT SKEPTISK TIL DISSE GRØNLANDSHUNDENE MEN IKKE DE MINSTE SOM DERE KAN SE.

VET DERE HVA? ALT VAR DEILIG! AVFØRING, LUKTER AV VARME HUNDER, SIKKEL, OG DET Å FØLE SEG LITT SMÅMØKKETE – DET VAR HELT NYDELIG!

JEG VET AT KOMMER JEG NOEN GANG TIL Å SLITE MED PSYKEN; SÅ ER SVALBARD MITT REKRASJONSSTED <3

SVALBARD ER VIRKELIG ET STED DU HENTER NY ENERGI OG BRUKER OPP GAMMEL RUSTEN ENERGI, OG SAMTIDIG BYGGER OPP EN PERSONLIG MURSTYRKE INNI DEG FOR TØFFE TIDER!


PÅ BILDET OVER SKAL VI LANDE I LONGYARDBYEN CA KL. 01.30 PÅ NATTEN.

 

SPØR GJERNE OM DERE LURER PÅ NOE! OM TO DAGER REISER JEG TIL MALLORCA; TROR IKKE JEG SKAL GJØRE NOEN SAMMENLIGNINGER FORØVRIG <3

 

 

NYT SOMMERKVELDEN <3

 

 

 

 

 

 

 

FLER MAMMAHJERTER SOM GRUER SEG TIL HVERDAG MED UTNYTTELSE OG UTENFORSKAP? DET RINGER PÅ DØREN…..

GRUER DU DEG TIL SKOLEFERIEN ER OVER? DU VET DET BLIR TØFFE TIDER IGJEN FOR BARNET DITT?

Bilderesultat for TEGNING TRISTE BARN

JEG MÅ ÆRLIG INNRØMME AT JEG ER GLAD VI STARTET FERIEN MED EN SYDENTUR, OG SKAL AVSLUTTE MED EN FAMILIESYDENTUR.  JEG GRUER MEG TIL HVERDAGEN HVOR MAMMAHJERTET VIL BLØ INNIMELLOM, SAMTIDIG SOM DU SKAL VÆRE TRYGG OG OMSROGSFULL STØTTENDE ROLLEMODELL, SAMT LÆRE DITT EGET BARN DEN BESTE OPPFØRSELEN <3 GANSKE SÅ VANSKELIG HVA?

HAR DU ET BARN SOM BLIR KJEMPEGLAD NÅR DET RINGER PÅ DØREN? OG LØPER NED TRAPPA SLIK AT EN NESTEN SKLIR PÅ RYGGTAVLA NED? DU SELV BLIR LITT GLAD, MEN VET AT LYKKEN BLIR KORTVARIG  <3

 

JEG SNAKKER IKKE OM AT VI HAR NOE ENGLEBARN HER I HUSET – HATT NOEN EPISODER! MEN LYVING, AVTALEBRUDD TIL FORDEL FOR ANDRE, BRUKE ANDRE TIL DEN BEDRE KOMMER HJEM OSV, DET ER IKKE AKSEPTABELT!  ELLER STADIG AT TO STYKKER FORTELLER DEG HVA DU ER DÅRLIG TIL! BARNET SELV  SVARER; JA JEG VET JEG IKKE ER SÅ GOD TIL Å GJØRE DETTE PÅ TRAMPOLINA, JEG VET DET – DERE HAR HELT RETT. MEN…HMMM TRENGER VI STADIG Å HØRE HVA VI IKKE ER GODE TIL? VILLE DE RESPEKTIVE BARNA TÅLT Å HØRE DET SELV UTEN Å BLI SÅRET?

 

Bilderesultat for TEGNING BARN SOM BLIR MOBBA

DET HAR RINGT PÅ DØREN, BARNET DITT HAR FÅTT BESØK! DU HADDE SELV PLANER OM Å TA MED TO AV BARNA Å KJØPE BURGER! BARNET DITT BLIR IGJEN HJEMME PGA BARNET ØNSKER SELVFØLGELIG Å LEKE MED “VENNEN”, JEG SIER INGET OM BURGEREN <3 OG TENKER AT BURGER KAN HUN FÅ SIDEN, VENNER ER VIKTIGERE (ELLER?).

VI KOMMER HJEM, DA LURER JEG HVORFOR HUN ER ALENE? : JO VENNINEN HADDE ETTER EN LITEN STUND SAGT HUN MÅTTE GÅ HJEM – LIKE ETTER VI DRO. BARNET HER I HUSET SKJØNTE AT BESØKET VENTET TIL ET NÆRBOENDE BARN SKULLE KOMME HJEM. MITT BARN SA: ÅH SKAL DU HJEM ALLEREDE? DA KAN JO JEG DRA TIL NÆRBOENDE BARNET DA OM DU MÅ HJEM Å FERIEPAKKE 🙂 VÅRT BESØK MÅTTE DA INNRØMME AT MITT BARN IGJEN… KUN VAR EN VENTESTASJON/ISSTASJON.

Bilderesultat for TEGNING AV BARN SOM LEKER

DE OPPSØKER DITT BARN OG SPØR OM DEN OG DEN SPILLKONTOEN FUNKER, DA SKJØNNER BARNET AT NÅ HAR DE VÆRT INNE Å HÆKKA SEG INN PÅ DATASPILL OG SLETTET BRUKEREN TIL VÅRT BARN, NOE JEG IKKE HAR TATT OPP MED FORESATTE. JEG TOK OPP EN HENDELSE MED NETTMOBBING OG TOK BILDE AV SAMTALEN HVOR DET STO AT BARNET MITT VAR SÅ SLEM OSV.  TO BARN KOM EN GANG Å SA UNNSKYLD ETTER DE HADDE MOBBET UTENFOR HAGEN VÅR. MEN MED ENGANG SÅ SA DEN ENE JENTA: DU JEG MÅ BARE SI DEG NOE OG DU MÅ IKKE BLI LEI DEG? MITT BARN SVARTE; JEG VET IKKE MEN ER DET STYGT DA? NEI IKKE SÅ VELDIG, BARE LITT STYGT. DU SKJØNNER JEG OG X SKAL PÅ PICNINC ETTERPÅ, OG DA KAN DU IKKE BLI MED. OG EN ANNEN GANG DE VAR INNE HER OG FIKK IS, SÅ TOK DE ISEN Å SA TIL SKULLE TIL EI TANTE AV BARNET, BARNET HAR IKKE TANTE HER I NÆRHETEN! SOM BARNET HER SA: HVORFOR MÅ DE SI SLIK? JEG MÅ IKKE VITE ALT DE SKAL NÅR JEG IKKE KAN BLI MED!

Bilderesultat for isKREM

NOE ANNET GJENNTAKENDE ER NÅR BARN VÅKNER AV GLEDE TIL AVTALE OM Å LEKE SAMMEN ET ANNET BARN SOM AVTALT; NÅR BARNET DITT RINGER PÅ DØREN SÅ SIER JENTA AT HUN IKKE HAR LYST ALIKEVEL OG AT HUN VIL DRA TIL NOEN ANDRE – DETTE HAR SKJEDD FLER GANGER.  MEN NÅR DITT BARN STÅR Å HØRER AT BARNET HUN HAR AVTALE MED DISKUTERER MED MOREN AT HUN IKKE VIL LEKE MED HUN – JA DA GÅR MITT BARN HJEM <3 JEG SA TIL MITT BARN AT JEG HÅPER FOR GUDS SKYLD AT MOREN IKKE KJØRTE BARNET DIT HUN ØNSKET SÅ LENGE EN BRYTER AVTALER SLIK.

SOM SAGT JEG HAR IKKE ENGLEBARN, MEN Å BRYTE AVTALER OG BRUKE ANDRE BARN DET ER VELL IKKE GREIT? MEN HVA SKAL EN GJØRE? NOEN FORELDRE VIL SI AT DET ER JO IKKE LETT Å VITE HVA BARNETS ENS GJØR OG SIER, OG KOMMER ALLTID MED AT BARNET DERES HAR EN ANNEN VERSJON – JA BARNET DITT LYVER KAN EN JO IKKE SI…. DET TENKER JEG TIDEN VIL VISE.

JO SOM FORELDRE SÅ SKAL VI SKJØNNE AT NOE SKURRER, VI SKAL KUNNE GI BARNA VÅRE KONSENKVENSER! VI KJENNER BARNA VÅRE OG VET NÅR BARNET SKRØNER! NÅR BARNET DITT SKAL ET STED, MEN STADIG SKJØNNER AT EN HAR “IS-STASJON” ET STED? JA DA MÅ VI VOKSNE FÅ PÅ VARSELLYSET. ENKELTE BARN HAR SÅ STERK PERSONLIGHET AT OM DITT BARN FINNER NYE VENNER, SÅ SPREES RYKTER OG VENNSKAP FÅR IKKE SPIRE.

“DU TRENGER IKKE SLIKE VENNER” – LETT FOR OSS VOKSNE OG SØSKEN Å SI – BARNA VIL JO VÆRE MED ANDRE BARN! DE VIL VÆRE EN DEL AV FLOKKEN! VI HAR STORE BARN MED VINDUER UT MOT HENDELSESSTEDER, DE HAR HØRT ALT – OG NEI KJÆRE FORESATTE; DU HØRER EN ANNEN VERSJON, MEN DEN STEMMER IKKE <3 MEN DET ER IKKE MIN OPPGAVE Å FORTELLE, EN MÅ FØLGE MED SELV!

JEG SKAL HA ENERGI OG STÅ KLAR TIL MITT BARN KOMMER ATTER GRÅTENDE HJEM JEG <3 VI MÅ VELGE Å SE AT VI SELV BLIR “LURT” NÅR AVTALER OG BESØK IKKE STEMMER…

VÅKNE OPP FORELDRE! PASS PÅ FØR BARNET DITT BLIR EN REAL MOBBER! IKKE SKÅNE DEG SELV FOR UTBRUDD OG GRÅT FRA BARNET – MEN TA TAK FOR POKKER! DET ER JO HVA VI VOKSNE TILLATER BARNA – OG NEI DET FINNES ALDRI UNNSKYLDNINGER FOR Å VÆRE STYGG MOT ANDDRE MENNESKER<3

Bilderesultat for du skal være mot andre slik du vil at andre skal være mot deg

(https://www.viphuset.no/popup_image.php?pID=214)

 

JEG BARE VET AT JEG HAR NOK MED MITT, OG TRENGER IKKE BARN PÅ DØREN FOR Å VÆRE STYGGE. NEI JEG HAR SAGT IFRA ET PAR GANGER, MIN OPPGAVE ER Å IVARETA BARNET INNENFOR VÅRE VEGGER <3

JEG SKRIVER DETTE INNLEGGET GRUNNET DET ER MANGE SOM OPPLEVER DET SLIK. EN LURER JO OGSÅ PÅ HVA SOM ER GALT MED ENS BARN SOM TIL STADIG MÅ OPPLEVE SLIK FREKKHET – HVA GALT HAR VI GJORT I OPPDRAGELSEN?

DET ER OGSÅ VELDIG VONDT OG SLITSOMT, EN SKULLE GJERNE TATT BARNETS SMERTE SELV <3

SE BARNET DITT – GI KONSENKVENSER – IKKE LA DEG LURE <3

 

FLER SOM HAR DET SLIK??

MAMMAKLEMMER <3

 

 

Det er noe med hjemmelandingsdagene i ferien <3

DE VANLIGE DAGENE SOM IKKE ER SÅ VANLIGE ALIKEVEL

NÅ SITTER JEG HER Å TYGGER PÅ SKIPPERNS LAKRITSPIPER FRA TAXFREE – HUSKER DERE DEM? INGEN TØR Å SVARE PGA DET TYDER PÅ AT VI ER GAMLE? HE HE

LITT HUMOR AT VI MÅ KJØPE DISSE INNE I TOBAKKSAVDELINGENE PÅ TAXFREE ELLERS, NORGE I ET NØTTESKALL!

DET ER JO LITT STRESS OG STYR DETTE FLYGREIENE OG SPESIELT Å KOMME HJEM MELLOM KLOKKEN TRE OG FIRE PÅ NATTA, DA BLIR DAGEN ETTER NOE AMPUTERT? SÅ ER DET RYDDING AV KOFFERTER, VASKEMASKINEN OG FOR Å IKKE GLEMME EN SJAU I KJØLESKAPET OG DERETTER EN SJAU I BUTIKKEN.

MEN DET ER LITT KOS OG KVALITETSTID OGSÅ MED SLIKE DAGER, EN KAN SOVE LENGE, EN KAN LEGGE SEG IGJEN, MANNEN KOMMER HJEM TIL LUNCH (MÅTTE LAGE MATEN SELV IDAG). MEN DET BLE GOD OG KOS FROKOST MED JENTENE MINE <3 BRUS TIL MATEN OG TAXFREE SJOKKIS PÅ JENTENE TIL DESSERT. JEG SLEIT MED Å SKIFTE OG RYDDE FROKOST BORDET FØR MANNEN SKULLE KOMME HJEM KLOKKEN 16!

MEN ER IKKE DET LOV DA? MED SLIKE SUBBEDAGER SOM EN IKKE TRENGER Å TENKE SÅ MYE PÅ KLOKKEN OG ALT DET FORNUFTIGE! EN GÅR MED GO`FØLELSE ETTER SVALBARD TUR OG ER LITT I DVALE, BLE LITT KOS OG HYGGE DER OGSÅ 🙂

DET SOM OGSÅ ER KOS OG HYGGELIG ER AT UNGDOMMEN HAR MED SEG UNGDOM HJEM PÅ OVERNATTING, HYGGELIG Å KOMME INN PÅ KJØKKENET HVOR TO JENTER SITTER Å KOSER SEG <3 JEG SETTER VELDIG PRIS PÅ Å MØTE NYE VENNER AV JENTENE MINE – HØFLIGE OG GREIE ER DE OGSÅ! DUSJING ER VIKTIG, OG HVA ER VIKTIG NÅR EN DUSJER? JO MUSIKK SOM OVERDØVER DUSJLYDEN – BASSEN SITTER I STOLENE HER OPPE :). HADDE DETTE VÆRT EN HVERDAG SÅ HADDE VI VOKSNE GNAGET OM AT DET ER SKOLE I MORGEN HYSJ HYSJ. MEN NÅ ER DET FAKTISK SOMMER UTE OM NATTEN OG SOMMERFERIEFØLELSEN BLIR YTTERLIGERE FORSTERKET.


 

MEN KJÆRE MAMMAER/HUSMØDRE; DET ER VIKTIG AT DU GJØR NOE SOM ER GODT FOR DEG OGSÅ! DU SKAL HA FØLELSEN AV FERIE OG IKKE BARE STRESSE OG STYRE SÅ ALLE ANDRE HAR DET BRA! DU ER VIKTIG <3

VI HAR LOV Å SETTE KRAV AT UNGDOMMEN KAN RYDDE ETTER SEG PÅ KJØKKENET ETTER KVELDSMATEN 00.20 OSV, VI HAR JO FERIE VI OGSÅ. MANGE SIER AT EN MÅ IKKE FINNE PÅ NOE HELE TIDEN OG AT EN KAN VÆRE HJEMME OGSÅ…. JOA JEG KAN OGSÅ DET, MEN DA VET JEG FORT HVORDAN LIVET MITT BLIR, KJENNER MEG SELV! JEG KAN MED GOD SAMVITTIGHET SI AT JEG OPPNÅR MEST ENERGIFYLLENDE FERIE VED Å KOMME MEG UT AV HUSET! FEKS OGSÅ TIL LEILIGHETEN PÅ FJELLET.

PIZZA MED REINSDYRSSKAV OG TYTTEBÆRSYLTETØY VAR RIMELIG NYTT FOR MEG MEN; NYDELIG OG LITT MIDDAGSAKTIG!

JA NÅ ER JEG IALLEFALL I GANG MED Å SKRIVE TIL DERE IGJEN, OG DET ER VELDIG SÅ HYGGELIG <3 HAR GLEDET MEG TIL DET JEG!

NÅ MÅ DERE HAR EN GOD NATT, NYTE LIVET OG SETT DERE SELV PÅ FØRSTEPLASS – HAR DU DET BRA; SÅ DE RUNDT DEG DET BRA! HUSK DET FINESTE DU <3

PS: NÅ SKAL JEG UT Å “VOLDTA” ET KJØKKEN SOM ER STENGT FOR MATSERVERING 🙂

NATTAKLEMMER <3
 

NORGES EKTE KARDEMOMMEBY? SVALBARD!

HEI ALLESAMMEN! JA DU SOM ER I DÅRLIG HUMØR OGSÅ!

 

I NATT KOM JEG HJEM FRA SVALBARD – FREDAG TIL MANDAG – PAKKETUR KR 2990,- MED FROKOST.

VELG DEG UT TO – TRE AKTIVITETER, SÅ BLIR DET RUNDT KR 6000,- PR. PERS, UTEN LUNCH OG MIDDAG.

JEG MENER Å HUSKE AT DET BOR CA 2000 PERSONER I LONGYARD BYEN OG AT DET ER CA 3500 SNØSCOOTERE DER, ALTSÅ CA 1.5 SNÅSCOOTER PÅ HVER :).

 

DET SOM FIKK MEG TIL Å TENKE PÅ KARDEMOMMEBY MOT LONGYARD BYEN ER HVA TAXI GUIDEN FORTALTE GANSKE SPESIFIKK. SKAL DU BO DER SÅ MÅ DU FORSØRGE DEG SELV! DET BOR KUN TO PENSJONISTER DER, MEN DE FORSØRGER SEG SELV. MULIGHET FOR Å VÆRE TRYGDET ER IKKE TILSTEDET, DA BLIR DU SENDT TIL FASTLANDET! DU FÅR NOE OVERGANSSPENGER ELLER NOE I CA 1 MÅNED. BLIR DU ALRVORLIG SYK OG MÅ BEHANDLES SÅ MÅ DU TIL FASTLANDET. SKAL DU FØDE SÅ MÅ DU TIL FASTLANDET CA 4 UKER FØR TERMIN. KIRKEGÅRD… KUN FÅ BEGRAVET, MEN DU BLIR SENDT TIL FASTLANDET PGA PERMAFROSTEN? FARE FOR AT RESTENE DINE KOMMER OPP FRA JORDA, OG DA ER DET KJAPT DYR TILSTEDET. DET ER TO STYKKER SOM VALGTE Å BLI KREMERT,  DE FIKK BLI GRAVLAGT DER. SKOLEN HAR FRA FØRSTE KLASSE OG VIDERGÅENDE, MEN I ANDRE KLASSE PÅ VIDEREGÅENDE MÅ DU GÅ ET ÅR PÅ FASTLANDET. HØYE GJERDER RUNDT BARNEHAGENE, DET ER IKKE PGA VILTRE BARN, MEN ISBJØRN.


 

SKAL DU GÅ UTENFOR BYKJERNEN MÅ DU HA BLUSS ELLER GEVÆR PGA ISBJØRN. ER FOLK “DUMME”, BRÅTØFFE OG IKKE FØLGER DISSE REGLENE OG DA BLIR SPIST OPP: DA FÅR FAMILIEN DIN BOT ETTER DEG, PGA DET ER IKKE LOV Å MATE ISBJØRN :). ENKELT OG GREIT!

ANDRE DYR ER DET OGSÅ KUN LOV Å SE PÅ, TA BILDE AV OSV MEN IKKE RØRE OG MATE!

I DESEMBER SETTER DE OPP EN GEGIGEN RØD POSTKASSE OG DEN ER FOR POST TIL? JA NEMMELIG; JULENISSEN!

Bilderesultat for POSTKASSE TIL JULENISSEN I LONGYEARBYEN

DEN 8 MARS MØTES BEFOLKNINGEN PÅ SUKKERTOPPEN? MULIG JEG HUSKER FEIL NAVN, MED JEG TROR DET ER DEN LILLE TRAPPEBITEN SOM ER IGJEN ETTER DET GAMLE SYKEHUSET – DA FEIRES DET AT LYSET KOMMER FØRSTE DAGEN I ÅRET 🙂 DET FEIRES OG DRIKKE OG GLEMMES KVINNE DAGEN HE HE.

NÅR NORGE “FIKK” LONGYARD BYEN SÅ BLE DET KONTRAKT PÅ AT MENNESKER FRA DE ANDRE LANDENE SKULLE FÅ KOMME Å JOBBE OG BOSETTE SEG DER, DERFOR MANGE NASJONALITETER HER, CA 25?  MASSE THAI FOLK. DET VIRKER SOM DET ER ET UTROLIG GODT SAMHOLD I BYEN – KARDEMOMMEBYEN LONGYARDBYEN<3

KRIMINALITET? NEI JEG GLEMTE DET IKKE! DET FINNES IKKE! OG KAN DU IKKE OPPFØRE DEG? JA DA BLIR DU SENDT INN PÅ FASTLANDET!

 

HÅPER DETTE VAR LITT INTRESSANT Å LESE? I MITT NESTE INNLEGG VIL JEG SKRIVE LITT OM AKTIVITETENE JEG/VI VALGTE OG HVA DET GJORDE MED KROPP OG SINN <3

MARIANNE

 

 

 

 

Snakk om å drepe et barns selvtillitt!

TOUR OF NORWAY FOR KIDS

I DAG VAR DET HORTEN SIN TUR Å ARRANGERE DEN STORE SYKKEL TOUREN FOR BARNA.

I OG MED AT VI PLEIER VÆRE PÅ REISE PÅ DENNE TIDEN, SÅ HAR IKKE VESLA PÅ 9 ÅR VÆRT MED FØR.

MEN IDAG STILTE VI KVINNE OG MANNSTERKE OPP. PLANEN VAR SPIKRA PÅ MINUTTET DA JEG SLUTTET ET KVARTER FØR OPPMØTE. VI HENTA STARTNUMMER, FIKK DEN BERØMTE T-SHIRTEN, LAKSE WRAPS – VIKTIG MED MAT I MAGEN FØR KONKURRANSE! VELSA SYKLA OGSÅ ET PAR PRØVE RUNDER SLIK AT HUN KJENTE LØYPA OG KUNNE GØNNE PÅ UNDER RITTET!

SOM DEN PEDAGOGEN JEG ER, SÅ SNAKKET VI OM AT DET VIKTIGSTE ER IKKE Å SYKLE RASKEST, MEN Å GJENNOMFØRE OG AT ALLE ER VINNERE (FRED PÅ JORDEN INGEN KRIG BLA BLA BLA). JEG SA AT OM HUN FØLTE SEG TRYGG SÅ KOM FARTEN AV SEG SELV!

 

Bilderesultat for tour of norway kids

SAMBOER RAKK OGSÅ Å KOMME, HAN VAR BORTE Å GA HUN LITT PEPP TALK OG VI SIKRA OSS DERETTER EN FLOTT PLASS I STARTSVINGEN – SLIK AT VI KUNNE GI HUN HEIAROP SÅ HUN BARE GØNNA PÅ OG KUNNE TOPPA HEILA SKITEN!

STARTSKUDDET GIKK OG STEMNINGA STEG, VI STO KLARE TIL Å VISE VESLA HVOR STOLTE VI VAR! UNGA SUSTE FORBI, FLER UNGER SUSTE FORBI, OG ENDA FLER UNGER SUSTE FORBI, OG DER; LIKE FØR DE BLE TATT IGJEN AV DE SOM LEDET – JA DER KOM VESLA VÅR OG TO ANDRE! HERREMINN HVOR DEN JENTA TRÅKKA, TRÅKKA OG TRÅKKA! EGIL OG JEG SER PÅ HVERANDRE OG SIER; HUN SYKLER JO PÅ FØRSTE GIR OG HAR IKKE GIRA! STAKKARS UNGE, ENESTE GRUNNEN TIL AT HUN GIKK FREMOVER SELVOM HUN TRÅKKET FEBRILSK VAR VINDEN HUN FIKK AV DE ANDRE SOM SYKLA FORBI, SÅ NESTEN UT SOM KJEDE HADDE HOPPET AV – BARE AT DET RULLET LITT FREMOVER! JEG PRØVDE Å ROPE: DU MÅ GIRE!

Bilderesultat for tour of norway kids

JENTA VAR MAKSIMALT SKUFFET, DA HUN BLE STOPPET I MÅLOMRÅDET OG “SLAPP” Å SYKLE SISTE RUNDE, DET BLE HELLER IKKE SÅ SYNLIG AT HUN SKULLE SYKLET EN RUNDE TIL. VI TRØSTET SÅ GODT VI KUNNE OG SVARTE HUN; DU SKULLE JO HA GIRA MARIELL 🙂 GIRA? HVA ER DET? HVORDAN GJØR JEG DET?

ÅH KJÆRE HIMMEL – HVA HADDE VI GJORT MOT DENNE UNGEN? HUN HADDE 21 GIRKOMBINASJONER PÅ SYKKELEN, OG HUN HAR BRUKT DEN CA 1 MÅNED OG VI TRODDE HUN KUNNE DETTE!

DETTE VAR JO BARE SÅ HIMLA OSS VOKSNE SIN SKYLD! SOM JEG SA, SÅ TOK VI MED HUN I DAG HVOR DET NESTEN VAR GARANTI FOR MESTRINGSFØLELSE FOR ALLE! MEN HVA GJORDE VI? VI SØRGA FOR Å FRARØVE UNGEN DEN SELVTILLITTEN SOM VAR DER OG KUNNE VÆRT DER!

HUN HVERKEN KUNNE GIRE ELLER VISTE HVA DET EGENTLIG VAR!

VIKTIG MED FLOTT OG FANCY SYKKEL HVA?

KANSKJE LÆRE UNGEN DIN HVA SOM ER PÅ DENNE SYKKELEN DA MARIANNE! DÅRLIG SAMVITTIGHET PLEIER JEG IKKE BRUKE TID PÅ, MEN I ETTERMIDDAG OG DEN SKUFFELSEN OG AT BARNET VAR SÅ MISSFORNØYD MED SINE EGNE PRESTASJONER, DET VAR VONDT OG OPPLEVE. DET HJALP LITT NÅR VI SA AT DET VAR OSS VOKSNE SIN FEIL <3

Bilderesultat for tour of norway kids

JEG HAR IALLEFALL LÆRT MYE I ETTERMIDDAG! RIKTIG KOMMUNIKASJON KJÆRE PEDAGOG!

HUMØRET BLE HENTET INN DA JEG FIKK KJØPT EN UBRUKT DRONE SOM DE FIKK LEKE OG FLY MED UTE I HAGEN EN DEILIG SOMMERKVELD <3

OPPMEDHAKAKLEMMER FRA SUSEMALENE <3

 

 

 

 

 

 

SEX OG SVALBARD I SAMMENLIGNING

EN DRØM GÅR I OPPFYLLELSE

NEDTELLINGEN TIL SVALBARDTUREN GÅR MOT HELL!

JEG GLEDER MEG SOM ET BARN, BARE MER OG MER FAKTISK!

FREDAG SEINT PÅ KVELDEN SÅ REISER VI ENDELIG.

JEG HAR REIST MYE DE SISTE ÅRENE OG VÆRT UTROLIG HELDIG!

MEN DENNE REISEN OG SPENNINGEN – DET ER NOE EKSOTISK LIKSOM!

ALLE SNAKKER OM KRETA OG ANDRE SYDENTURER; MEN VI? VI GÅR Å KJØPER INN FLEECE GENSER OG ULLSOKKER!

GANSKE SÅ KULT OG BRYTE SOMMERMØNSTERET LISSOM! MEN HELT ÆRLIG SÅ SKAL JEG TIL MALLORCA LØRDAGEN ETTER JEG ER HJEMME FRA SVALBARD TIRSDAGSNATTEN.

DET ER NESTEN SOM NÅR EN ER NYFORELSKA OG SKAL HA SEX MED EN TYPE FOR FØRSTE GANG:, DU VET NOE ER PÅ VEI TIL Å SKJE, DU VET DU SKAL GJENNOM NOE FINT, DET ER SPENNINGEN PÅ FORHÅND, UVITENHETEN, USIKKERHETEN… DU VET IKKE HELT HVA, BARE AT DET VIL BLI ET MINNE FOR LIVET; FORHÅPENTLIGVIS ET VERDIFULLT OG FINT MINNE FOR LIVET! JA JA DA HAR VI KLART Å SAMMENLIGNE SEX OG SVALBARD OGSÅ :).

MYE AV SPENNINGEN ER Å SITTE HJEMME Å VELGE UT HVA EN SKAL GJØRE, AKTIVITETENE VI SKAL MELDE OSS PÅ. UTNYTTELSE AV DAGENE, AT TING GÅR SMOOTH AT JEG IKKE GJØR NOE DUMME FEIL SOM VIL IRRITERE MEG HELE TUREN! SJEKKE TRANSPORT VED TURER, HOTELROMMET MÅ BØR VI HOLDE DET LITT LENGRE DEN DAGEN VI SKAL REISE HJEM PÅ NATTA? MANGE SMÅ TING SOM KAN GJØRE DET LILLE EKSTRA, ELLER GJØRE SLIK AT DET IKKE BLIR DET LILLE EKSTRA 🙂 JEG PLEIER ALLTID Å LAGE MEG ET WORDDOKUMENT, HVOR JEG LIMER INN LINKER, OG OPPLYSNINGER SOM NUMMER TIL TAXI OG ATTRAKSJONER; MUST TO DO!

JEG HAR SITTI Å LEST MYE OG PLANLAGT- DET ER DETTE SOM GJØR SPENNINGA FØR TUREN! VI SKAL BLANT ANNET PÅ EN MIDNATTSOL TUR, OG SITTE RUNDT BÅLET MIDT PÅ NATTEN – FY FLATEN JEG BARE DIGGER DETTE. OG DERE KOMMER NOK TIL Å BLI MØKKA LEI  MEG 🙂

DET BLIR LITE FLØYELSJAKKE OG STORE ØRERINGER PÅ TUREN, FREM MED ULLVANG GENSEREN, VARME OG VINDTETTE LUER, KARI TRAA SUPER/ULLUNDERTØY MM.

VISTE DERE DET AT FLYET BRUKER NESTEN 3 TIMER OPP TIL SVALBARD? DET SKJØNTE IKKE JEG FØR HER OM DAGEN! DET KAN SAMMENLIGNES MED REISE TIL ITALIA! JEG OG DATTER HAR LEST REGLER OG SKIKK OG BRUK FOR OPPHOLD PÅ SVALBARD, FUNNET UT AT JEG BØR HA MED MEG ET LITE REISEASKEBEGGER 😉 . JEG TENKER SLIK AT NÅR EN ER FORBEREDT OG LITT PSYKISK INNSTILT PÅ FORHÅND SÅ BLIR TUREN MER VERDIFULL OGSÅ, EN MÅ JENKE SEG ETTER DIT EN SKAL REISE TENKER JEG! 

http://www.visitsvalbard.com/no/Sightseeing/?News=16

JEG GLEDER MEG TIL ØYEBLIKKET HVOR JEG STÅR HELT STILLE Å IKKE KAN TRO HVA JEG SER, TIDEN STÅR STILLE OG JEG SKULLE ØNSKE AT JEG KUNNE VIST OG FORTALT PAPPA OG BROR HVA HUN SMÅGALE MARIANNE VAR MED PÅ NÅ <3 ELLER AT JEG SER PAPPA SITTER PÅ EN STEIN MED KAFFEKOPPEN OG RØYKEN OG NYTER LIVET HAN KUNNE LEVD MER <3

DET SOM OGSÅ GJØR MEG SÅ TAKKNEMMELIG OG AT JEG PRØVER REALISERE NOEN REISER OG GJØREMÅL SOM JEG HAR DRØMT OM, ER AT EN DAG KAN DET VÆRE FORSENT.  JEG HAR MISTA BÅDE FAR OG BROR, OG MAMMA HAR OGSÅ FÅTT EN SYKDOMM, EN DRITTSYKDOM. DERFOR SÅ ER DET SÅ VIKTIG Å LEVE MENS VI KAN OG AT DET KOSTER SÅNN NOENLUNDE REALISTISK.

Bilderesultat for svalbard vinter

IGÅR FIKK JEG VITE MAMMA SIN DRØM; PREKESTOLEN! MENS HUN ORKER, HUSKER, OG VET AT HUN ER DER <3

DET MÅ BLI MIN UTFORDRING I FORHOLD TIL DÅRLIG SAMVITTIGHET; SKAL GJØRE FOR MAMMATING  <3 REDD JEG VIL MÅTTE LEVE MED ET ARR PÅ SAMMVITIGHETEN HER  🙂

NÅ ER DET VASKING AV VINDTETTE BUKSER, VARME OG VINDTETTE JAKKER!

 SCHALABAIS OG BJØRNEKLEMMER TIL FINESTE DERE!

Hører dere en rusten kvinne stemme i det fjerne?

DU MÅ LIKSOM STOPPE OPP OG HØRE GODT ETTER; HØRER JEG NOEN ROPE PÅ HJELP?

SLAPP AV DERE, DET ER BARE JEG SOM TESTER SOMMERGAVEN FRA JOBBEN!

 

JEG SA TIL SAMBOER AT OM JEG RINGER TIL HAM PÅ JOBB OG HAN BARE HØRER SVAKE LYDER – SÅ ER DET BARE JEG SOM HOLDER PÅ Å DRUKNE I DENNE RØDE GREIA!


 

MÅTTE JO BARE TESTE DEN; MOREN MIN VAR OPPRIKTIG BEKYMRET HE HE !

MENS JEG LÅ OPPI DER, SÅ MÅTTE JEG SPØRRE DE RUNDT MEG OG JEG VILLE FYKE LANGT AVGÅRDE OM JEG SLAPP EN SKIKKELIG BLØTKAKE PROMP OPPI DENNE GREIA? JEG HADDE VEL LIGGI Å FLYTI PÅ FJORDEN FØR JEG VISTE ORDET AV DET!

DEN VAR FAKTISK BEHAGELIG Å LIGGE I OGSÅ <3


 

JEG SA TIL SAMBOER AT HAN IKKE MÅTTE TA MED DOBBELTHAKENE PÅ BILDENE, MEN DET KLARTE HAN DESSVERRE IKKE LOVE DENNE GANGEN! HAN SPURTE OM JEG HADDE PÅ TRUSE; OG DET KUNNE JEG BEROLIGE HAM MED AT JEG HADDE!

SÅ JADA – HER LIGGER JEG NÅ Å VENTER PÅ HEISEKRANA OG KAN SKRYTE AV EN NATT UTE I VILLMARKEN!

 

NATTAKLEMMER <3