SexyBritt i Freddagsfarta!

Jaggu er det Fredda`n igjen gitt!

Sexy Britt henger i stroppen og har ikke glemt at Fredagen er den beste dagen i uken. I dette innlegget er Sexy Britt 76 år gammel.

Hun har vært hos frisøren og fått rulla opp håret, samt en omgang med medium Lilla leggevann.

Siden hun hadde formkake i ovnen – “Mor Monsen” faktisk, så var hun bare kjapt innom et engros utsalg og fikk handlet et nytt forkle` med hel-knepping.

Ja ja folk kan jo si hun er gammelmodig; men ny – velstelt og pen i tøyet, ja det er hun! Hun er ganske så sikker på at hennes kjære Raffe får fredagsfølelser når han ser hun der ved kjøkkenbenken, ny frisert og i nytt forkle`!


Sexy Britt har jo etter en del års ekteskap skjønt at hun skal behage mannen, han har behov og hun har plikter som hustru! Og når hun har plikter så er det jo fint å gjøre pliktene til sitt “eget” og kanskje litt spennende? Hun er ganske sikker på at damene i Lotteforeningen ville syntes hun var sprøyte gal og kanskje forlangt at hun skulle trekke seg ut av klubben også om de viste?  Det ville vært trist, Sexy Britt koser seg spesielt i Fastelavnsris tida – ukene før Fastelavn, når de lager ris og har litt ekstra kos til kaffen! Men skrekk og gru…. det var ei som hadde med likørkuler til kaffen en av gangene – med stor skam så kan hun huske at hun var lite sømmelig sammen med Raffe den Tirsdagen ja, også på en Tirsdag? Det brenner i huden av skam når Sexy Britt tenker på det, og prøver å tenke på Eddik i stedet.

 

I sitt stille sin så tenker Sexy Britt på at dette er jo noe imellom hun og ektemaken Raffe, og ingen vil tro hva som ligger bak handlingene til den blide mormoren som henter gulltullene sine i barnehagen, altså barnebarna deres. Huff, ja hun er mormor og driver med slike ting, det passer seg jo bare ikke? Men det gjør noe med hva hun og Raffe har i sammen – begge gleder seg til Fredagen, som kun de to skal ha i sammen. Denne ene dagen er det kun hun og hennes store kjærlighet Raffe. Alt går på rutine frem til sengetid, for Sexy Britt og Raffe vil dette si at de har ferdig pusset tenner når kveldsnytt begynner på NRK. Det hender at hun bruker litt av kveldsnytt tiden  på badet. Litt talkum og et par kam tak igjennom de nylagte krøllene, ja en skal ikke glemme at Raffe har tatt hjertemedisinene sine litt på forhånd denne kvelden.

Vannglassene på nattbordene deres står klare med lokk på. Sexy Britt har akkurat  lagt seg i det hun hører Raffe slår av Tv`n, hun hører at de grå filttøflene kommer lett mot soveroms døren…..og så: først går den ene tøffelen i døra; og så går den andre tøffelen i døra –

Og leppene til Sexy Britt følger ordene til Raffe som lyder: :

Hoi Hoi finnes det noen rampete jenter her?

Sexy Britt kjenner spenningen inntar hele kroppen, hun kjenner litt fuktighet i de nystrøkne mamelukkene sine…..

Nå er Fredas moroa i gang hos Sexy Britt og Raffe!

PS: DET ER VISST IKKE “BARE” HJERTETABLETT SOM RAFFE TAR FØR KVELDSNYTT, men Sexy Britt vet bare at den gjør noe med “Blodtrykket”

Masse god helg med Kamferdropsklemmer!

Beste hilsener fra Sexy Britt

 

 

 

Ydmyk dame i sin beste alder !

God kveld fine dere! 

Pokker at vesla ikke kan spise opp Påskeegget sitt!? En har tenkt og miklet og ordnet disse egga, og jammen er det snop igjen? Det sto jo der det STORE EGGET da, inne på rommet til vesla…. Snopet tørker jo ut, det er penger rett i søpla, eller hva?

Så nå sitter jeg her å skriver da, godt jeg bruker fingra og ikke munnen; for den er så full av Spanske Jelly Beans at kjeven nesten er fastlåst! 

Legger ved et bilde av en forrett som vi har fått dilla på her i huset! Nydelig, store som små storkoser seg og knasker fritt og fatet blir alltid tomt heldigvis :). Litt artig at på vei til jobben igår, så prata de om Asparges og urinlukt på Radioen. Og det stemmer jo, har vell egentlig hørt om det før også. Forretten er veldig enkel og krever minimal tid. Kostnadene? En bunt Asparges, spørs om du tar topper eller en bunt med hele. Asparges koster mellom kr 39-49,- og Strandaskinke som jeg bruker blir vell ca 2 x 25,-. Si cirka en 100 lapp, og et fat med fristelser 🙂 
Du hadde klart en smak eller? 

Lørdagskos til 3 småsnupper, ble tomt det også 🙂

 

Men; igår la jeg ut en del av Romanen jeg har skrevet en stund på, og jeg er fantastisk ydmyk og takknemlig for supre råd, veiledning og herlige tilbakemeldinger! Dette gjør at jeg gleder meg til å fortsette dette prosjektet! Lurer på om jeg ikke drømte at jeg var hovedpersonen i natt også :). Men en jobber med handlingen i hodet ofte, og da er det viktig å få skrevet ned i stikkord hva en tenker; slik at en kommer lett inn på sporet senere. Dere er Gull verdt alle sammen skal dere vite! Jeg skal lese fine Blogger og kose meg med Jelly Beans :). 

Ta vare på dere selv og ta vare på livet, det er sjørt! 

Sove godt og klem fra meg 🙂

 

ROMAN Kapittel 1 – Ønsker tilbakemeldinger!?

Først vil jeg bare si at, Sexy Britt takker for en flott helg, og mange positive tilbakemeldinger. Sexy Britt er realt fornøyd med en helg hvor hun har bydd på både kropp & mat! Vi får håpe hun dukker opp til helgen?

Jeg digger å skrive og klarer liksom ikke stoppe når jeg er igang… 

Jeg har valgt å legge ut første del av en roman jeg har begynt på, sikkert et par måneder siden jeg begynte. 

Mitt spørsmål til dere er:

1. Ser du for deg hendelsene? virkelighets oppfatning?

2. Føler du deg “inne” i fortellingen?

3. Ønsker du fortsette å følge?

4. Takke klemmer for at du gadd <3

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

NÅR LIVETS PERSPEKTIVER TAR DEG BAKFRA

 

Bilen var nok mer glad enn henne da hun endelig stoppet foran det som en gang hadde beskrivelse som carport i byggepapirene?.Rina tok en kjapp beslutning på å  ikke parkere bilen inni.

 

Det skulle bli godt å strekke på beina, gjett om!

Mange timer i bil, men turen hadde vært en rekreasjon for sjela; synge ? røyke, høre på god gammel musikk som vekket gamle minner så hun ble så flau over seg selv at, en knapt nok torte møte sine egne øyner i Cupe`speilet. Trist musikk, som fremhevet savn og det smådepresive, stoppe kjøpe noe klissete og fett bakverk ? Yes ? da var kroppen glad igjen og hjerte jobba for det gode liv. Finnes forresten det gode liv?

 

Når Rina bøyde seg inn i bilen for å lete frem nøklene til huset så kjente hun den intense lukta; fytti satan ? en kunne jo lukte hele kjøreturen inne i den bilen! Og ikke minst se at hun hadde levd i den bilen noen døgn. Det fløyt med papirsøppel, wienerbrødsmuler, tomflasker, tomme røyk pakker, papir etter truse innlegg, brukte tannpirkere?ja det meste.

 

Nå som bilen er nevnt med både prompelukt og røyklukt, så kikket Rina ned på tærne sine; kjørt barbeint, gnugg i seg snop og mat under kjøring, søla både kaffe og cola på den hvite Ralph Laurent blusen og ikke minst så følte hun seg ?matt? i trusa! Ikke skifta truse på over et døgn og med like gammelt truseinnlegg ? ja nå følte hun seg som ?Sexy Britt? som hadde fått en års gratis forbruk av Vonderbaum; forresten: Wonderbaum luktet bedre enn hva kroppen hennes gjorde på dette tidspunkt usj.

 

 

Nei nok refleksjoner tenkte Rina i sitt stille sinn, inn i huset å få opp vinduer og sette på kaffen. Hun kom med noen bryggesjauergloser i det hun trådde på seg Birkenstockene, Fanken hun hadde glemt at hun hadde lagt en åpna melkerull i sete, som igjen hadde havnet i sandalen, smelta og fin?. Og nå klistret til det høyre fotbladet skitt ass!

 

Det var mange tanker og merkelige følelser i det hun gikk rolig mot huset, her var det faktisk nesten 40 år siden hun hadde vært sist, men minnene var sterke og gjorde inntrykk på pulsen.

Hun gikk først bort til et lite uthus, det var her utedoen var før, her hadde hun hatt mange kjappe avføringer for å si det slik. Uthuset ble også bygget på engang, slik at det ble et eget rom innenfor; så minnene derifra var utedoen med lukt av bæsj og røkt fisk; fortsatt en knapp på Wonderbaumen!

 

Men dette var faktisk barndommen hennes og sommerferiene fra tidlig 70-tallet, da en var en unge og trodde at alle i familien var venner og lykkelig samlet hjemme på øya. Egentlig veldig greit at et barn tror slik og at en husker de fine minnene, som at søskenflokken til pappa satt og sang og spilte gitar på kveldene når en selv var lagt.  Det er jo når en blir voksen at en skjønner hvor utrolig flott det er på slike steder, og at det var her en var fri for livets bekymringer ellers ? om en kan si at et barn på 8-10 år har bekymringer da?

 

Det var minnene, tryggheten, friheten, tilknytningen og muligheten til frivillig utenforskap som fikk Rina til å svare ja til å låne stedet for en periode.

 

Etter en runde nede i huset, hvor vinduene nå sto åpne og sirkulerte luft litt rundt i huset, så ønsket Rina å se oppe der hun hadde ligget en del ganger som liten. Men i det hun går ut i gangen så piler det ei lita mus ut gjennom den åpne utgangsdøra, Fanken hun skvatt slik at hun var sjeleglad hun ikke hadde rukket å ta av truseinnlegget!

Hun sto inn på rommet med utsikt rett mot sandhornet, en ferie hun lå her inne så var hun så utrolig redd for døden, ei jente på 8-10 år var livredd for døden og miste dem hun var glad i. Hmmm helsike tenk om hun hadde vist da; hvor jævla urettferdig og brutalt livet med døden var? En skal bli knyttet, glad i personer, oppleve fine ting og triste ting som igjen som regel blir fine igjen, personer som får en til å føle seg viktig og får steder til å være betydningsfulle, men en dag er de borte? Hva fanken er vitsen?

 

Rina tørket en tåre, og tenkte at hun skal leve livet og det er en av grunnene til at hun er akkurat her på denne øya nå ? hun skal tenke, føle, vurdere/revurdere, savne ? hun ønsker å kjenne på alle følelsene ? men mest følelsen av å leve!

 

Hun våknet av sine egne tanker da hun hørte mobilen dura i lommen, men orket ikke ødelegge boblen hun befant seg i nå, så hun lot mobil være mobil ? den skulle hun bruke mindre bestemte hun seg for der og da.

 

Det kom en skikkelig rumling fra magen hennes, kjære himmel hvor sulten hun var! Og mat? Ja det er det i butikken. Rina skylte Birkenstock sandalene like før hun tok de på seg, og slang olajakka over skuldrene. He he litt bortgjemt i et hjørne sto den en grønn og blå rutete handletrillebagg, den skulle hun jammen bruke å frakte varer i.

Det var litt skumring og helt nydelig ute, det støvet når hun gikk på veien og det hørtes ut som hun småprompet der hun gikk i de våte sandalene? Rina lo litt for seg selv og var glad ingen andre hørte småprompingen.

 

Lørdagen min; Kom deg på badet!…..Byturensin m/mett mage:::::

Det er jo denne morgenstunden da, hvor du er våken alene i stua…..Lørdagsmorgen <3

Verdifull tid disse morgenene i helgen, ingen som forstyrrer, er sultne, – du sitter med kaffekoppen og, i slåbroken – har ikke dårlig tid, skal nyte fri og at jeg er hjemme…Jeg kan sitte å kose meg uten å se på klokken…du hører samboeren sover tungt, han små-snorker så søtt, og jeg koser meg med at han sover godt og lenge – ja, du unner dine det beste <3

Tenk deg da i denne stund at du er i en deilig drøm; lukk øynene – du er på et eksotisk sted, du er 100% fornøyd med deg selv, ingen vondter i kroppen; du ER og du nyter, og akkurat i det George Clooney skal til å kysse deg så; hører du swoch swich og klask klask av føtter som er størrelse noenogførti, og det er som en arbeidslampe på titusen watt blir slått på midt  i trynet på deg! Fanden jeg har glemt at den kosesnorkelyden er summet bort i intet…. Faen jeg skulle jo kysse Georg Clooney?! Men neida, min morgenstund med ro, stillhet, kaffe og gull i munn var nå overtatt av ham i Calvin Clein trusa og føttene i størrelse noenogførti! Nå er samboer klar for dagen, og røsker alt som heter gardiner til side – like før har røsker gardinene av stanga òxo!

Jeg roper irritert; Kan du drite i det der, og komme deg til helvete på badet å føne håret ditt! Ikke slipp lys inn i hula mi, du lukker jo opp for hele verden inn i stua mi! Jeg vil ikke ha verden inn i stua mi nå! Jeg vil ha en dunkelmørk, trygg hule hvor jeg kan være meg selv! Ikke åpne opp som et sceneteppe! Hadde dette vært et behov så hadde jeg gjort dette for over en time siden! Han gikk på badet :)!

Dagens gullkorn fra Blonde meg ved frokost bordet; jeg er sistemann og nyter ciabata med aprikos syltetøy, og ser ut av vinduet og sier til samboer i stua:

Du Egil; nå er snart de to knall gule buskene – knall gule!

Jeg skulle jo nesten hatt en femmer for den uttalelsen :). I mitt stille sinn, så tenkte og mente jeg vell at buskene snart var fullt utsprunget – men vanskelig å sette riktig ord noen ganger!


 

Byturen våres skulle vært filmet, vi tok 7 seteren pga. jeg skulle ha med to søpplesekker med tomflasker og rullestolen til den største Bukkene Bruse. Mye mikk makk med parkering og få opp døra på bilen slik at vi fikk rullestolen i mellom osv. og min mor som gikk rundt og gjerne ville hjelpe… Vi måtte ikke ta den fortauskanten, vi kunne ikke gå på brostein, vi kom ikke over den dørstokken åh fy fanken ass! Skjønner jo den eldste Bukkene Bruse at hun er redd, pga. når vi var på Nordby sentret en gang så stupte hun ut av rullestolen på rullebåndet! Jeg gikk oxo borti dette forbanna beinet flere ganger!

“Barnet” mitt sleit med formen og var vist veldig kvalm uten at hun sa det med kvalmen til meg. Det skal sies om jeg ikke har sagt det før`? at jeg ennå nå etter 16 og 21 år – sier til jentene at de skal dra meg i fingeren, og når de gjør det så promper jeg – utrolig festlig! (syntes jeg). Men i alle fall etter en nydelig lunch og på vei til handling og flaskepanting så gikk magen min vrang; jeg måtte så jævla på do – klarte ikke røre meg ut av bilen! Ja sa til den største Bukkene Bruse at hun bare måtte vente på hjelp, og at om jeg rørte på meg så ville jeg gjøre på meg. Stakkars, jeg viste jo ikke at jenta ble kvalm, så jeg hosta litt og lurte ut  “litt luft” og etter ca 17 sekunder så begynte jenta å brekke seg, hun så på meg med tårer i øynene og sa: mamma jeg er jo så kvalm og du har spist egg til frokost! og hun brakk seg igjen så sikla rant; – så jævla sensitiv vøtt – hun har vært det siden hun ble født! Min mor sto utenfor bilen og skjønte ikke hvorfor barnebarnet satt og nesten spydde i bilen.

 

Vi kom oss nå inn i butikken, og jeg pinte meg gjennom 2 søplesekker med panteflasker, pokker at jeg ikke kunne heva den rullestolen så jenta kunne gjort litt nytte for seg! Vi hadde en del småpauser, dette pga. jeg ikke torte ta så mange skritt av gangen pga. en del sammentrekninger i magen! Og der satt hun å venta i rullestolen mens jeg prata febrilsk om en matvare jeg fant innen rekkevidde uten å måtte røre på understellet. Herregud, det var jo så mange kjente også, og jeg var sikkert helt stiv i maska og hadde stramme røde flammende øyenbryn!

Joda vi fikk handlet, kjørt mor hjem, jeg sa at samboer måtte sette opp døra til hybelen pga. jeg holdt på å gjøre i buksa! Han jobba i uniform, så jeg småløp til døra så knærna gnissa mot hverandre, og kneip Rosa i sammen så godt jeg kunne! Da jeg kom inn …; svarte grønne tomater??? Kjellerstua var jo  full av unger! Jeg kunne bare ikke ta den doturen DER nede! da var det å gå med gnissende knær eller hjulbent som Zeb MCchahan, opp den lange to delte trappa, det ble med gnissende knær og sammenknepen Rose :).


“Mannen min” i sin Uniform 🙂

Gud bedre hvor godt det, deretter var å sette seg oppvarma kaffe fra Micron og 1 (3stk) Sara Bernard. Jeg var så utmatta av hele do-greiene!

 

Etter å ha hentet meg inn igjen, så gikk jeg ut til “mannen min” i uniform, og bøy ham på iskrem, han pusset og polerte felger!

Pokker at jeg ikke tenkte på det!;  jeg skulle jo tatt med en klut og sagt at jeg faktisk trengte litt polering jeg også! (irosa)…..

 

Fin fin lørdag i heimen herifra!

 

 

SexyBritt, Taxidriver og vaskedame – DET ER HELG FOR POKKER!

GOD FREDDA`

Like blid!

Nei, jeg sitter ikke i noe sexy kimono nei! Selv om det er Fredda`, og heller ingen bobler i glasset! Tragisk hva? Jeg tuter av Pepsiflasken som står på kjøkkenbordet, og har akkurat kjørt i meg en del ostepopp!

Min bekledning for kvelden er en god gammel morgenkåpe som jeg en gang i mitt forrige liv kjøpte til min eksmann – denne var nesten det eneste jeg fikk med meg i skilsmisse oppgjøret! Men jeg er glad i ruter så det går bra :).

Det er rart med fredagen, det er jo den beste dagen sier de fleste. På jobben er det også fredagsstemning, kos, gøy og småstressende; alt skal gjøres før helgen, og ting som kunne skjedd hele forbanna uken, skal skje på fredagen! Tenker da på at vi plutselig må ringe rørlegger, og har ingen ønsker å komme til en barnehage som flyter i vann på mandagen lissom. Og med tanke på kos, så kommer min krisemaximale inn handling av snop før, til og under påske, til gode til de jeg jobber men ; kose med litt søt snop i skapet på en fredag veit dere 🙂 – så det er aldri så gærent at det ikke er godt for noe!

Tilbake til at vi gleder oss til fredagen og helgen; vi skal kose oss gløgg i hjel og vi skal gjøre SÅ mye eller hva?

Godt jeg hadde litt selv spa i går! Jeg var hos tannlegen og måtte feire at jeg ikke hadde hull; så jeg kjøpte påfyll av blekningsmiddel! Det blir ikke noe blenda smil, men bedre! Jeg klarer jo ikke holde meg helt borte fra kaffe og røyk de dagene jeg bleker, men bedre blir det lell 🙂 Bare se;

Her ser dere vel egentlig mer av hva som bor i nesa mi enn Tenna mine kanskje? Skikkelig heldig bilde!

 

Etter to timer på sykehuset med “brekt Ankeldatter” og ca. kr 600,- i fratrekk på kontoen , så skulle vi kjøpe burgere å ta med hjem. Vi skulle prøve oss på drive inn i dag! Vi stoppet og bestemte menyen for 5 stk og jeg durer mot luka når Pernille sier; mamma herregud, du må rygge tilbake! Du må jo bestille inn i høyttaleren først! Jeg spola Poloen tilbake og da hørte jeg fra mic?en: hei der var du plutselig tilbake 🙂 (mulig han har kosa seg og sett på meg innenifra?). Men mat ble det!

Vell hjemme prøvde jeg å få ut reaksjoner fra den mellomste bukkene bruse vedrørende at hun hadde vært i begravelse til ei skolevenninne på 16 år, som har tatt livet sitt. Men nei hun ville ikke snakke om det, så jeg tenkte på halvlunkne hamburgere og satt meg til bords. Gleden var stor for hamburgere og nuggets!

Men jeg kunne bare driti i å legge ekstra penger i mat denne dagen; mellomste bukkene bruse ønsket å prate om begravelsen allikevel, og skulle da skje ved middagsbordet selvfølgelig!  Jeg knakk så mye sammen at den største Bukkene bruse måtte si at; nå har mamma lagt litt penger i middagen og dette skulle være en hyggelig fredagsmiddag….. Mamma gråter som aldri før jo! Og jeg klarte nesten ikke spise, øyensverte og cheddarost er en dårlig kombi!


Ja mannfolka gleder seg til Fredda PGA da forventer  de sex i bøtter og spann! Eller de tror at de trykker på vindunderknappen ca kl 00.25, men etter en del fredager så drømmer de om sex, etter enda flere fredager så håper de, etter enda flere fredager så blir de vell så overrasket når drømmen går i oppfyllelse at de selv blir satt ut! ;.

Neida, men det er noe med at alle har forventninger  til helgen – men alle forventningene må sluses igjennom en person; og det er igjennom….? akkurat ja – DEG!

Som nevnt over så skal du være “sexy Britt”, du skal være taxisdriver – mamma som kjører barna til jobb, kjører til venninner mm. Og ikke minst; hvor ble det av den gode gamle fredagsrengjøringen? Den driter jeg glatt i og sjokk rydder vasker og det skulle stikke en stakkar innom!

Vet jeg får en fin dag i morgen, hvor jeg koser meg på morgningen, har en dyp samtale med vaskemaskinen, en enda dypere samtale med oppvaskmaskinen, en løssluppen og relaxing samtale med dataen, og  litt Pitts topp prat til vesla at hun må spare litt plass fra snopen til frokosten!  Og deretter bærer det løs med alle 4 – evt 5 med mamma – og mange overhørte krangler fra jentene før vi er i bilen. Egentlig skulle jeg vært hjemme å rydda og sortert klær – ser på kjøp og slag sidene på face book,  at dette er veldig påppis for tiden?!  Enda mer egentlig men litt ego, så burde jeg gått på antikk auksjon som er rett nedi gata – der koser jeg meg og spennende!

Nå har jeg så stor klump med Pingvin sweet Berry Gums pastiller,  fastsittende i den høyre del av tanngarden at drar jeg skikkelig til nå, så følger vell jekselen med pastillklumpen på vei ut!

Jeg lurer egentlig på hvordan jeg hadde sett ut om jeg skulle hatt på kostymer blandet som alle tre rollemodellene som jeg har i overskriften min? Litt morsom tanken egentlig! :

Rød lakk og lær taxi lue, hårruller og tørkle på hodet og oppvaskbørsten mellom beina?  Ønsker dere en fortreffelig helg allaihopa!

Marianne

 

 

Du vet du er førskolelærer når du er på apoteket med Gul fjær i håret!

Hei

Håper dere har hatt en super dag?
 

Etter å ha kjørt hjem studenten min, så svippet jeg ned på apoteket. Der ble jeg ekspedert av ei jeg kjenner, når jeg skulle gå så spurte hun; du vet du har en Gul fjær i håret Marianne?


 

Herremann, det hadde jeg helt glemt! Den fikk jeg i håret av ei Syrisk jente tidligere i dag, en gutt tok den ut og sa at det var fugler som hadde slik fjær, men jenta fra Syria har med seg andre kulturer i “ryggsekken” og pyntet meg med den fine gul fjæren i håret igjen. Jeg glemte jo fjæren senere også når barna fikk ordne med håret mitt før jeg dro hjem. Den Gule fjæren var helt ute av mitt minne :). Det var en mannen i køen etter meg som tok ut fjæra og sa at han skjønte jeg jobbet i barnehage :). Det virker som det meste blir unnskyldt når en jobber i barnehage – alt er lov lissom :). Jeg har også vært i butikken før jul men nissekjole, fregner og fletter :).

 

Du vet du jobber i barnehage når:

 

du kommer hjem med smokk i bukselomma

du finner engangshanske i lomma, sand i håret i bh`n – skoa 🙂 Snørrpapir, votter og hårbånd for eksempel.

Du vet du jobber i barnehage når du presiserer at de hjemme ikke takker for maten!

Du vet du jobber i barnehage når du aldri lærer å unngå sorte/mørkeblå klær; smøre ost, yoghurt med mer som  ser ut som: noen helt andre flekker når du fyker rundt i butikken etter jobb! ;). Jeg er veldig glad for at det meste av maten jeg får i meg ila dagen, er “lissom” mat med litt sikkel fra barnet selv, og at det er svært lite kalorier i maten/kakene som barna med stolthet serverer!

Og at barna kommer fra “ekkodalen”, så du må passe på hva du sier både i farta og når du tror du er alene 🙂 – disse halene hører veldig godt, og plutselig hører du ekkoet av hva du sa uten at du nesten selv viste det :).

 

Må jo bare få si at det å jobbe i barnehage er verdens beste jobb, og særlig nå som det er så nydelig vær ute! Men det beste er når du kommer på jobben, og ikke sett barna på halvannen uke – så kommer de løpende mot deg og du hører Marianne navnet på nesten like mange forskjellige måter som det er antall barn :). De gjør dette faktisk hver dag, og ikke så rart; så har alle et faktisk behov for å bli sett! Deres kroppsspråk og lyder forteller deg at de ønsker å være som de andre, en av de andre, like viktig og bli like mye sett og hørt når den tid kommer :). Det er helt unikt å kunne få jobbe med barn fra 1-3 år, selvfølgelig barn generelt. Men det er veldig viktig å få jobbe med det en liker og det som er verdifullt for en selv, en jobb som inneholder oppgaver i forhold til våre livsverdier og livssyn. Og det som også er, er at en må være bevist på sine egne holdninger og barnesyn/menneskesyn – tenk så heldige vi er som får “jobbe” og reflektere slik med og om oss selv da! :).

 

Om jeg får være litt kjedelig og faglig; så var det en teoretiker som mente at barn var født som “Tabul a rasa” Blanke tavler – det stemmer fanken ikke! De er kloke små vesener som kommer ut der nedenifra! :). Jeg har tatt i mot noen barn som kun er 9mnd og 1 år, og det er ikke mange dagene før de har tatt rutiner på godt og vondt :). Bare det å rekke de et fat med påsmurt mat; de vet hva de vil ha og ikke 🙂

Og det som er så fantastisk er at du selv kan; lære, leke, dramatisere,fantasere/filosofere; sammen med barna. Og så mye du kan “oppdage” ved  være med i en lek blant annet. Omsorg og empati, barna har dette ovenfor hverandre og oss voksne også, rørende nydelig <3

Her har vi med ekte og ærlige mennesker å gjøre, for meg så virker det nesten som om vi mennesker vokser av oss mye av det fantastiske som vi har om små barn?

 

 

Bildet over som jeg har lånt fra Vegårshei.kommune.no – sier veldig mye om hvilket mangfold og glede det finnes i barn.

Barn er like gode på å vise både gleder som sorger, og flinke til å vise at de har behov for omsorg :). Vi har lært på kurs og foredrag, at vi som voksne er “ladestasjoner”, og det stemmer, det er ikke alle som trenger å sitte så lenge på fanget, litt kos og omsorg; så er de i farta igjen.

Klart jeg kjenner at kroppen jobber, og skalter, men det blir faktisk glemt når en er i farta på jobben – en er jo i bevegelse hele tiden. Men det å få følge barna og deres læringskurve, når en virkelig har interesse og brenner for jobben sin.

Heia Førskolelæreryrket <3

 

 

Påskebilder Alicante og Fagerfjell fra Husmora i sinbestealder

Da håper jeg alle sitter med en godfølelse etter Påskeferien!

I går den siste fridagen, så bare sulla jeg! Ble noen maskiner med klesvask da, men det hører jo lissom bare til 🙂 Og dere som har ungdom, kjenner kanskje igjen når de rydder på rommet? Da får du både møkkete og rene klær på vask igjen; det går mye fortere å hive det i skittentøyskurven enn å sortere og inn i skapet 🙂 Jeg ringte min mor på middag, så da måtte jeg ut av slåbroken ca. kl 17. i går. Finnebiff og Brownie ble dagens i går, jo og kald påskeskinke, og det ble rester i dag 🙂

Jeg gledet meg til å dra på jobb i dag, faktisk var jeg klar for jobb etter en delt og vellykket påskeferie. Men gosj hvor kvalm jeg var, og skikkelig skrall, sliter med kvalme ennå, men hjelper å tygge på litt syrlige drops. I morgen MÅ jeg bare på jobb, for det vil jeg!

Jeg har lyst å dele noen bilder fra ferien, en trenger gode minner nå som hverdagen trer inn :).

Vi kjørte inn til Gardis rett etter jobben, fredagen den 7. April, fryktet den verste påsketrafikken, så vi spiste burger i bilen! Men det gikk veldig så bra! Når jeg sto å knota på innsjekkingsmaskinen til Norwegian så ringte ei venninne av meg til datteren min; da var det en mann som hadde funne telefonen min på bakken, på parkering P4 – der vi alltid står. Herregud for ei vimse jeg er, enda Hermine sa ifra at det var dumt å legge telefonen på kofferten!  Da var det å møte ham og få tilbake mobilen. Skrekk og gru, Syden uten telefon lissom? Kunne nesten heller glemt visa kortet! Jeg vipset ham noen penger til en god flaske vin, ja en rekker det meste i farta :).

Vi dro til en liten by som heter Denia, ca 20 minutter fra Alicante og ca 40 Euro med taxo. Litt dødt og kjedelig der, men de har vist en av dem beste strandpromenadene, strendene! Og det kan jeg være fullt enig i! Veldig fint der, men drar dit kun igjen når jeg har med samboer og innleid bil :). Vi tok trikken til det store kjøpesentret Castle Mar?, veldig bra og stort senter! Dattera tok tatovering der, kr 500,- ca. og det er jo ikke dyrt! Hadde jeg vært ti år yngre og tyve kilo lettere så skulle jeg jammen tatt selv også! Uansett hva hun hadde tatovert på meg nå, så ville det sett ut som figuren svømte i huden min (diss diss),  he he – godt stjernetegnet mitt er fisk da, for det kunne jo passet!

Disse drøye 4 dagene var gode og viktige energitilskudd for meg i alle fall, og masse god mat, vi virkelig nøyt og kosa oss! Ble litt lenge mellom måltidene noen ganger, men vi overlevde 🙂


Fondue Camembert med blåbær syltetøy – EXE lento!

Var på en super Tapasbar i Alicante by, både kalde og varme retter!

Jaggu dessert også!

Lett kveldsmat

Den flotte jenta mi, jeg har lekt litt med fargene på bildet over 🙂

Ren og pen strand, 4 km tror jeg.

Måtte bare kjøpe meg en slik kaffekanne, leita siden vi spiste pizza før jul på Sandvika Storsenter.
Ganske stilfullt og vakkert da!


Kveldsstemning

Her er vi på promenaden og skal/har spist mat, mange restauranter var stengt tidlig på kvelden, sikkert PGA “vinter”.

“Go`runn” – hadde pynta meg litt før ut å spise 🙂

Snuppa med nyinnkjøpt Mango kjole!

Hjemme onsdagen, og på Torsdag bar det opp i leiligheten på Fagerfjell Sportssenter. Her er det mye sosialt om en ønsker det, kino og basseng og fest på påskeaften, i år var vi ca 100 stk. På Torsdagen skulle det være vinsmakekveld, hvitvin; jeg fikk anbefalt denne under, på Taxfree Gardis – kosta litt men god!

Prosecco og nydelige sjokoladekuler, mens vi venter ved grillen og lammelår 🙂

En tredjedel av påskebordet påskeaften.

Avslutter med et bilde med Sydenstemning – kan jo begynne å planlegge sommerferien snart nå! I fjor ble det både Mallorca, samt en uke i Bibinje utenfor Zadar, Kroatia er nydelig! Mallorca er kort flyreise og en har ALT der, samboer og jeg har kjørt en del rundt på Mallorca – mange flotte steder! Håper du har kosa deg litt med mine ferieminner :).

Jeg driver å snoker på en veteranbil jeg har lyst å kjøpe, det er litt spennende da! Så vi får se hva uken bringer. Alfa Romeo Spider! Det er lissom drømmebilen.

Ta vare på dere selv medsøstre <3

 

Når sosialemedier “styrer”, og Tragiske nyeheter “tar” ungdommen din

Gratulerer til meg! Nå har jeg som ungdomsmamma endelig begynt å skjønne det!

Dette innlegget er ikke skrevet på irritasjon over mobilbruken direkte – men alvoret og hva denne tilgjengeligheten/avhengigheten faktisk kan gjøre i livene våre.

Har du en eller flere ungdommer, så har de nok mobilen rundt seg 24/7 og er oppdatert HELE tiden, på hva som skjer! Og det er vell på godt og vondt.

En har jo selvfølgelig i flere år prøvd å sette regler og noen av reglene har faktisk satt seg. Når vi har ungdom på middagsbesøk, så kan jeg høre døtrene hviske til venn; PS: vi har ikke lov å ha mobilen ved matbordet her i huset, skru av lyden! Da blir mammahjertet lykkelig <3

Det er jo gruppechatter og masse jeg ikke skjønner; har egentlig ikke behov for å skjønne det heller!

Men som mamma/foresatt, så kommer du i situasjoner hvor du skjønner at denne jævla mobilen/mediene egentlig styrer hvordan stemninga er rundt matbordet, i butikken, på shoppingtur, familiebesøk og ikke minst ferie – her kommer alvoret!

Alvoret er når du skjønner at DU IKKE SITTER MED MAKTEN! OG AT DE SOSIALE MEDIENE STYRER LIVET DITT-familien sitt, OGSÅ PÅ FERIEN! Men det som også er trist, er at ungdommen selv ikke får valgt bort noe, kommer tilbake til det.

Du skjønner litt mer at ungdommen, lever under press og ikke minst tilgjengelighet! Dette er faktisk livet til barna våres enten de vil eller ikke! Det kan være en diskusjon vedr Russebil planer, de ser du har vært “logga på” og du gadd ikke svare; ja ja da ville ikke du si din mening og andre tok avgjørelse! eksempelvis dette da.

Som jeg har skrevet tidligere i påsken så delte vi opp påsken vår av flere grunner. Det hadde mest med meg og mine behov å gjøre. Jeg ønsket ikke å være husmor/kokke/ryddehjelp i halvannen uke på fjellet, ting skjer i familien som jeg vet vil kreve energi senere og vet det blir en tøff måned generelt.

Tanken var å få med hun eldste på tur, hun som knakk ankelen 1 uke før hun skulle gå på skole i Sør-Korea – men måtte bli hjemme. Men kort sagt så ble det meg og frøkna på 16 år. Viktig for mor å ha alenetid med døtrene sine, spesielt PGA vi er en “sammensatt” familie, dine, mine og niesa som er fosterdatter.

Jeg skulle jo prøve å tilfredsstille alle rundt meg og være fornuftig osv., så det endte med to svindyre billetter til Alicante, 5 netter og 4 hele dager i sola. Snap chatt er kult da!, du kan snappe bilde av bare føtter i sanden og iskrem – og vennene svarer søt ironisk: kutt ut og tenk på oss her hjemme :). Da er lissom feriemoduset på topp! For å ikke snakke om alle de selfie snappa som blir tatt fra ungdommen tar kofferten ut i bilen, hele veien til Gardis, også på stoppet på MCs Donalds osv. Og selvfølgelig snapp fra en sitter inne i flyet, slik at alle skal føle forventningene! Mens du som mor/samboer sender melding til samboer (ingen snapp), om at flyet strax skal lette, hva de kan ta til middag og at du er VELDIG glad idem (litt tilfelleomflyetskullekræsje, så vet de at det siste du sa var at du er glad idem).  

Det blir jo en vane at du må be ungdommen legge bort mobilen for å få frem passet – eller for å se fremover og ikke gå på folk midt i en snappselfie! Det går ikke så mye energi ut, det blir en vane. Men en opplever jo mye glede gjennom snappene også, PGA om de sender bilde og snapper fra noe vi gjør så vet vi jo at de koser seg og setter pris på det! Litt ugh ugh når vi shopper, og de ikke klarer å ta avgjørelser selv; din unge kan ikke betale helt ennå pga de avventer en mening fra ei venninne som ikke har svart, eller at ei mener ungdommen din burde spørre etter annen farge osv.  Når snuppa tok Tattoo så var det mange svar og synspunkter fra venner her hjemme den halvtimen vi måtte vente, men da følte hun seg nok sikker også :). Lurer på når de en gang skal føde jeg? Må stoppe midt i utpressingen pga må sende snapp? he he. Kan vel være at noen får bilder de ikke ønsker å se da :).

Alt det der er greit, og de blir Søren ikke flaue heller når de sitter på for eksempel restaurant å snapper eller stopper midt på gaten, eller taxien må vente pga en selfiesnapp! Men da har de i alle fall selvtillit tenker jeg, og det er jo viktig å ha i denne tiden de vokser opp i!  

(bildet har jeg lånt fra Google)

Jeg ble ufrivillig dratt inn i en del diskusjoner vedr Russebil og masse rundt det, ble jo drittlei under Restaurant besøk, tiden på rommet hvor vi skulle snakke sammen og kose oss. Og den jævla plinginga – hele døgnet, det durer og lyser, og jeg lurer om ungdommen i det hele tatt sover lengre enn 3 timer i strekk? De får vel aldri slappet av 100% i hjernen sin? Ikke rart de alltid er slitne?

Ovenstående er forså vidt slik det har blitt, og en må gjøre det beste ut av det.

På mandagen i ferien, hadde jeg rigget meg til på balkongen med kaffe,røyk og sjokkis, og ringte med min kjære, skulle fortelle om shoppingtur med diverse Trikkeproblemer. Det var godt å høre stemmen hans og prate med ham alene; DA HØRER JEG HYL OG GRÅT FRA HOTELROMMET!

16 åringen hadde fått en av de verste beskjedene; ei barndoms/skolevenninne hadde tatt livet sitt. Hvordan pokker trøster du og er fornuftig midt oppi dette? når du selv kjenner du vil knekke, du blir sint/tenker på foreldrene, du vet jenta kunne fått hjelp, du får blusset opp minner når din bror gjorde det…. Alt kaoset ble forverret via telefonen. Samboer sa vi kunne tatt bort telefonen, ja særlig; en venn spør om min jente, vet om hva som har skjedd med xxx? Men ei på 16 år, svarer vel da ikke; nei, men jeg er på ferie nå så det får vente!!!! Klart de blir dratt inn i tragedien, det blir opprettet gruppechatter og frustrasjon og tristhet er i gang. Den dårlige samvittigheten kommer også fra ungdommen selv, som ikke har skjønt at jenta sleit, alt dette er helt naturlig – det er livet. Jeg tvang datra mi ut for å spise, men i ettertid, vet jeg ikke om det var det smarteste valget…. hun smakte vel mer salte tårer enn maten vi betalte for…

Jeg sier ikke at ungdommen ikke har godt av virkeligheten, eller vondt av å oppleve den realistiske og triste delen av livet – men det er lissom alt kaoset, med tanker og rykter som kommer med – som er lett å komme med når du ikke må se andre inn i øynene.

Jeg skjønte at jeg bare fikk “være”, snuppa sovna kl 06.30 ca. på morgningen, hun hadde vært inne på min face book profil og funnet bilde av de to, når vi var på Daftø en sensommer. Så jo da var jo medier noe til nytte i det tragiske; det var kanskje ok med disse bildene – det virkeliggjorde kanskje noe av det som hun måtte innfinne seg med; at ei jevnaldrende barndomsvenn hadde tatt livet sitt – hun hadde “reist” <3 

(google- alternativ.no)

Når du er 16 år, så er du lissom midt i mellom tenker jeg?! De kan jo ikke selv styre heller, bare bilder fra stedet med blomster og lys – ja det popper opp, en får lissom ikke forberedt seg.

Jenta mi sa en et par ganger; at dette kunne hun gjerne fått vite når hun var kommet hjem. Ja det skjønner jeg sa jeg; men det er ikke slik livet deres er – da kunne du ikke hatt med deg telefonen jenta mi <3

Min moral her må kanskje for tiden bli; at mediene råder over livet våres – men: TA NÅ VARE PÅ MORGENDAGEN – DEN ER DIN <3

Klemmer fra ei mamma som fortsatt “leter” etter livets fasit <3

 

 

 

En (husmor) røst i Påsken

Ja da sitter vi her, 1.påskedag – sløv, i koseklær og ingen klokkeslett eller avtaler – helt nydelig!

Vi er blitt enige om hjem fra fjellet i dag, siden jeg syntes det er godt å lande en dag hjemme før noen vell aktive uker!

Jeg tenker at en må ta vare på seg selv så langt det går, og kjenne sine egne grenser. Det er nå slik at det skjer ting rundt oss som vi ikke har kontroll på, men som vi allikevel blir en del av. Derfor tenker jeg det er viktig å tenke litt konstruktivt og legge litt føringer selv. Joda det er lov å være litt egosentrisk! Så lenge vi vet at familien og andre er avhengig av oss i enkelte situasjoner, så er det faktisk veldig lov! Dårlig samvittighet kan vi legge bort, for det gir oss lite energi! Det viktigste er at vi har prøvd å gjøre vårt beste.

Kjenner dere blomstene over? Jeg har akkurat blir kjent med dem og de har nå fått en spesiell betydning for både meg og min kusine. RANUNKLER – nydelige blomster i mange fargevarianter!

Men disse blomstene vil for oss bli Onkel xxx blomster. Jeg har en Onkel som snart “reiser” fra oss, vi hadde en fantastisk tirsdag på sykehuset før påsken hvor jeg hadde med en bukett slike Ranunkler. Han hadde vært bevistløs tidligere på dagen, men våknet i kvelden like før jeg kom. Jeg er så glad for at jeg trosset usikkerheten og dro til ham hvor min kusine også var. Den kvelden vil, og skal vi ta med oss! Og blomstene; ja han elsket dem! Luktet på dem og sa de var nydelige og ønsket dem bort til sengen flere ganger også i ettertid. Vi er enige om at dette blir Han sin blomstertype minner <3 Så den dagen vi står å tar farvel, så har vi slike i favnen <3

En vellykket påske nærmer seg slutten!

Jeg valgte å dra 5 dager til Spania i første del av påsken, og så få med påsketradisjon på flotte Fagerfjell Sportssenter hvor vi har leilighet! På torsdagen rakk vi vinsmakekvelden, onsdagen hadde det vært damenes aften. Fredagen, en tur i bakken, de solgte nystekte sveler usj… ubehagelig nydelig! Veldig stemning, med masse mennesker i påskemodus og som nyter livet!

I Tradisjon tro har vi felles middag på påskeaften, i går var vi ca 100 stk. To flotte karer står fra tidlig å griller og sørger for mat til alle sammen. En annen gjeng pynter bord og dekker, en gjeng lager salat og flere tar med og varmer gratinerte poteter – virkelig teamwork! Et sted hvor alle vil trives og alle blir tatt vare på!

Jeg tok bort julepynten når jeg kom hit Torsdagen, så påskepynten kan jo stå til neste gang (juni?). Vi har så si kun spist en tredjedel av hva vi har handlet inn for spise og drikke, men vi skal jo leve når vi kommer hjem også! Men igjen et bevis på hvor tullete en blir når butikken har stengt i 2 dager :).

Et kosetips fra denne påsken er et glass Prosecco ( eller to, tre, fire) og disse nydelige sjokoladekulene med gele inni – bør testes! Jeg kjøpte de i Spania, men får nok kjøpt dem flere steder.

Velbekommen!

Ta vare på deg selv og husk å “kle” deg for hverdagen <3

Klem

 

Påske-Dagenderpåsex – Rekk opp hånda!

Hei hei alle mammaer/husmødre og medsøstre 🙂

Håper dere har en fin påske, og gjør akkurat hva dere selv ønsker, noe som gjør godt for deg og din sjel!

Nei dere trenger ikke svare på overskriften, men ferie, tilfredshet, energioverskudd og følelse av velvære kan være en fin grunn til å rette opp smådårlig samvittighet for kjiphet og ikke orker i kveld vennen 🙂

Grunnen til at jeg tør ta opp temaet er at; vi damer er jo SÅ flinke til å  snakke om slike ting felles damegrupper/sosiale samlinger osv. Men det vi snakker om er gjerne det motsatte som at: vi håper han sover når jeg legger meg, eller – jeg skal gå nå så jeg sover når han kommer osv. Vi har jo en del artige tips. Det er gjerne når vi har drukket litt og vet at prestasjonene til en Cognac småfullmann kan være så som så. Ja? er ikke dette sant da damer?

Med litt vin etc, så er det også litt lettere å prate om at en er lei, ikke blir kjærtegnet, føler at en ikke blir satt pris på for alt en gjør for familien, og mannfolka kommer med hånda si etter kl 23.55 på natten – uten at du har fått så mye som en hade eller hei klem ila dagen? Vi har jo ikke denne “erotikk”knappen som lyser grønt etter midnatt lissom? Si gjerne ifra om vi får kjøpt den på Biltema eller noe, for jeg tror mange ønsker å vi hvor vi får tak i den 🙂

 

(Bildet har jeg lånt fra Google)

I går hørte jeg om “baderoms trikset”, : legg deg du kjære så kommer jeg snart <3 så er det ansiktsmaske, børstning av hår, rensing av huden, kanskje rense hårbørsten også for å være helt sikre? Fascinerende at vi damer er ganske så like, men det tror jeg nok mannfolka er også på sin side?

Nå er vi rundt femtiåra og dette er ikke noe tabu tema lengre, men det er lett at det er den småtøffe tonen som nevnt over kommer frem. Det blir liksom FOR privat og for sannhet og avslørende om vi skulle fortelle om det positive?

Jeg var på en hyttetur i sommer, vi var vell 8-10 damerisinbestealder; og jeg kom hjem til min kjære og kunne fortelle at Lørdagsmorgen virket å være den store sex (yte) moringen.  Vi damer er jo innviklet eller er vi bare ryddige? Men vi er kanskje mer avhengige av å ha litt renset hodet og kunne legge bort hverdagen litt?

Men så kan det også være; at jo lengre tid det går mellom sexen, jo verre kan det være å gjenoppta? Derfor kan det kanskje være viktig å ha det hyppig og bruke det som en styrke i hverdagen? Du kan se på partneren din- og dere har et blikk og vet at dere to har noe spesielt og spennende mellom dere; midt oppi evt bleieskift, hormonelle ungdommer, eller familieutfordringer generelt? 🙂 Det å ha sex er jo ikke ubehagelig eller? Så vi bør kanskje bli litt dyriske og bruke det som en energi i hverdagen?

Vi damer føler jo oss ikke alltid som “SexyBritt” og tar også kanskje med oss dette under dyna, og føler på at vi er for store osv… Jeg tror ikke gutta ligger å vurderer våre buksestørrelser før, under eller etter akten, tror egentlig de er mest opptatt av sitt behov (og damas), og ha det godt?

Kanskje vi bør bli litt flinkere? Og ikke være så bråtøffe å prate om sovetriks med mer, men gi hverandre tips om hvordan opprettholde noe som gjør oss godt helt personlig og da styrke parforholdet? For joda, det er nå slik at sexen har noe med parforholdet å gjøre, vi som er skilt og starta på nytt kanskje, vet at dette kan være en veldig så sentral del i et forhold. Vi kan blir flinkere til å gi hverandre Tips til å legge bort alle disse småteite tankene våre! Vi har jo like mye ansvar i et forhold vi også! Så kanskje gutta kan skjønne, bli flinkere til å se, skjønne og oppleve at litt kjærtegn og spenning kan øke hyppigheten på sexen?

For slik jeg tenker; SÅ ER IKKE GRESSET ALLTID GRØNNERE ELLER HAR MINDRE “UGRESS” LITT LENGRE INN I LANDET! 🙂

Føler meg litt som Dr. Ruth nå, men tenker at ting som er viktige ikke må være tabu og kun prate om etter noen glass med vin?!


Overraske litt damer! Kast alle tabutanker, finn på noe galt i kveld og overraske mannen! Gå å lek med litt tanker utover dagen, du går med et smil og ler for deg selv og dine spennende tanker. Tror også mannen, syntes det er spennende og gir du ham et par hint om at du leker litt men tankene, så har du fort klart å ta fokus bort fra for eksempel tv eller annen sport! Finn frem neglisjeen du fikk i morsdagsgave for 7 år siden, drit i om du ikke får knyti den helt igjen – signalene du sender er mye viktigere!

Fridager som i påsken, du kan stå opp, sette på kaffen, roe barna med litt restesnop eller skive om du er veldig ordentlig, ta en kjapp dusj og en dæsj med go`lukt – det overgår kanskje hans sove-ånde også 🙂 Du kryper opp i sengen og tett inntil ham, han kjenner nok igjen det jåte mønstret på neglisjeen, men mer spennende med det tynne stoffet som skjuler kroppen din til en viss grad…. Kjør på dame!

Det som også er det store Clouet – eller “gevinsten” er at du/vi oppnår makt! Og det er jo salig godt å ha! Eller hva?  

Ønsker dere alle en Erotisk første Påskedag 🙂