“Du# Lesbiske Lene”…. Jeg blir unik fascinert – #Barnevernet hvor er dere?

Nøtta satte seg fast i halsen gitt! 

Det er ikke så ofte jeg skriver om noe direkte fra Face, men nå satt jeg alene å koste meg med nøtter og nøt alene tid, helt til jeg kom over et innlegg og fikk nøtta i vrangstrupen! 

Jeg håper egentlig at dette er fleip, men har en vond følelse av at det ikke er fleip faktisk. 

Ja vi lever i et demokratisk land, men det er hverken lov eller greit å rakke ned på hvem andre elsker?! Disse “bekymret mammaene” mener nok at Lesbiske Lene og JENTE KJÆRESTEN selv er åpne om forholdet og må tåle bemerkninger.  Men vi som ikke har jentekjærester, er ikke vi åpne og glade for å vise at vi elsker kjæresten vår da? Skal kjærlighet bli sykdom og tabu i 2018? Idag er mine barn mye mer tolerante enn meg på en del kulturelle forskjelligheter, vi må da for pokker ikke gå bakover?! 

Kjære bekymrede mammaer; slik jeg ser det så er dette omsorgssvikt og bør bli en sak for barnevernet! Og det er i deres disfavør! Skamme dere, tenk å skrive et slikt brev? Være stygg mot andre, ha på skylapper for livet og kjærligheten, og skjemme ut barna deres? Andre vil jo tro at mødrene er hentet ut fra Steinalderen! 

Jeg selv helt privat går for “nøtter”, men det å få lov til å kunne elske å bli elsket det er faktisk unikt, noe alle bør få oppleve og de følelsene er de samme om du elsker mann eller kvinne, om du er mann eller kvinne! 

Lykke til Lene og Tonje

 

3 kommentarer

Siste innlegg