Ikke bare elendighet altså

Energien ble brukt på noe annet enn blogg…

Men det betyr ikke at jeg har gått med hengegjeipen nedpå tredje knapphull! Jeg skjønte på sensommeren at denne høsten og kanskje vinteren ville bli min tøffeste tid, grunnet mamma sin #Alzheimers sykdom. 

Lyset i “tunnelen” blir klarere og klarere, og positiviteten øker i takt. Mye organisering når en skal tømme et familiehjem etter 43 år – og du lover deg selv at dine unger ikke skal behøve å rydde så mye etter deg! 

Vi har vært flinke å vært en del på fjellet i helgene og det har vært verdifullt for meg. Det gikk egentlig litt for bra ukene etter mor flytta i omsorgsbolig, så nå er mistrivselen rimelig høy. Det som er viktig er å ikke la seg gripe av veldig dårlig samvittighet, men pøse på med omsorg samtidig som en må bekrefte av andre valg ei finnes. 

Forrige helg hadde vi julebord med jobben, og mor hadde tilogmed kjøpt seg vin på Polet! Både fredagsnatta og Lørdagsnatta måtte jeg på legevakta å få sprøyte i stumpen pga Nyregrus. Og for å krydre det hele litt, så fikk jeg jaggu streptokokker og nesten 40 i feber! Jeg rørte ikke vin den helgen for å si det slik. Men jeg kosa meg de få timene jeg var tilstede. 

Jeg hadde pynta meg, men noe særlig mer enn det kunne jeg ikke skryte av 🙂

 

Noen ganger stopper ting bare opp, men det trenger ikke være noe nederlag! 

På fredagen så var den mellomste Bukkene Bruse og jeg hos mamma og satte opp Julens stolthet; Julehuset til mamma med nisser og lys. Dette var noe jeg hadde gledet meg til, det å glede hun og få opp humøret litt. Vi rakk også å spise en god middag ute, jeg er veldig glad vi fikk denne stunden. 

 

Kanskje ikke det blir det mest julete hjemmet hos meg i år, men jeg har mot, jeg føler glede og er lykkelig over barna mine som gleder seg til jul  og jeg vet at ting antakelig vil ordne seg med tanke på å flytte til barndomshjemmet. 

Sett pris på den minste ting fine dere, og tenk på at dere har valg som mange andre aldri tør/eller kan ta i livet sitt. 

Klemmer

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg