NÅR NOEN ØNSKER IKKE “VÆRE”….MER

<a href=”https://sparpedia.no/priser/mammablogger-awards-2018/” title=”Banners  for  Mammablogger-awards  2018″><img src=”https://sparpedia.no/wp-content/uploads/2018/07/440×310-4.png” alt=”Banners  for  Mammablogger-awards  2018″></a>

 

Bilderesultat for FARGERIKT HJERTE(Google.no).

 

 

DENNE UKEN VET JEG OM EI SOM IKKE HAR LEST BLOGGEN MIN

 

Jeg vet fordi at hun for noen dager siden valgte å ikke være…

Mulig det er galt å si at hun valgte, men hun utførte i alle fall en handling som gjorde at hun ikke lengre er en del av våres hektiske hverdag med både glede og nedturer.

 

Jeg syntes det er helt for jævelig, vakre, flotte mennesket.

Bilderesultat for FARGERIKT HJERTE

Denne vakre damen tok kontakt med meg grunnet mine blogginnlegg, og da spesielt vedrørende samlivsbrudd og kjærlighetssorg. Hun hadde låst seg helt fast i kjærlighetssorgen og kom seg ikke løs, hun var veldig bevist på dette. Og hun så faktisk håp, og hun fikk litt håp når jeg skrev så åpent om det å ha det vondt grunnet å miste  forholdet til mannen jeg elsket, men at jeg faktisk kom meg litt videre i livet selv om hjertet mitt blødde, og jeg vet hun ønsket seg videre i livet.

Bilderesultat for hjerter tegning(google.no).

Jeg har tenkt litt; det er lett for andre å si at for eksempel:  jammen nå er det 1, 2 eller 3 år siden det ble slutt – han eller hun må jo ha kommet over partneren som gjorde det slutt nå?!

Men dere? Når vi går i forhold med noen, så gjør vi jo dette fordi at vi ser oss gamle med den andre personen, vi føler vi har møtt vår livskjærlighet og personen vi ønsker dele livet med og ha alderdommen sammen med.

 

Ja? når vi har alle disse sterke følelsene for en person, personen vi elsker og skal elske resten av livet; blir da følelsene borte PGA utroskap eller at den andre velger å gå? Det at en elsker noen og ønske å bli gammel i sammen, skal disse følelsene bare blåse bort? gjør de virkelig det? Blir alle de verdifulle og viktige følelsene borte når vi blir sviktet eller forlatt? Er det så enkelt? Er det da riktig å si at en annen person burde ha kommet over sitt livs elskede på 1, 2 3 år når følelsene egentlig skulle vart livet ut?

Bilderesultat for FARGERIKT HJERTE(google.no).

 

Vi vil nok aldri forstå hvorfor valget om å “ikke være” blir tatt, de følelsene satt kun mennesket selv med, og sjelen med følelsene er borte, mennesket er borte, borte for godt…

Vi rundt pleier ofte å si; jammen han/hun hadde jo de flotte barna, han/hun hjalp så mange andre, han/hun var så flink i jobben sin – på gode dager så viste de dette selv. Men det vi kanskje kan ane, er at når et menneske tar et valg om å ikke være, så er de i det mørkeste mørket, hvor det ikke er snakk om at de ikke setter pris på eller er glade i sine, for det er de, men de er nok i et modus som ikke kan forklares, et modus de har slit med i lang tid. Et modus hvor de ønsker  seg ut av i form av å få fred i form av å ikke være? kanskje? Vi vil nok aldri få vite….

Bilderesultat for hjerter tegning

Min vakre bloggleser som søkte fred… du skrev til meg noen dager før; “det har vært mange vanskelige følelser”, det var nok dessverre disse vanskelige følelsene som ikke ville gi deg fred – slik at du selv søkte fred ved å ikke “være”.

Det er grått mange tårer for deg,  jeg vet at du vil bli husket for ditt vakre smil og ditt vakre vesen.

Farge tegning av hjerte form

Til dere lesere; det er viktig for meg å si – jeg har en bror som tok selvmord, jeg har jo tenkt at han hadde to vakre barn han burde ha levd videre for. Men han hadde angst og slet psykisk – noe han så at han ikke ville komme ut av, den ene kvelden av mange som han “ropte” om hjelp – ble hans død <3

Det som er viktig å si; Mamma og jeg har aldri bebreidet ham, vi så hva sykdommen gjorde, så det å skape bebreidelse var ingen hjelp for oss å gå videre som familie <3

 

12 kommentarer
  1. Jeg tenker at de som tar et slikt valg sikkert får fred når de har tatt et slikt valg. Hver og en må få bestemme over sitt liv, jeg og du kan ikke vite hvordan de egentlig har det innerst inne. Vi trenger ikke skjønne deres handling, men vi må respektere deres valg.

  2. Både rørende og hjerteskjærende å lese dette..
   Sant som du sier, det er lett å si “Må da snart ha kommet over det/han/henne..” Men det hjelper ikke en dritt.
   Så trist at hun valgte å forlate livet, antagelig så hun ingen annen utvei ut av det hun var i.
   Dette har jeg ikke skrevet om på bloggen, men jeg har selv vært der at jeg ikke ville være her mer. En del år siden sist, men det som skjer når man er der.. det er en boble, og alt i den bobla av tanker og følelser føles HELT sant. Det er ikke lett å sprekke den bobla og se noe annet enn det man er i akkurat da.
   Trist at også broren din valgte å ikke være her mer.. <3 GOD klem til deg

  3. Aina: Åh søte du <3 Så vakker du er som er ærlig <3 takk for det! Veldig godt å se at du kan skrive om det og være åpen, og forklare litt...
   Tenker du har mange som er glade i deg og støtter deg så godt de kan i tøffe stunder <3 Håper for alt i verden at du fortsetter å være sterk <3 Gode klemmer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg