GRATULERER MED DAGEN ALLE DERE DER UTE!

  •   

I  DAG ER DAGEN SOM  ER MAI MÅNED, OG LOMMEBOKEN? SIN STORE DAG!

DET HAR VÆRT FORBEREDELSER PÅ SKOLER OG I BARNEHAGER, SLIK SOM PÅ MIN JOBB HAR VI DET STORE BARNEHAGETOGET 16. MAI – DET ER NESTEN STØRRE ENN DAGENS BYTOG! BARNA KOM PYNTET OG FORVENTNINGSFULLE TIL BARNEHAGEN IGÅR OG KOM HJEM MED KETCHUP OG ISFLEKKER PÅ KLÆRNE :).

NOEN HAR HANDLET MASSE BLOMSTER OG PYNTET HAGEN TIL DEN STORE DAGEN. IGÅR KVELD VAR DET NOK EN DEL SOM ORDNET BUNADEN SOM MANGE AV OSS MISUNNER NÅR DE KOMMER SÅ FINT DINGLENDE BORTOVER GATEN MED ALT STJÆSJET, JEG FØLER MEG NESTEN LITT UTENFOR…. MEN JEG KJØPTE MEG NOEN TERRASSEMØBLER DA!

NOEN GIR BENGEN I HELE 17. MAI OG SYNTES KANSKJE DAGEN BARE ER VOND OG FÅR FREM MINNER SOM GJØR EN TRIST, NOEN ELSKER DENNE DAGEN OG NOEN SYNTES DET ER EN DAG FULL AV STRESS  – FIN MEN STRESS OG EN KAMP MOT KLOKKEN TIL TIDER (MEG).

JEG SYNTES NESTEN KVELDEN IGÅR ER DEN FINESTE, DA FORBEREDER VI I SAMMEN ETTER EN DEL KJØRING HIT OG DIT, NOEN SKAL PÅ FROKOST, NOEN SKAL PÅ SKOLEN OG NOEN SKAL HENTES HELST I DET DU ER PÅ SKOLEN MED DEN MINSTE – HER GJELDER DET Å HOLDE HODET KALDT!

RESERVE GELE OG REKER SLIK AT VI HAR NOE HJEMME TIL I KVELD OGSÅ!

DET VAR SÅ MYE FREM OG TILBAKE IGÅR AT JEG TROR VÅRES MIDDAG IGÅR RETT OG SLETT BLE FELLES MED; NAPOLEONS KAKE, RULLEKAKE, SVELER OG JORDBÆR!  VI MÅTTE LANDE OG STABILISERE BLODSUKKERET! VI FIRE JENTENE HADDE KVALITETSTID.

 

MOR HADDE SELVFØLGELIG GLEMT Å KJØPE EN LITEN TING TIL FROKOSTEN HUN SELV IKKE SKAL PÅ, SÅ DA MÅTTE HUN UT Å KJØRE SEINT PÅ KVELDEN! DA DRO JEG INNOM BARNDOMS VENNEN LEENA SOM FIKK VÆRE MED PÅ EN TUR MED CÆBBEN MIN – AKKURAT DA FIKK 17. MAI FORBEREDELSER BARE VÆRE! JEG SKULLE “VÆRE” HER OG NÅ OG VENNINDA MI!

I ÅR GIKK JEG FOR NYE SKO OG GAMLE KLÆR, NEIDA OG JODA…JEG KJØPTE MEG EN KIMINO FORRIGE HELG FOR GAVEKORT JEG FIKK TIL FEMTIÅRSDAGEN, OG EN TILBUDSKJOLE FRA IFJOR SOMMER SOM ENNÅ IKKE ER BRUKT! DET BLIR BRA DETTE KASPERSEN!

 SEMSKET SKINN

DETTE BLIR EN BRA DAG! ALLE ER BLIDE OG HILSER! OG JEG STÅR Å BÆLJER NÅR VESLA KOMMER I BARNETOGET OG TENKER PÅ PAPPA OG BROR SOM JEG VILLE ØNSKET VED MIN SIDE STÅ <3

MEN I DAG HANDLER DET OM OSS TILSTEDEVÆRENDE OG VI SKAL KOSE RÆVA AV OSS SOM PAPPA PLEIDE Å SI!

NYTE DAGEN FINESTE DU OG TA VARE PÅ DEG SELV MIDT OPPI ALT ELLER INGENTING!

HIPP HIPP HURRAAAAAA

 

 

 

Siste innlegg