Mannelukt på Halsen og Ferdinand med Nostalgiske minner…

Tror jeg dropper dusjen før sengetid!

Jeg snur meg etter meg selv, det er en deilig manneparfyme som henger igjen – og jeg føler meg som Ferdinand som lukter på blommorna!  

Bilderesultat for ferdinand luktar på blommorna(Google.no).

 

I ettermiddag skulle jeg hente og kjøpe et skap hos ei jeg vet hvem er fra tidligere. Hun stod i døra å venta, og foran meg kommer en kompis fra mitt tidligere liv, som ikke bor i byen heller. Det var så utrolig koselig å se ham, der med datteren som var kliss lik den unge datteren i “det forrige livet våre”. Vi ga hverandre en god klem, og husket fine tider og mye moro! Og dere…: han hadde den beste god-lukten på seg! Det er lenge siden jeg har vært borti en mann som bruker god lukt og så god lukt da! Kanskje dette er verdt å bli singel for? Få godlukt på halsen noen ganger i måneden?

Skapet ble mitt! Jeg satt på do i natt og så dette skapet på Kjøpe-Selge sidene – og det sa bare Pang!

 

Gleder meg veldig til å få min stil og mine typer møbler, slik at de som kjenner meg kan “se” at her bor Marianne! Er veldig glad i hjertet mitt etter dette kjøpet jeg!

 

Det er nå slik at når en skal flytte i nytt bopel så får en ikke med seg alle tingene sine, greit nok lissom.

Men det er så trist når det er sybordet som sikkert må være hundre år snart, etter oldemor, og en kommode jeg hentet fra loftet til mor og far for ca. 25 år siden. Det var i den tiden nesten alle møbler som kunne, ble lutet! Jeg husker jeg sto ute i hagen med vernebriller og hansker og malinga nesten boblet av! litt sterk blanding ja 🙂 .For meg er det viktig å gi det videre i familien som ser verdiene i for eksempel dette sybordet <3


NOSTALGI på sitt høyeste!

“Nostalgi benyttes i dag som uttrykk for en romantisk, ofte vemodig eller «bittersøt» lengsel tilbake til tidligere tider, gjerne i ens eget liv. Opprinnelig betegnet nostalgi en medisinsk diagnose, følelsen av sykelig hjemlengsel, myntet av den sveitsiske medisinstudenten Johannes Hofer i 1678.”

Det ble vafler til kveldsmat, da jeg laget mye røre til søndagskaffen – og her er lovlig bilder av to turtelduer som koste seg med Mammas verdens Beste Vafler!

Ønsker dere alle en riktig god natt!

 

Siste innlegg