NÅR EKSDAMENE STYRER (LIVET) TIL EKSEN 10-15 ÅR ETTER

Det er unikt hva? Det tenkte jeg første gang jeg hørte om dette også!

Bilderesultat for skilsmisse slemme damer(Google.no).

Dette innlegget skriver jeg på grunnlag av gårsdagens innlegg om alenepappaer, og som jeg skrev da; ja eks damer er en egen klasse for seg selv, de fortjener et innlegg de også!

Når det gjelder fraskilte pappaer så er det ofte mer engasjement og det å holde kontakten; ja farsfølelsen og far/barn forholdet like sterkt som det har vært. Og at stort sett alle barn trenger pappaen sin!

Eks damer er nok mer berykta – ULV I FÅREKLÆR? MISSBRUKER MAKT (bruker barna som våpen)?

Pappaene er redde for å miste samvær med barna sine, og dette vet vi eks damer så vakent godt å utnytte eller true med!

Mitt råd til yngre jenter er derfor blitt: Finn deg en uten gal eks med barn! Men gudskjelov så finnes det unntak puh…  

Noen eks damer eier faen ikke skrupler, slik du har blitt lært opp og slik du bare ikke trudde gikk an å oppføre seg; ja slik vil du kunne høre om eller oppleve selv! Sorry jeg lyver ikke!

Jeg trenger heller ikke i dag å kun referere til egne hendelser, vi damer snakker oss i mellom og deler, samt igjennom jobb og diverse sosiale forekomster.

Med oss damer så er det mye mer følelser med i bildet, vi er redde for at pappas nye kjæreste skal overta morsrollen kanskje? Vi damer blir fortere såret og redd vi ikke skal være bra nok? Mulig vi sliter med dårlig selvtillit etter utroskap også, det siste vi trenger er at pappa med ny dame skal overta barna og bli den perfekte lykkelige familie! ?

Selv om jeg er dame selv, så tror jeg nok at vi damer er råere til å bruke barna våre mot pappa, mulig vi igjen spiller på følelser og barna våre får sååå vondt av mamma…. For min del, så er det noe av det styggeste en kan gjøre mot et barn!

I andre hjem hvor eksdama fikk type først og mannen levde livet for barna sine, så er det mer å være en slu venn med tanker om at en skal sitte med gevinsten selv, og far er overlykkelig over at han blir bedt på kaffe/middag, får hjelpe til å bidra også i hjemmet til eks dama. Lurer på om mannfolka blir lett blendet jeg, og at de glemmer hvorfor det egentlig ble slutt på forholdet og ekte skapet? Hallloooooo er det noen hjemme lissom?

Og eks dama er så snill hun at eks mannen får lov å komme en tur hver julaften, nydelige dama… Les en gang til; hver julaften! Ja mannfolk kan være lettlurte eller? Jeg velger å ikke bruke ordet dum, men lettlurte siden det er følelser med i bildet! Jammen fikk hun sniki til seg julaften gitt, men når det er festligheter i romjula; ja da får pappa lov å “passe” barna sine – eller egentlig er jo eks dama veldig grei og snill da, som lar barna være hos far midt i jula!

Og når en blir enige om 50/50, så får begge parter barnetrygd, hvem tror dere tar det yngste barnet på sin adresse, så hun får barnetrygd i flest år????? Bomben tikker!

Eks dama krever selvfølgelig at det skal spleises på klærne og annet utstyr til barna siden de har intern avtale om 50/50, pappa vil jo bidra og er jo med å betaler selvfølgelig for noe

Og vet dere hva? eks dama er jo økonomisk; hun selger det som blir for lite og tar pengene selv og ber om halvparten av det hun kjøper nytt igjen. Unikt eller?

Enkelte eks damer har lett for å “bruke” barna sine for å ødelegge pappas nye idyll, for eksempel; mamma sier at du juger, mamma sier du er slem! Da står pappaen i mellom barken og veden, et ekte mannfolk tar den nye dama si i forsvar og irettesetter barna sine – en feigis pappa, bare ler det bort og lar eks dama holde på i det uendelige – ja flere år faktisk! Unikt men sant!

Enkelte eks damer har vanskeligheter for å slippe kontroll, skal være dronning i to leire – og hun får faktisk lov til å være det i mange tilfeller også. Eks mannen tror eks dama er veldig snill når hun kommer hjem til ham for å sortere klærne til barna sine i pappas hus og kommoder, også når pappa har ny samboer! Unikt? ja men sant!

Ei eks dame klarer også å innbille eks mannen at hun ennå er hans beste venn, så god venn at når eks mannens nye kjæreste er på jobb, så er hun så snill at hun blir med på søndagstur med eks mann og barna for at vesla deres skal lære å stå på slalåm; hun har selvfølgelig med kaffe og nistepakker! Snille eks dama si i de fineste FÅRE klærne sine og eks mannen går fem på….

Ei god eks dame mamma har så mye omsorg for barna sine at hun klarer å nekte pappa å kjøpe nytt hus på et spesielt sted, ved å true barna med at de ikke kan bo hos pappa om han kjøper det aktuelle huset! Det kalles omsorg fra hjertet det eller hva? unikt!

Ei Eks dame som klarer å stoppe eksmannen å dra på en etterlengtet aleneferie med den nye kjæresten sin når hun ikke får vite eksakt hvor eks mannen skal på ferie med kjæresten sin. Unikt!

Eller eks dama som går fra truslene om at det er kun hun som gjør noe for barna sine og blir sååå sliten PGA alt faller på hun; til å være den som gjør minst med barna.

Eks dama som er stygg mot pappas nye dame og fortelle stygge ting til barna om hun MEN som i en tekst melding til eks mannen ber han bli mer lik sin nye kjæreste, for eks mannens kjæreste gjør mye med barna sine, alene turer med gutta sine osv. – Ulven i Fåreklær syntes helt hemmelig at eks mannens nye kjæreste tar fint vare på sine egne barn og vil at hennes barn skal få oppleve det samme. Eks mannen sier selvfølgelig aldri noe til sin nye kjæreste at eks kona har skryti av hun indirekte -lojalitet til eks kona er viktigst! Unikt ja, men forræder…?

Den maximale eks kona som  har klart å inngå avtale med eks mannen om at hun har fast barna i høstferien, og at far alltid skal ha barna i påskeferien slik at hun kan reise rundt med nye kjærester. Men fars kjæreste får ingenting vite, for hun har inget med det? Hmmm pappas kjæreste har ingenting med at hun må ha være ekstra mamma og hushjelp hver eneste Påske også de Påskene hun er uten barn og kunne hatt kjæresteferie med sin kjæreste samboer.

Den perfekte Bitchy eks konedama er når hun etter ca. 10-15 år ennå får lov av eks mannen å styre livet hans, slik at han blir singel pga. han fortsatt er bestevenn med eks kona og er lojal mot eks kona og ikke ny kjæreste – den er den perfekte eks damekona det ??? Unikt ja! Men de finnes, tro meg!

Alt over er faktisk sanne historier, som jeg har prøvd å slå litt sammen til en sammenhengende eks, på grunnlag av kjente historier fra venner og bekjente, samt delte opplevelser oss damer i mellom. Det er mange flere som jeg ikke husker, men føler dette beskriver og sier ganske mye om hvordan vi damer kan være?

Mange av dere sitter sikkert å tenker at det er ikke eks kona sin feil alltid, særlig ikke om eks mannen lar seg manipulere – sikkert sant det,,, Men mannen sitter også er reddere for å miste kontakten med barna sine enn eks dama som da kan holde på som hun vil. Og det er vell en del av disse mannfolka som blir single pga. eks damer som ikke gir seg? Og får lov å styre livet deres i 5-10-15 år etter skilsmissen….Gratulerer med da`n!

Det er vell en del av dere som kanskje kjenner igjen noen av historiene?

Håper jeg med dette har klart å rettferdig gjøre litte grann mitt “angrep” mot alene pappaer i går?

Heiaklemmer <3

 

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg