Frem med Word dokumentet Marianne; Arbe i sikte!

Et Word dokument er godt å ha!

 

Jeg lager alltid et Word dokument når jeg skal for eksempel ut å reise et sted, eller når jeg skal ha selskaper og taler da selvfølgelig.

Nå blir det antakelig ikke noe Nice tur på meg og kollegaen min i April…Jeg har nemmelig fått hun opp på det vakre Fagerfjell i en leilighet de skal få leie i stede, så da får vi heller kose oss til fjells i flere måneder og Proseccoen smaker jo like godt til fjells :).  Men jeg har ennå ikke sluppet taket på Nice, så det får jeg til etter hvert, samboeren har ikke de største drømmer om Nice, så tror det blir en dame/jentetur en gang.

Dagen i går forsvant rett og slett! Startet med frisørprosjekt for mamma, hjem hit å spise frokost og en tur til byen, og der ble vi noen timer! Jeg shoppa ikke direkte, bare vet hva jeg skal shoppe når bursdagsdagene er over! Marlene Birger vesker på halv pris – da sleit jeg helt ærlig! Og en Norsk produsert regnjakke som ikke ser ut som regnjakke, og med magnetknapper og innsydde reflekser og poncho form – dyr ja, men en har kvalitet og en jakke som passet min ovale kroppsform!

 Dere får nyte de siste bildene av meg nå som jeg ennå er i førtiåra!

I går kveld var vi i selskap hos ei venninne som fylte femti den 13. februar, rolig deilig kveld med nydelig mat og kaker, klokken ble masse i godt selskap :).

 

Det er veldig ryddig og greit å lage seg et Word dokument, jeg har jo to selskaper som skal gjennomføres ila en uke så kontroll er viktig! Jeg har gjesteliste, meny, og handleliste, evt. tale, og skrevet ok og huket av det som er i orden, hva som for eksempel skal opp av fryseren, hva som kan lages dagen før mm.

Det er en stor fare for at jeg må frem med en støvklut i dag, men det er helt ok pga. i går hadde samboeren støvsuget hele huset og jeg ble veldig glad i hjertet mitt av å komme hjem til slike overraskelser! Vi hadde kaffe og kakedate bak en rekke menybæreposer på kjøkkenet i går, og det var hyggelig og mye billigere enn ute på kafe`:).

Nei nå skal damen snart hive seg rundt i heimen her! Med en god blanding av mat, baking, og små vasking!

Dette blir en bra dag folkens! Gjør deg en fin dag du også, kun du som styrer det <3

Dette skal kanskje bli bordkort… ikke bestemt ennå.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg