Rotete, Rosete og kosete Freddag,

Nå er jeg i den siste helgen som førtiåring!

Det får væra det som er utenpå – det er mitt indre som teller for pokker!

Jeg veit hva jeg er god for!

– Jeg veit mine svake sider!

– Jeg veit mine myke sider!

– Jeg veit min styrke!

– Jeg veit min raushet!

– Jeg veit min glede!

– Jeg veit min sårbarhet!

Ja, da er det jo opptil meg å bruke “redskapen” riktig på veien videre i livet, slik at jeg kan fortsette å ha det godt!

Det gule brillene jeg har på over, er faktisk briller som kan brukes når eldre damer som meg skal kjøre bil i mørket! Jeg syntes jo de var litt kule anyway!

 

Her snakker vi roser som er roser på sitt beste, som igjen jeg har fått av de beste kollegaene mine sammen med et gavekort – lykke for meg!

 

Lykkelig jente som har fått vært med på shopping med ei venninne og mammaen i dag, fått handle akkurat som hun selv ønsket, samt god lunch som avslutning på dagen. Vesla har godkjent bilde :).

Vi starta fredagskosen litt sent i dag, men steike hvor kos når kjæresteparet har tid og ork til å sitte sammen med oss å se Norske Talenter, og til og med har tid til å se litt på tv og ikke bare telefonen! Og selv om det ble litt mobil, så er det viktigste at vi er i sammen i samme rom og ser på det samme og kan snakke om det samme!

Gavekort fra jobben, alltid veldig gøy å få, bruke til noe en virkelig ønsker :). Takk takk <3

I morgen skal samboer og jeg i femtiårsselskap, det gleder jeg meg til! Kos med slike kvelder hvor prat og mat er ingrediensene!

Jeg har hatt en fin dag på jobben med både små og store, det er noe med denne fredagsstemningen som gjør dagen til en høydare!

Jeg håper av hele mitt hjerte at akkurat DU har hatt en fin fin fredag <3

 

 

 

 

7 kommentarer
  1. ser ut som dere har kost dere masse da. 🙂 herlige bilder. selv har jeg aldri skjønt hvorfor folk generelt skal sitte med mobilen når de er på besøk. jeg syns det er uhøffelig og veldig irriterende når man prøver å ha en samtale… og jeg er 25 år ;P

  2. Cathrine Ruth:
   Tusen takk 🙂 Du er nok veldig fornuftig og har sosiale gode antenner <3 Helt riktig hva du skriver, men ei mamma godtar mye for å ha ungdommen i samme rom en fredagskveld 🙂 .
   Nyte helgen videre fine du <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg