Når du som ungdom trodde at noen på deg at du ikke var Jomfru lengre

Ja jeg mimrer meg ut uken frem til jeg blir femti år. Gøy å minnemimre uken frem til jeg blir voksen 🙂

Bilderesultat for usikker ungdom(Google.no).

Hælleminn tenk hvor uvitende og usikre vi var  når vi var unge? Jeg hadde ikke foreldre som fortalte meg noe særlig om mensen og sex nei! Pr. i dag så trenger ikke barna Ungdommen snakke med oss, de har  “kaffebar” hos helsesøsteren nede ved bussterminalen! Men det viktigste er at barna – uff: ungdommen; er trygge og faktisk oppsøker råd og hjelp, tror ikke de betaler så mye heller.

 

Husker dere bladet romantikk: og “kjære Sandra” – Kjære Sandra, kan jeg bli gravid av å svelge det? – Ja de “kjære Sandra” spørsmålene var veldig så spennende og noen ganger informerende for oss Discodropsa i puberteten! Tidene har forandret seg det er helt sikkert. Jeg er glad det har blitt mer åpenhet, og jeg er glad jeg var flink med “sengekantprat” med jentene mine ved leggetid. Dette var viktige og verdifulle samtaler ut ungdomsskolen i iallfall. Da viste de at de hadde muligheten til fortrolig prat om de ønsket dette, de stoler på meg og vet at de kan komme til meg.

Siden det ikke var så mye åpenhet hjemme rundt dette med sex osv., så var vi jo usikre og laget våre egne livs og sex teorier. Jeg husker at  etter jeg hadde tatt det store steget (sex) – så trodde jeg at hele verden kunne lese på meg at jeg hadde hatt sex He He – noe så dumt, men samtidig så følte jeg meg så annerledes også!

Bilderesultat for ungdom og sex(Google.no).

Ja vi hadde en livssti å tråkke, og vi har ennå ikke kommet frem til rasteplassen – og hadde vi startet på nytt, så ville vi kanskje ikke valgt og opplevd de samme erfaringene, rart <3

 

 

 

2 kommentarer
  1. Har noen fornøyelige minner på det området der! <3
   Men for det meste var det veldig greit at de spurte meg om alt. Jeg spurte ikke moren min om noe som helst. 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg