Nostalgi eller Halvgammel kjærring?

Litt refleksjoner drøye uken før jeg fyller femti !

Med tanker i hodet om at jeg en av dagene bør få bestilt en ordentlig kake til den store dagen, så begynner jeg å dykke ned i kjøkkenskuffen her på fjellet. Nostalgi i kjøkkenskuffen er en fin overskrift.

 

Jeg smiler for meg selv og lurer på om hvor mange under 25 år kan fortelle hva dette er og hva det brukes til og om de KAN bruke redskapen? På bildet øverst vet ungdommen kanskje hva det er, men tror de vil slite med å bruke den. Jeg ser det hjemme også vedrørende de gamle brus oppdragelse, det ordet skjønner de nesten ikke og får ikke til pga. ungdommen i dag er nesten ikke vant til glassflasker som må trekkes opp! Så en del naturlig blir det, og da nostalgi kanskje?

 

 

Min personlige favoritt, den skal bli med hjem fra fjellet! De andre er bare No ‘møkk!

 Tannbørste til Kaninen? Ikke så gammel denne egentlig!

Ta en runde meg ungdommen å spør dem? De vet mulig hva disse tingene er, men å bruke dem med finmotorikken sin, kan være verre!

Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg er ei halvgammel kjæring, eller om jeg har funnet nostalgiske redskaper i kjøkkenskuffen på fjellet….. 

7 kommentarer
  1. Jeg hyler høylydt i protest til det første!!! Du er fortsatt pur og ung og vakker! <3
   Det har selvfølgelig ikke noe som helst å gjøre med at jeg er eldre og mer ehhhhhh.... øhhhh... hmmmmm.... MODEN enn deg!
   *sa hun og ristet iherdig på hodet*

  2. Først ble jeg glad når jeg leste, men POFF så var det borte og alderskompleksene dukket opp igjen med knusende kraft! *sukk hjerte og brist*
   Og det ble bare verre. Jeg trodde at det var kloke, vakre, hjertevarme Marianne jeg snakket med, men så er det bare Barbie?!?!?!?
   *løper i dusjen og skyller bort alle tårene*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg