En dag i mitt Eventyrland

Lørdag – en dag med hva jeg vil gjøre! (nesten da)…

Her er Go`rund klar for å komme seg ut og bort til storbakken for å møte vesla som står slalåm. Det ble litt etter skjemaet pga. jeg stekte opp kjøttdeig og gjorde klart til Lasagne (Toro pakke). Ei god fjelvlenninde kom på døra i det jeg skulle ta på de siste klærne, og da gikk tiden jammen litt til :). Men det var kos og viktig å få snakke med fjellvennen min, du blir glad i folka her oppe, noen av dem går rett inn i hjertet ditt.

 

Jeg rusla bort mot kroa og storebakken, på veien møtte jeg ei med-beboer og hun kunne fortelle at vesla mi var på vei tilbake og barnebakken.

 

Vell fremme på kroa så ringte jeg samboeren som var på toppen av fjellet på langrennsski, når han ikke kom så droppet jeg kaffe og vaffel. Med et så kom to fine damer som også har leilighet der hvor vi har, ut av kroa og skulle tilbake å drikke vin :). Det ble til at jeg gikk hjemover med hun ene som gikk på langrenn, veldig greit og hyggelig å kunne prate litt ordentlig og oppdatere hverandre siden sist :).

Bok på senga ble litt lesing og litt soving og litt mer soving når mannen lukket døren til soverommet pga. han skulle lage ferdig maten :). Fjellufta kan jeg jo skylde på? men veldig deilig å bare slække og kose seg; for det gjorde jeg nemmelig! Koste meg!

Vi rakk å bade med to småjenter like før bassenget skal få fri til dagen etter, kloring og rensing er stikkorda 🙂 Veldig godt å sløvende å bade!

Ca. klokken 22. avtale jeg møte med ei venninne i peisestua, hun har jeg heller ikke sett siden nyttårshelgen, så det var kos med prat, og litt cola til peiskosen. Det kom flere og flere ut i peisestua, noen for å slå av en prat, andre for å ta et glass vin ell., men det blir alltid så hyggelig! Jeg gikk opp i leiligheten  med halvfull colaflaske, like rundt 24.00 så da var den kvelden over :).

 

Dette stedet er mitt eventyrland, jeg er menneske, jenta Marianne og fine venner her oppe <3 En velger selv hvor sosial en ønsker å være, etter form og humør :). Og barna er sammen og har så si alltid noen å leke med og alltid noe å gjøre! Istad kom det jammen 3 stk. arve slalåm bukser på døra her, jeg er bare sååååå takknemlig :).

Ja, det kan være pes og tiltak og dure rett etter jobben en fredag, men en henter igjen ti ganger mer energi – positiv energi! Det er bare det at denne helgen har jeg fått litt mye tid til å tenke på at femtitallet nærmer seg, så hodet mitt organiserer lit familieselskap i tillegg til det store venneselskapet ugh!.

MyseLine, eller Line fra Mysen?

Bare å stå helt alene å nyte og tenke i disse omgivelsene, ja det er energi for en ny uke i hverdagsmodus!

Håper du har hatt en fin helg!?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg