I et eventyr land

Det er litt rart å tenke på hvor mange biler som kjører til eventyrland en fredagsettermiddag og kveld. Bilene kjører gjennom tettsteder, litt øde steder, tettsteder igjen, veier gjennom skog, tettsteder, stopper på den vanlige butikken, før ut av tettsted og videre til eventyrland.

I mange av bilene ønskes god helg og trafikk oppdateringer kommer fortløpende, kø, vanskelige kjøreforhold, gladde veier og  skilter med stor Elgfare. I bilene spilles musikk fra radioen, de er gamle og kjente og menneskene i bilen synger med; helgestemningen mot eventyrland er til å føle og kjenne på!

Litt kaffe og bilkos er viktige humør ingredienser der familien sitter samlet etter en dag og en uke i arbeids- og skolemodus.

Bommen betales, og en starter fjellveien opp mot eventyrland. Det virker som det er mange eventyrland, men denne bilen har sitt eget. Bilen kjører langs høye brøytekanter, snø og hyttelys nært og fjernt gir en trolsk og sjarmerende stemning.

Kroppen skifter sakte men sikkert modus, leve livet modus, koble av modus, familietidmodus med snø, ski og bading, kvalitetsmodus, vi lever livet i sammen de vi er glad i, modus.

Alle bilene som har kjørt til sitt eventyrland i vinterland, når sine respektive mål.

I mitt eventyrland består morgendagen av Marshmellows, kjeks, solbærtoddi, mulig grille pølser på bål, og sosial prat med mennesker som gir en følelse av frihet fra hverdagens realiteter.

Vi trenger alle et eventyr land, uansett hvor langt bilen kjører – bare det er verdifull for deg!

Finn ditt eventyrland og rømm bort litt, og få påfyll og pågangsmot til nye hverdager og du har også laget minner samtidig!

Bruk dagen i morgen fine du <3

Klemmer

 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg