I et eventyr land

Det er litt rart å tenke på hvor mange biler som kjører til eventyrland en fredagsettermiddag og kveld. Bilene kjører gjennom tettsteder, litt øde steder, tettsteder igjen, veier gjennom skog, tettsteder, stopper på den vanlige butikken, før ut av tettsted og videre til eventyrland.

I mange av bilene ønskes god helg og trafikk oppdateringer kommer fortløpende, kø, vanskelige kjøreforhold, gladde veier og  skilter med stor Elgfare. I bilene spilles musikk fra radioen, de er gamle og kjente og menneskene i bilen synger med; helgestemningen mot eventyrland er til å føle og kjenne på!

Litt kaffe og bilkos er viktige humør ingredienser der familien sitter samlet etter en dag og en uke i arbeids- og skolemodus.

Bommen betales, og en starter fjellveien opp mot eventyrland. Det virker som det er mange eventyrland, men denne bilen har sitt eget. Bilen kjører langs høye brøytekanter, snø og hyttelys nært og fjernt gir en trolsk og sjarmerende stemning.

Kroppen skifter sakte men sikkert modus, leve livet modus, koble av modus, familietidmodus med snø, ski og bading, kvalitetsmodus, vi lever livet i sammen de vi er glad i, modus.

Alle bilene som har kjørt til sitt eventyrland i vinterland, når sine respektive mål.

I mitt eventyrland består morgendagen av Marshmellows, kjeks, solbærtoddi, mulig grille pølser på bål, og sosial prat med mennesker som gir en følelse av frihet fra hverdagens realiteter.

Vi trenger alle et eventyr land, uansett hvor langt bilen kjører – bare det er verdifull for deg!

Finn ditt eventyrland og rømm bort litt, og få påfyll og pågangsmot til nye hverdager og du har også laget minner samtidig!

Bruk dagen i morgen fine du <3

Klemmer

 

 

 

8 kommentarer
  1. Jernbanefrua..:
   Tusen takk <3 Så hyggelig 🙂 Ja jeg skal nyte og koble av; ingen utviklingssamtaler, ingen samtalegrupper og demenskurs, ingen kurs gjennom barnevernet... alt skal få være nå 🙂
   Håper du får en superduper dag <3 klem

  2. Det er så artig å følge deg Marianne ❣️ Du får sagt mye vettug på kort tid eller få linjer heter det vel ❣️🧚🏻‍♀️✨#128077;🤪😘

  3. Elisabeth: Åh så koselig sagt, tusen takk <3 Men jeg føler at jeg kan skrive litt for langt noen ganger altså... Men jeg kjøper og tar imot ros jeg, masse tusen takk. Ønsker deg en fin kveld videre 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg