En Valentin kjappis?

  •   

Mitt bidrag på Valentins Day, ja her får vi være kreative – eller?

Jeg fikk jo nydelige roser i går kveld pluss deilig kirsebær Cognac konfekt (borte vekk), så jeg følte at når samboeren var fin å prissatte meg, så ønsket jeg å glede ham også – for ham gledet meg i går veldig.

Jeg dura hjem fra jobben og brukte en times tid på middag, og skulle da hente mor for at vi skulle på sykehjemmet for Demenstreff. Jeg var optimistisk og tenkte; ja jeg får kjøpe noe kos til mannen i butta og snu stumpen velvillig til etter sengetid. Ja? du ler du? En Valentins oppmerksomhet trenger da ikke koste penger eller hva? Og mannfolk er ukompliserte, så fornøyd ville han nok blitt :).

Men etter å ha kommet vell hjem klokken 21.30, så kjenner jeg at denne kreativiteten jeg følte i ettermiddag plutselig ikke er sååå optimistisk lengre…. skikkelig merkelig!?

Men noe bør jo tyde på at jeg har gledet, og gjort noe for andre så lenge jeg har hengt i stroppen helt frem til klokken halv ti på kvelden, så jeg er egentlig fornøyd med min egen innsats jeg!

Etter å ha fått hjelp til vareutpakking, så koste vi oss med Rosa marsipankake og hvite og rosa pikekyss <3 Og det må jo være en god og fin Valentinstund for to halvgamle kroppen? <3 Ikke hver dag vi spiser Rosa Marsipankake i sammen!

Mulig mannen slipper å få tilbud om ei slapp halvgammel stump som ser ut som den tilhører Aprikosfamilien!

Tenker dette ble helt bra jeg!

Håper dere har hatt en fin dag og kveld også?!

 

Siste innlegg