Når du er redd Livmora skal forlate redet….

Mandag; turn dag for vesla, Handledag med mamma og hente Mellomste på jobb – dette på drøye timen mellom kl. 18.50 og kl. 20.00

 

Bilderesultat for livmor(Google.no). Ikke noe selvportrett for å si det slik :).

Egentlig er det jo like greit å gjøre noe fornuftig den lille timen jeg har før jeg skal hente velsa igjen, samboeren var veldig heldig forrige uke….Han fikk lengre tid, for han henta ikke ungen! Godt vi bor i liten by og en ei kollega av meg kjente igjen velsa når hun spurte etter å låne telefonen på Rema :).

Vi fire jentene som bor i byen holder i iallfall familien samlet denne timen :). Det gjør meg godt å vite at mamma får handlet i ro og fred også, det er bare det at det stadig dukker opp noen kjentfolk og da går jo timen vår fort!

Vi har en hovedvei oppe i dalen her, en lang vei som rekker fra den ene enden til den andre, skikkelig logisk hva :). Men anyway, man må  ofte kjøre denne veien når du skal noe sted, jeg var innom den opptil flere ganger nå på timen vår. Du husker slike Fe`rister de har på fjellet osv… Omtrent hele den lange veien er som å kjøre på en hissig Fe`rist, helt for j…. Litt gøy å sitte å si aaaa og stemmen rister lissom!

Men gosj hvor det rister på denne veien! Jeg sa forrige mandag og denne mandagen til mamma at vi bør være glade vi ikke har løs og slapp livmor og at hun bare må knipe igjen så livmora ikke skvetter ut! Jeg tenker kjapt på de som kunne vært ny gravide – ikke bra! Ja ja en får i alle fall rista ting i kroppen på plass!

Det var så ille at jeg faktisk begynte å bli bekymret for bilen! He He

Bilderesultat for to gamle damer kjører tur i bil(Google.no).

Jeg er takknemlig for en fin dag og sjeleglad for at jeg har livmora godt plassert der den skal være ennå!

Nattaklemmer

 

Siste innlegg