En strek i regninga?

Sykt barn og hjemme fra jobb

Bilderesultat for febermåler(Google.no).

Stakkars, jeg vet jo at barn ikke mener å være syke, eller at den forkjøl sen barnet klaget over i går morges faktisk ikke hadde tenkt å forsvinne….

Men inne i mitt hodet så skulle jeg på jobb i dag og inne i mitt hodet så var jeg på en måte på jobb allerede. Seinest i går kveld meldte jeg med kollegaen min og la planer for dagen i dag.

Så, i morges når barnet sto opp og klaget på vondt i halsen og at det brant i panna så var jeg ei kald og ufølsom mor! Ta deg vann for halsen og få kroppen din i gang svarte jeg!  Nå skal det sies at det har hjulpet før, og at alle vondtene er sterkest i det en har stått opp fra den varme og gode sengen, tror flere av dere kjenner den?

Det tok ca. 30 sekunder før jeg kjente angrepulsen min og at morsfølelsene hentet seg fort inn og jeg følte meg litt dritt. Jeg ropte på barnet og viste jo at hun var forkjølt, det var hun i går også, men jeg kjente på ryggen – den var god og varm, her var det noe på gang ja!

En liten tablett og rett i seng på vesla igjen, og jammen sovnet hun igjen, og når barn sovner igjen slik etter å ha vært våkne og oppe av sengen? ja da tyder det på at ting ikke stemmer! Prosessen med å ringe jobben og sende melding på mobilskolen, var nå neste steg. Jeg nesten hater å ringe jobben å si at jeg ikke kommer! Jeg møter den blideste stemmen og full forståelse, men det er den forbaska følelsen av at du “svikter” de på avdelingen din, den slipper ikke taket.

Barna går selvfølgelig først og skal gjøre det, det er vi jo alle enige om. Men jeg kan med hånden på hjertet si at tror aldri jeg venner meg til at det ikke koster meg noe å ringe meg hjemme fra jobben!

Om du har en planlagt fridag, så har en mange planer om rydding og kos. Men slike dager hvor du inne i hodet ditt allerede er litt på jobb og du må ringe deg hjemme; ja det blir slike rotedager. Men en er jo viktig for barnet sitt.

Det blir nok litt kakao laging og oppskjæring av frukt og serveringsbransjen i dag vil jeg tro, har et nytt forkle` jeg kjøpte meg til jul 🙂 

En strek i regninga ja? Jeg hadde lagt opp et løp i dag; planlegge middag før jobb, jobb, hjem og ringe å påminne mor om at vi skal på kurs i kveld, spiste middag i hu og hast, slik at jeg fikk stressmage, ringe mor igjen, dure litt for sent å hente mor, og da lande heseblesende på kurs på sykehjemmet med min mor på slep stakkar :).

Streken i regninga blir at jeg ikke vil oppleve stresset jeg hadde planlagt på forhånd!

Jeg ønsker dere alle en fin fin dag i regn og hold dere borte fra glatta!

Klemmer

 

 

6 kommentarer
  1. Det kan ikke være helt enkelt med forventninger og sånn når man har barn vil jeg tro? Stress kan være utrolig gøy det også til tider, men kan også være sjukt slitsomt. Håper du klarer å nyte «fridagen» din til tross for at du må prøve ut serveringsbransjen 🙂

  2. Ja slikt kan man jo ikke styre.. Håper det ble litt fint av like vell med frukt ,kakao og avslapping :)) God bedring til den syke og klem til deg <3

  3. Samme skjedde datteren min. Alle hennes planer måtte skrinlegges fordi datteren deres ble syk. 40 i feber i flere dager.
   Sånn er det med unger. Vært der, jeg også.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg