Har du vært i Nice og eventuelt tips?

Hôtel La Fiancée Du Pirate, Villefranche-sur-Mer, Utendørsbasseng

VELDIG LIK HATTEN MIN DET DER!

OG JEG REGNER MED AT ILA APRIL SÅ SKAL FAKTISK MIN HATT LIGGER DER I NICE, VED BASSENGET, PÅ HOTELLET; LITE OG INTIMT, BELIGGENDE PÅ EN LITEN HØYDE.. Drømmene farer av sted. Vi må da ha drømmer? Så lenge de er overkommelige også, så er det jo veldig lov?!

Vi har godt av å kunne ha litt luksusfølelse innimellom, og det vet jeg at jeg ville taklet ganske så greit! Jeg er heldig og har vært i Frankrike, men ikke fått oppleve den Franske Rivieraen – men jeg vet og går for at skal få oppleve.

Har du vært i Nice eller Antibes ( skrives sikkert annerledes) ? Kom gjerne med tips og litt stoff jeg kan snoke i 🙂

Hotel Metropole, Monte Carlo, Monaco, Lobbylounge

Dette er fra et Hotell i Monaco, koster “bare” kr 33 000,- for to personer i 4 netter, særlig lissom! Hotels.com

 

På forhånd takk for tips og råd!

Marianne

 

 

10 kommentarer
  1. jeg har vært i Nice opptil flere ganger, så det er jo noen få ting jeg vil anbefale å gjøre. Jeg vil anbefale å gå nedover strandpromenaden en kveld med solnedgang og oppleve den friske sjøluften og ikke minst stemningen og atmosfæren. det hele er rett og slett magisk. det jeg også vil anbefale er å ta en tur innom bygget hvor den berømte filmfestivalen med alle Hollywood kjendisene pleier å være for å få en litt smak av Hollywood og glamour, hvis du liker slikt, eller så vil jeg også anbefale som siste ting. nemlig å gå i de trange små smugene litt vekk fra promenaden, hvor det oser av små sjarmerende cafeer, og restauranter. det er i hvert fall verdt et forsøk, eller hva :)?

  2. Jeg har vært på den franske riviera noen ganger, og elsker det Antibes er en fin by.
   Jeg vet ikke hvor lenge du har tenkt å være der, og om du har tenkt bare å holde deg i strandsonen eller har tenkt å farte litt rundt. Vet heller ikke om du skal på partur eller familietur – eller hvor sportye dere er.
   Vi leide et hus i Vence, en halvtimes tid nord for Nice i september. Men er du litt sporty, eller har med ungdommer vil jeg råde deg til å sjekke ut lesgeckos
   https://lesgeckos.eu/ Jeg sendte ungdommene mine, gutt 20 og jente 26 på en tur med rappelering og juving med dette firmaet. De fikk sitt livs opplevelse og var helt i ekstase etterpå. De var i Georges de loup eller noe slikt.
   Anbefales for alle som liker litt adrenalinkick i tillegg til shopping, promenade og luksus

  3. Brit: Tusen takk for superbra kommentar! <3 Vi blir noen voksne damer som skal på kose/boble/luxustur kun en langhelg :). Vi vurderer om det er vits å leie bil... Jeg liker best å snoke litt rundt ja, og det er vell kanskje ikke så veldig varmt i april vil jeg tro. Men å sitte ute å ta en lunch å kose seg er det nok vær til håper jeg :).
   Igjen tusen takk for verdifull info <3

  4. Joachim Hovland Vik: Masse tusen takk for super info og tips! Dette liker jeg :). Filmbyen Cann tenker du på? ja det er et sted jeg ønsker å titte på! Hørtes veldig sjarm å titte i smugene litt vekk fra promenaden. Og ikke minst promenaden en fin kveld <3
   Masse tusen takk og god kveld videre 🙂

  5. Kom på noe når jeg så Joachim nevne strandpromenaden:
   Disco på strandpromenaden og nattlig bad i undertøyet før vi fór inn på dissco igjen. Slett ikke dumt! 😀 😀 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg