Damer er best på….

Å lage velbehag og inkludering?!

(Gla dame ankommet hjemmet etter fin kveld).no

Jeg var jo en årlig jentekveld i går, noe en aldri angrer på når en først å fått dratt med seg Blyshortsen (rompa), ut av sofaen hjemme!  

Dette er jo ikke unikt, men jeg sitter med utrolig godfølelse og fine tanker om hvilken kveld en haug med ukjente damer kan lage i sammen.

Her er vi damer unike!

For hver ny damegjest som kommer ved feststarten, så blir en på en måte løftet inn i partystemningen og fellesskapet, og ikke minst en annen veldig viktig stemning, som vi kanskje ikke får så mye av hjemme?:

“DU BETYR NOE STEMNINGEN – VIKTIG FOR OSS AT AKKURAT DU KOMMER SAMMEN MED OSS I KVELD STEMNINGEN”!

Og ikke nok med det, hva annet er vi flinke på ved slike sammenkomster? Noe vi også kanskje ikke blir dynget ned med hjemme? : Akkurat: KOMPLIMENTER!

– Åh så lekker topp du har!

– Åh du har kjøpt den kjolen jeg kikka på, den sitter mye finere på deg enn meg!

– Så Fresh og godt du ser ut!

– Så hyggelig å se deg igjen, i kveld skal vi kose oss!

– Så fin du er på håret, det kledde du virkelig!

– Søren du blir jo bare flottere og flottere du!

Dere kjenner igjen en del av dette damer? Jeg håper virkelig det, for vi damer er fine i sammen, vi er betydningsfulle og vi er likeverdige <3

Så om du ikke vil bruke 5-10 000,- på Spa-opphold osv., så takk ja til en invitasjon til jentefest! Det er balsam for sjela og energioppbyggende!

Vi damer er veldig åpne og utover vinen og stemningen så blir det fine og intime samtaler rundt bordet, og disse samtalene kan være viktige. Det å prate med noen utenforstående som faktisk har ganske like ekteskapsproblemer eller vedrørende bekymring for barna sine osv., det kan gjøre godt og vi finner ut at vi har det ikke verre enn andre forhåpentligvis.

Mannen henter ei glad og fornøyd kone, samboer, kjæreste som føler at livet smiler til en og er klar for å være hjemmets førstedame en uke til!!!! Mer sku det ikke til 🙂

 

 

6 kommentarer
  1. Hørtes ut som du koste deg ja.. og det er bra :)) Mange år siden jeg var på jentefest nå (pga formen min )..men husker at det var veldig gøy, og det er hyggelig å få litt skryt..og skryte litt av andre 🙂 Tommel opp <3<3

  2. annebe: Ja veldig kos :). Det var ikke dansing på bordet og møkk full, tenker at den tid eventuelt er over :). Men sitte å kose seg og kjenne vinen bruse litt i blodet og le og prate med flotte damer, det er fest nok for meg. Noen dansa jo, men det var en behagelig og fri atmosfære 🙂

  3. frodith:
   Fader det er skummelt at du skrev det!
   Jeg tenkte det tidligere i dag, søren ikke rart at damer finner seg damer! For de er så hensynsfulle og like på mange områder, men dog forskjellighet som utfyller hverandre samtidig.
   Men en energi boost som du sier , ja det er helt sikkert :)!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg