Værsegod; En stykk dag til meg! Jente i sinnet….

Det er nesten frustrerende….

Her sitter jeg i slåbbisen, Bruce Springsteen på radioen og sola skinner for meg ute.

Folka mine dro på fjellet i går , for at jeg skal på jentefest i kveld – er ikke jeg heldig? Det som var; jeg hadde jo søren meg lyst å bli med på fjellet i dette flotte vinterværet!

Jeg er jo super privilegert faktisk! Jeg susa lenge oppe, så på film faktisk, smårydda litt kjøkken og sorterte litt klær. Jeg våkna av den jævla alarmen til han jeg deler seng med; men… det var bare å få drept den og legge seg å sove igjen! Jeg sov til over klokken ti, og da våknet jeg til sol og melding fra ei venninne som jeg møter i kveld. Litt etter ringte ei annen venninne jeg skal sammen i kveld.. Nå kjente jeg at feststemning og godfølelsen av å kjenne på jenta i meg bare ble sterkere og at jeg faktisk kjenner litt på å kunne ta hensyn til meg selv!

Det er så enkelt, men allikevel så lett å la seg “spise” opp av hverdagen og at en skal tilfredsstille de rundt en! Og da mener jeg ikke at de rundt oss krever så mye; men vi er så forbaska tilgjengelige og skal prise alle lissom – lurer på om dette ligger i jentegenene jeg?

Nei denne dagen skal bli tipp topp tommel opp! Jeg skal maule så mange egg jeg vil til frokost, ta cola til maten, guffe på musikken mens jeg sminker meg, skifte klær og slenge rundt meg!

I dag skal jeg ta “jenta i meg” litt tilbake og nyte dagen! Dra en tur til byen, fixe gave til i kveld – og skal se om jeg kan kjøpe noe fint til meg selv også, nye klær for kvelden faktisk! Men det som er så jævla typisk er da at man aldri finner noe en har lyst på? He He jeg skal se om jeg kan finte meg selv akkurat der!

Bilderesultat for shopping bilder(Google.no)

Det skal bli godt med en kveld med jenter/damer, kose oss, danse litt og le – ja le helt fra hjerterota og så tårene triller, dere vet hvor godt det kan være? Sammen med likesinnet og likestilte.

Vi får tenke på slike alenedager som dette som en verdifull aksje som vi må få mest mulig  personlig utbytte av!

Vi blogges!

Ikke glem å kose deg i dag! Og jeg skal ikke glemme å legge Cava på kjøla!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg