Drømm deg bort eller bestill

Regn og slaps, får vi ikke gjort en pøkk med!

 

Nå er vi på stadiet hvor folk har begynt å drømme, og andre realisere, komme seg bort litt fra slaps og regn. I dag var det nydelig vær ute, og da kommer drømmen om våren enda sterkere?!

 

Du kan jo drømme deg bort litt eller realisere og ta noen dager borte? Det er mange billige reiser akkurat nå! Jeg tenker ikke direkte Syden turer, men det er også billig til Spania for eksempel, onsdags kveld til søndag er helt ok det også.

 

Mallorca, en stille rolig by, Porto Colom – nydelig atmosfære – må tilbake <3

 

Jeg snoker på; www.flybilligst.com – Her finner du Ryanair og Norwegian og sas!

Om du har mulighet så kan du reise en uke fra Torp til Malaga  – Costa del sol, for ca. kr 1000 – 1500 inkludert koffert. Så spørs det om du ønsker bo i storbyen Malaga eller en av byene lengre ned, som for eksempel Fuengirola, Torremolinos, Mijas, Marbella, Calahonda – de tre sistnevnte er det ca. 30 minutter å kjøre til.

https://www.google.no/maps/@36.6013145,-4.8953127,10z?hl=no

Overnatting pris, kommer helt an hvor mye luksus du skal ha og hvor nærme stranda osv.

En uke for to voksne med gratis frokost kan du få fra rundt kr 1700,-. www.hotels.com

Dersom noen av de reisende har Norwegian Kredittkort så finner dere billige tilbud på leiebil.  Altså med hotell og leiebil en uke, så kan dere få en uke i Spania til ca. kr 2500,- tatt godt i . Friheten ved å ha leiebil, det er en unik følelse!

Det er helt greit å ta en langhelg hit oxo, reiser gjerne onsdagskveld kl. 19.45 ca. og hjem søndag – helt supert og en trenger å ta kun to stk. feriedager! Kanskje det ikke skal mer til for å få opp humøret og komme våren litt i forkjøpet? Det er like billig til Alicante nå i januar og starten av februar også! Costa Blanca heter det her, og like flott som Costa del sol!

 

Bildene over er Alicante, Denja het vel stedet? Mat og idyll savnes!

 

NB: det som er viktig å huske på; er at for å få flere dager, eller ja mer ut av turen for eksempel reise tidspunkt – så kan du fly fra Gardemoen og fly til Torp hjem.

Min favoritt er Bergamo, Italia! Bildene i toppen er fra Øverste planet i Gamlebyen; Bergamo Alta! Helt nydelig og ganske så kjent. Magisk. Gardasjøen, Verona med referanse til Romeo og Julie, ellers flere småbyer og ikke minst et gedigent outlett, ikke så lange tida med bil! Ellers er byen Bergamo nok i seg selv og det store kjøpesentret like ved flyplassen! For eksempel 24-28 Januar koster fly tur-retur kr 343,- pluss koffert. Jeg leide bil sist til rundt kr 400,- men den kan deles på ved flere som reiser. Og hotell får en i alle prisklasser, og ikke så nøye så lenge en har bil, må ikke ha midt i sentrum da.

Wizzair.com – Her finner du reiser til flere Polen destinasjoner, Riga. Vilnius, Skopje Makedonia. For min del likte jeg Poznan bedre enn Gdansk!

 

Jeg har valgt å betalt meg inn som pluss medlem på Wizzair.  https://wizzair.com/nb-no/main-page#/ – Wizzair.com.

Det er mange billige reiser nå før vinterferien i uke 8, i vinterferien så er prisene i alle fall dobbelt så høye.

Restplass.no og Solfaktor.no. Ving.no har ofte billige flybilletter til Tenerife osv., følg med stadig og vær litt forberedt på en spontantur om du har mulighet.

Min drøm for denne våren er å besøke Nice! Jeg prøver å lure med meg noen fine damer, så vi kan kose oss litt ordentlig <3 Så da får vi se hva våren bringer!

For meg det er superviktig at Påsken er fjellet, eller kombinert som jeg hadde i fjor, men det ble en dyr sydentur som ikke gjentas denne påsken. Det er noe med påske på fjellet, Kvikklunch og appelsin hører ikke like godt til på stranda i Spania lissom :).

Ja nå har vi drømt litt i sammen, og i morgen er det helg og hjemmekos!

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg