Fete damer og Jumpsuit

Ja, dere går glipp av en syn gitt!

Skikkelig Sexy Britt om jeg skal være helt ærlig!

Men jeg er så gammel nå at jeg kjenner jeg driter litt i det egentlig!

Denne dressen er nok en salgsvare fra Ellos! Og den er i tynn tynn Fleece, og ja den er et velbehag å ha på seg!

Jeg vet ikke helt om samboer på en måte prøvde å si at jeg var fin – han kikket på meg og sa: Teletubbies! In my as! Da kunne han kanskje droppet å si noe eller? He He, Men Teletubbies er jo søte, snille, litt runde i kantene som meg – men de glade og kosete – jeg tror nok det var slik han tenkte <3

Måtte prøves! Som dere ser så ribbeina min godt polstret!

Jeg har dratt med meg et ordtak etter min fineste Peder pappa <3 om jeg spurte pappa om for eksempel : om jeg kunne gå med  ola buksa mi med på sydde blonder (gjort selv). Da svarte han så fint; Du skal i alle fall ikke være redd for at det er noen som vil ta den fra deg! Sa han på tørt utvannet Nord Norsk :).

Helt seriøst så har jeg brukt ordene til pappa videre i livet; Jeg ser kanskje ikke ut som et discodrops i badedrakt, en ser mage og valker – men det er ingen som får tatt fra meg verken magen eller valkene!

Jeg mener nå at vi fleste av oss burde klare å tenke litt mer slik – gi litt mer bengen! Ja så har jeg dobbelthaker; men det er ingen som får tatt dem fra meg!

Kjøp dere Jumpsuit og kos dere og la valkene vugge – nyt livet som vi har på lån!

Kosedressklemmer

 

13 kommentarer
  1. Doc og Dask:
   Tusen takk <3 Joggebukse er favoritten her også!
   Vet ikke hvor lekker den er, men drit deilig å ha på seg i alle fall 🙂 Løs og ledig, tror jeg har plass til en pose Smash jeg har kjøpt på tilbud he he.

  2. Jeg innbiller meg at jeg har sett den der på en av mine døtre.
   Grunnen til at jeg ikke vil ha jumpsuit, er ikke valkene, for dem blåser jeg i. Det er så forbaska slitsomt med jumpsuit hver gang man skal på wc. Så todelt fleecedress er mer min greie :p

  3. Jaha:
   Nettopp! Jeg kjente litt på den i går kveld… Drøyer i lengste laget og skal bare… og du står der å tripper og skal ha noe nedover skuldrene osv… kan ikke bare dra av buksen i farta og slenge rompa nedpå lissom he he. så sant så sant. Men må ha stor og romslig så den glir lett av 🙂

  4. Jeg digger sånne plagg ;o)) Noe av det første jeg gjør når jeg kommer hjem, er å slenge på joggebuksa og en stor stygg genser. Lite sexy og innbydende, men fy katta så behagelig da ;o))

  5. Jeg bor innimellom i den deilige Onepiecen. Stygg som juling sikkert for noen siden den er todelt i fargen grå og orange. Er nesten sorgen når den må i vask.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg