Kveldsmys i heimen

En ettermiddag med kun kos, matlaging, kos, sløving, kakao kos….

Nyter en ettermiddag og en kveld som en ikke trengte å gjøre eller kjøre noe som helst!

Noe så enkelt som Ostesnitzler ble god middag, med potetmos, knuste tomater saus, og nydelig salat i MERK ny salat bolle! I salaten hadde jeg hardkokte egg lett og ryddig på toppen, og makaronien la jeg ved siden av. Salatrestene ble vist fort dandert til skolelunch i morgen! Jeg digger den nye salat bollen, kjekt med spor til å legge salat bestikket! Tusen takk for sponsing mamma <3.

 

På kveldingen så fikk Vesla endelig viljen sin; hun fikk med kjæresteparet på17/18 år ut å ha snøball krig og lage snøborg – dette varmet et mammahjerte <3 Da måtte jeg sende melding til samboer om å kjøpe med seg kremtopping og Oreokjeks, disse stundene er uerstattelige. Gevinsten er å se de overraskede og glade ansiktene når jeg roper de spent inn på kjøkkenet for kakao med krem og rispa sjokolade og Oreokjeks!

 

 

Slike kvelder som dette er faktisk verdifulle aksjer!

Ønsker dere en fin kveld og uke videre fininger <3

3 kommentarer
  1. Åhhhhh… det hørtes kos ut. Savner noen ganger tiden ungene bodde hjemme og jeg kunne gjøre sånne ting. <3
   Tror det de husker best er når mamman sto opp grytidlig og stekte pannekaker til frokost før de dro på skolen. Og dekket pent bord med stearinlys. 🙂

  2. Vi er mamma på godt og vondt. Noen ting gjør vi superbra og på andre områder kan vi være litt på bærtur, men for de fleste av oss er det ingen tvil: Vi VIL alt godt og gjør vårt beste!
   Så får vi heller trøste oss med at som rollemodeller er vi perfekte nettopp ved dettte. At vi ikke er perfekte. Vi er ikke noe uoppnåelig vidunder som bare skaper mindreverdighetsfølelse fordi barna våre ikke kan måle seg med oss. 😉
   Drøm vakre drømmer, gode du! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg