Tuftegården, Berlinerboller eller Håndballkamp i kveld?

Hurra for tiltaksløsheten!

Oppskrift på Berlinerboller

Ja, nå har jeg en grunn til å ikke hive meg rundt å vaske å styre, jeg er sykemeldt for å få bort vondtene i ribbeinet – men dog….Jeg er ikke laget for å gå ufrivillig hjemme, blir sååå tiltaksløs!

Jeg har litt planer og det er jo godt å ha?!

Planer og julehygge…

I kveld står valget mellom håndballkamp eller julebesøk opp på gården til Olaf Tufte “Tuftegården”, hvor de har julekveld og juleshopping for jenter, med åpen gårdsbutikk og diverse kos. Mener å huske at fruen reklamerte med at Olaf skulle vise frem Deres Boxertruser også – om det var mange som kom da He He. https://tuftegard.no/gardsbutikken/

 

Berlinerboller må prøves! Jeg var med å bakte det i min pure ungdom, men da var det ei eldre som tok ansvaret og styringa – så nå må jeg prøve selv! Jeg har lest og studert oppskrifter, føler meg nesten klar nå ;).

Jeg ønsker dere en fin dag i Blåsregnet!

 

 

 

 

  1. Har ikke fulgt så mye med på håndballen enda..men om det er to program jeg gjerne vil se tar jeg opp det ene.. Mannen her liker godt de Tufteboxerne ..
   Aldri laget Berlinerboller..men det er godt, og mektig… God bedring til deg <3

  2. Håper du legger ut bilde og oppskrift når du har laget berlinerboller:-) alltid lurt på hvordan en lager disse fantastisk gode bollene:-)

  3. Laine: Ja jeg lover! Det ble ikke i dag, men har kjøpt inn vaniljekrem og bringebærsyltetøy, og hadde galt smør, må vist ha meieri!
   Ja det er to forskjellige varianter, runde ut legge fyll og legge en runding over… men den andre oppskriften sier vi kan sprøyte inn senere… Får se hva jeg velger.
   Lover å legge ut oppskrift og bilder! Lurer på om jeg skal legge inn en lenke, da må jeg prøve meg frem litt 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg