I KVELD HAR JEG KOKT 6 EGG!

 •   

JA DET ER HELT UTROLIG HVA EN KAN FÅ GJORT HVA?

Bra jobba ikke sant? Seks hardkokte egg har jeg klart å trylle frem på det luksuriøse kjøkkenet mitt (fra 1965) i kveld! Nå tenker dere sikkert; herregud hvor den dama jobber! Neida vil jeg påstå – det er kun god planlegging og godt forarbeide!

FINN EN “FEIL” PÅ OVENSTÅENDE BILDE!? …….

De ble fine hva? Godt håndarbeid om jeg så skal skryte litt av meg selv! Jeg skal være ærlig å si at det en ganske så krevende jobb å skrelle dem! Men de minuttene brukte jeg som egenterapi og gikk litt inn i meg selv – men jeg ble litt satt ut da det ene egget begynte å skli litt på benken!

 

Ja det var deler av min kveld – foruten at jeg gomla i meg melkesjokolade i så store biter at den ene smelta seg fast i spiserøret, følte jeg ble kvelt og måtte bøtte på med vann!

 

Jeg ønsker dere en fin natt med gode drømmer <3

 

  1. Ehhhhhh….. du LA dem ikke??? :-O
   Har forresten lagt merke til at bloggen din plutselig faller på stengrunn? 😛
   Moseklemmmmmmm fra medrampen 😉

  2. Som en angrende synder kryper jeg til korset og innrømmer at du har vært flink!
   Det har jeg også. Jeg er nesten ferdig med en ny runde energibars.
   Thestatelyduo.no O:-)

  3. he he hvilket arbeidsjern du er! Du må ikke slite deg helt ut. Feilen på bildet må vel være at det ene ikke har fått av seg skallet sitt ennå… Viktig med pause under lange arbeidsøkter!

  4. Flink du. Sjelden jeg koker så mange egg på en gang mend et hender at jeg spiser ettpar egg på søndag. Ellers kan egg ilikhet med poteter og ris brukes til mangt. Stilig blogg du har, stikker innom deg seinere også. Her skal det vaskes gulv og siden spises kjøttkaker. Ha en fin dag.

  5. Helge: Tusen takk, veldig takknemlig for at du stakk innom og til og med ønsker å gjøre det igjen – da blir a mor gla`:). Regner med at gulvene skinner hjemme hos deg og at du har kjøttkake restemiddag til i morgen! Takk for fine ord, og hyggelig å “hilse” på deg :). Håper du har hatt en fin kveld.

  6. Lillian: Tusen takk! Ja det tok litt energi i går kveld den egge kokinga he he. Men egga gikk unna! Det smakte vist både som kveldsmat og skolemat. Det er noe med egg.
   Ja det var godt med en lang og varm dusj etter arbeidsøkta!
   Håper du har hatt en fin fin dag <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg