FØRJULSTUR TIL ITALIEN

 

DU HAR TO DAGER MED AVSPASSERING DU MÅ TA ILA NOVEMBER…

Det har regna uavbrutt nesten frem til i dag, og du vet at det bare vil bli kaldere ute. Du har også julehysteria perioden godt i minne og den perioden kommer gudskjelov i år også, må bare huske å se sjarmen!

Bilderesultat for julestress(Google.no).

Slik jeg ser og tenker på dette med julen, så er det like viktig med all kosen før jul, som hyggelige sammenkomster og at spenningsnivået øker i takt med at det blir trukket hyppige beløp fra lønnskontoen din :). Se sjarmen se sjarmen!

 

Med ovenstående godt i minne, og at avspasering på jobb må tas ut; så begynte jeg i går å snoke på flybilligst.com. Mamma og jeg var i Bergamo i slutten av Januar, utrolig sjarmerende og små-smug by! Men det viktigste for meg var at mamma storkosa seg <3 Bare hun og jeg på tur, helt alene, ingen andres meninger, lyster eller behov enn hennes og mine. Mor og datter på tur. Det er jo faktisk en epoke vi ikke har hatt tidligere, men som vi absolutt må benytte!

Bilderesultat for mor og datter bånd(Google.no).

 

Tilbake til flybilligst.com – Når jeg gikk inn på Bergamo, så var det kr 150,- for en vei – kr 300.- per person totalt pluss evt koffert. Vi kjøper nok en pakke til kr 600,- pr. stk. dette er inkludert innsjekking, seter, og kofferter! Bare dette er nesten billigere enn å reise inn til Oslo en dag! Kostnadene for overnatting blir jo litt hva du gjør det til.

For dere som ikke har ungdom hjemme, så er vi inne i en periode som foreldre ufrivillig blir dratt med inn i : Kjøre dorull/tørkerull, kakebokser, tennbrikketter og det neste blir vist noe kunstkort eller noe :). Her gjelder det å holde tunga rett i munnen og telefonnumre til venner varme! Og så kommer November “landemedbeggebenaogkosesegmåneden”. Da er det muligheter for en langhelg til Italien for a`mor og Mimmi gitt!

Bilderesultat for italienske restauranter i milano( Google.no).

Så nå før den antakelige turen så er det så spennende å sitte å snoke på nettet om hvor vi skal stasjonere, Bergamo som forrige gang eller inn til Milano, eller et annet sted. Jeg er jo litt redd for å leie bil der, men burde absolutt gjort det – det er jo da en opplever! Så vi får se hvor tøff i trynet jeg er :). Vi krysser fingra for at kabalen går opp!

Torp Sandefjord onsdagen klokken 19.55 og hjem søndags morgen ca. klokken 08.00. Flyturen tar ca. 2.5 time.

Husk at drømmene ikke alltid koster all verden – de fleste drømmer er oppnåelige!

 

 

 

14 kommentarer

Siste innlegg