Ny venn Georg, og Hjemmesykepleien!

Hei sveis!

Det er noe med disse Fredagene eller hva?

Det er lissom en spesiell stemning fra en kommer på jobb om morgningen!

Tonen er løs, humoristisk og velmenende, og alle unner hverandre en riktig god helg etter en ukes god innsats!

I dag hadde vi kakefredag, vi er så mange at vi samler opp feiring av bursdager til siste Fredagen i måneden! Storkosa oss i dag <3

Nesten alt er lissom lov på en fredag…. 😉 Når jeg sto på pauserommet så sier ei jeg har jobbet med før også; Marianne; med de klærne du har i dag – så ser det ut som du jobber i hjemmesykepleien! Jeg prøvde å parere fort at jeg hadde en litt mørkere blåfarge på mine klær, det hjalp ikke så mye – latteren var i gang :). Jeg liker at vi har det slik og kan spøke med hverandre!

 

Fredagshumoren tar en også med seg i “sinnet” når en drar fra jobben! Jeg måtte nerrom byen PGA en liten bryllupsgave, og jammen var jeg så blid og fornøyd at det ble noe på meg selv også <3

Det startet i vinter at jeg gikk på en “sjarmør” Georg Jensen, på Sandvika Storsenter, da kjøpte jeg skålen over her. Og i dag ble det de to øverste te-lysestakene fra Living Georg Jensen. De har så utrolig mye fint og dyrt nok, men dette passer så ekstremt fint til treverk også – det har de også selvfølgelig :). Om en skal ønske seg eller unne seg noe ordentlig og litt utenom, så er dette i alle fall det rette for meg! Jeg har en stor “kurv” frukt/brød i stål i samme merke også, koser meg og blir glad når jeg kan unne meg slike ting.

Håper dere har hatt en fin dag også?!

Til orientering så hang den kommentaren om hjemmesykepleie drakta litt igjen når jeg dro til byen, så jeg skifta i bilen og dro på meg en Poncho!

Nattaklemmer <3

 

2 kommentarer

Siste innlegg