Damer; er det bare meg som er treig?

I morgen er det fredag og helg;

Jeg har i kveld vinglet frem og tilbake… skal – skal ikke – burde – burde ikke (vet jeg burde) og vet jeg ikke ville angret…

Egil mannen skal på årets guttegolf tur og jeg blir litt alene hjemme i morgen, kun 1 barn + 2 ungdommer. På lørdagen skal jeg hente to bryllupsbarn og ha på overnatting, det blir både kos og spennende! Hvem barn vil gå smilende og villig ut fra mamma og pappas bryllup og inn i bilen til Marianne lissom? Men planen er klekket; jeg skal “kjøpe” de med at vi stopper å de får velge smågott! Det er vell en “bankers”? :).

Bilderesultat for smågodtGoogle.no

Tilbake til skal – skal ikke…. Jeg har tenkt at jeg burde og ville hatt godt av å be inn noen damer her i morgen kveld, vet det ville gitt meg masse latter og positiv energi <3 Kjøpe inn for eksempel ost og kjeks og Facermint til kaffen <3 Og endelig kanskje fått tatt knekken på litt Cava og Prosecco… Er det ikke rart hvor tiltak det kan være? At det også frister med å sulle hjemme og kanskje ikke gjøre noe i det hele tatt?

nydelig denne og ganske nyopptaget for min del 🙂

Jeg vet jo at det er viktig å ta vare på de fine vennene og at dette er kvelder som er Gull verdt! Men det er noe med disse helgene, å hente seg inn <3 Det å ha minst mulig å forholde seg til lissom. Men jeg får komme sterkere tilbake tenker jeg :).

Men det skal sies; det er noe spesielt med damer i godt lag!

Fin natt ønskes deg <3

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg