Helt ærlig? Jeg (vi) fucket til helgen vår!

FACEBOOK IDYLLEN SOM SPRAKK SÅ VAKENT…..

 

Vi legger ut bilder og status på face og lignende at vi er på vei til hytta, gleder oss til kvalitetstid med familien, skal plukker multer og sprette Prosecco i solveggen, lage god mat og til og med fore mannen med sex – Gud bedre hvor flotte helger vi har dere og Gud bedre hvor lykkelige vi alltid er! <3

 

Jeg/vi fikk IKKE den planlagte idyllen i helgen, det skal jeg ærlig innrømme! Mannen bør være glad at han fikk “fòr” på den ene og andre måten på Fredda`n –  for lørdagen ble en lite hyggelig dag! Joda det var nok min feil…. alltid damene; og vet dere hvorfor? Jo for at vi ønsker ta opp ting som gnager og sårer oss, og mannfolka er lykkelige bare de får fiske, en kald pils og sex i ny og ne`!?

Men vi må jo ta opp ting og prøve få orden på hva som ikke er ok? Jeg vet ikke om det er spesielt med voksne folk som har starta om igjen, mitt og ditt, dine og mine osv…. Damene går for kjærlighet og mannfolka går for prinsippa? Vet ikke jeg, men rart det skal være så jævla vanskelig å komme til enighet og evt møtes på halvveien?

Misforstå meg rett; jeg er stort sett lykkelig, jeg har kosa meg i helgen, jeg er glad i mannen ennå <3 Livet er nå en gang slik at vi har forskjellige livsverdier osv., og livet er nå en gang slik at vi MÅ snakke sammen. Men at livet er vanskelig til tider, ja det tenker jeg er viktig å innrømme! En skal ikke føle seg mislykket eller skamfull PGA en har sklidd ut i en diskusjon som uansett ikke blir ferdig før en nesten har flytta fra hverandre! Livet er vanskelig og vi mennesker er forskjellige!

hvor pokker var du i helgen George? 🙂

Vi klarer selvfølgelig å beherske oss, vi hadde med et barn og jeg skulle være lur og lufte når vi var alene… Men klart en kan angre og tenke Søren at jeg tok det opp…. Samtidig så er det ikke bra å gå stenge meninger frustrasjoner inne for lenge heller. Og det som også er; at i løpet av disse diskusjonene så får en kanskje bekreftelser på godt og vondt!

SÅ OM JEG SKULLE ERSTATTET ELLER SKREVET OM FACEBOOK PROFILEN MIN SLIK JEG HAR FØLT DET I DAG;

“JEG HAR HATT EN SKIKKELIG DRITT HELG OG GLEDER MEG TIL JOBB I MORRA!”

Tenk om vi hadde tort det da folkens? folk hadde ment vi var gale!?

Nei… alle har faktisk ikke hatt en fin helg hver helg, og denne helgen var jeg en av dem! Selv om noget selvforskyldt :). Og som typisk dame vil jeg da si; jeg prøvde i alle fall å ta ansvar for å rydde opp!

 

SIKKER IKKE NOEN SOM KJENNER SEG IGJEN….? MEN DETTE ER EN AV TINGENE PÅ KJIPELISTA TIL LEVA LIVET <3 SOM MIN MOR ALLTID SA; VI SKAL KJENNE AT VI LEVER MARIANNE <3

3 kommentarer
  1. Jeg har fått en del tilbakemeldinger på Facebook og jeg takker masse! Jeg har vist et innlegg som flere kan kjenne seg igjen i og selv om det er en kjip ting/situasjon, så setter jeg veldig pris på det!
   Det er ikke alltid vi trenger å smile på mandagsmorgen på jobben og si at helgen har vært idyll, for det er ikke alltid den har vært! Og dette jeg beskriver er hendelser som vi kommer over, men kjipt når en står i det.
   Det er tøft å være ærlig tenker jeg, en finner trøst i støtte og tilbakemeldinger på at flere opplever det samme og at det ikke bare er en selv det er noe galt med. Og at det kan hjelpe til å kunne svelge disse forbaska Kamelene en føler bare formerer seg noen ganger :).
   Tusen takk fine dere og PS; vi er venner selv om vi fortsatt er uenige <3 Nattaklemmer

  2. He he sånn har vel de fleste det innimellom. Ikke alltid lett for to forskjellige individer å leve sammen. Med barn, jobb, interesser osv. Men av motgang blir man sterkere heter det. Ha en flott mandag – gleder meg til å følge deg videre 🙂

  3. linnogjohnny: Tusen takk for fin tilbakemelding 🙂 Ja de fleste har det nok slik, og helt ærlig så skvetter jeg litt når folk sier de “aldri” krangler/diskuterer, da er en av partene forholdsvis underkuet tenger jeg! Tingen er at vi andre som krangler/diskuterer ikke er underkuet og godtar derfor ikke alt 🙂 slikt kan det bli høye tematurer av he he. Menneskelig ja <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg