PERIODER DU KJENNER DU ER FOSTERHJEM …OG FURTNE DAMER!

RART MED DENNE HØSTPERIODEN – ALT SKAL I GANG MED ET PANG!

 

DE FLESTE AV OSS HAR BRUKT VÅREN TIL KONFIRMASJONER, SOM GJESTER ELLER FORELDRE TIL KONFIRMANTER. HYTTETURER ELLER REISER I LANGHELGER OG IKKE MINST PLANLEGGING AV SOMMERFERIER OG FOR Å IKKE GLEMME DE UTALLIGE AVSLUTTNINGENE BÅDE I FORHOLD TIL SKOLE OG DE DIVERSE FRITIDSAKTIVITENE!

Bilderesultat for stressa(http://www.rosiescatering.se/menyer-18628645)

 

OG SÅ KOMMER DEN ETTERLENGTEDE SOMMERFERIEN HVOR VI ER I HALVDVALE MED FAMILEN VÅR, ELLER FARTER SOM GALE OG BORT FRA KJØKKENBENK OG KLESVASK (sliksommeg). VI ER SÅÅÅÅ LYKKELIGE OG HAR SÅÅÅ MYE KVALITETSTID ISAMMEN. SLIK JEG SER DET SÅ GIR JO DISSE FERIENE VIRKELIG ROM FOR DE VIRKELIGE KRANGLENE OSS VOKSNE I MELLOM, GÅ OPPÅ Å GNU PÅ HVERANDRE (tenker ikke seksuelt sett) OG FOR OSS NÅR VI REISER; EN HELSTRESSA MANN NÅR VI SKAL NÅ ET FLY OG SJEKKE INN OSV – SKILLSMISSE GRUNN BARE DET! OG DET ER DA I FERIEN NÅR DU SELV ER VELDIG ROMANTISK I PALMEOMGIVELSER OG HAR LØS GLIDELÅS PÅ LOMMEBOKA OG SPØR MANNEN OM IKKE VI SKAL GÅ PÅ EN KOSELIG RUTETE PIZZARESTURANT Å KOSE OSS I DEN IDYLLISKE BYEN VI ER I <3 sukk og bedåre <3 DA SVARER MANNEN; NEI, VI HAR ALLINCLUSIVE PÅ HOTELLET, DRAR VI NÅ SÅ REKKER VI Å SPISE PÅ HOTELLET! FAEN JEG VAR JO DRITTLEI DEN MATEN ETTER LUNCHEN DAG TO – OG ØNSKET SPANDERE – MEN DA GÅR VI INN I DEN KVINNELIGE MARTYRROLLEN OG SYNTES SYND PÅ OSS SELV OG TENKER; FY FLATEN ER JEG IKKE VERDT EN KOSELIG RUTETEPIZZA RESTURANT SOM JEG SELV SKAL BETALE FOR EN GANG??? OG DA TENKER VI DAMER PÅ ALLE DE LYKKLIGE STUNDER MED FAMILIEN VÅR SOM IKKE FINNES LENGER OG TÅRENE STRØMMER LYDLØST PÅ OG DET BLIR EN STUM BILTURHJEM! EN BRUKER MIGRENETRIKSET NÅR EN KOMMER PÅ HOTELLET OG ENDA DA ENGANG SKJØNNER IKKE DET KJØNNET AV ET MANNFOLK AT HAN HAR SÅRA DAMA SI! GÅR DET VIRKELIG ANN? JA DAMER DET GJØR DET OG JEG SKJØNNER FAEN IKKE AT VI GIDDER EN GANG – FOR MANNFOLKA HAR DET LIKEFORBANNA BRA DEM! DE RAKK JO DEN FORDØMTE ALLINCLUSIVEN!

Bilderesultat for sur dame (https://journalistjulsen.wordpress.com/page/14/)

TILBAKE TIL DENNE BERØMTE “HØSTEN” – NÅ SKAL ALT PLUTSELIG I GANG OG MED FULL PUPP FRA FØRSTE DAG! NÅ HAR JEG JOBBET I 3 HELE DAGER OG VÆRT MAMMA OG FOSTERMAMMA I 4 DAGER OG FØLER NESTEN AT DET BURDE VÆRE FERIE IGJEN! EN TING ER JOBBEN, DENNE PERIODEN VET VI OM OG HAR PLANLAGT TIL EN VISS GRAD. VI KAN SELVFØLGELIG IKKE PLANLEGGE NÅR BARNA SKAL GRÅTE OG BÆSJE, MEN ENKELTE TING VET VI OM KAN BLI TØFT OG ER FORBEREDT.

MEN AT ALLE ANDRE KONTORER OG INSTANSER PLUTSELIG ER I GANG OG SÅ VAKENT? DET STARTA MANDAGEN AT BARNEVERNET RINGTE, JEG SA VI VAR I OPPSTART SÅ KAN IKKE SNAKKE I TLF UTENOM PAUSE, TIRSDAG BARNEVERNET RINGTE OG EN DEL TEKSTMELDINGER PGA DE SKULLE TA OPP MINE SVAR VIDERE I ANDRE MØTER… STRESSNIVÅET STIGER NÅ HVA?

IGÅR VAR JEG MED MOR OPPI LANDET PÅ EN SPESIALAVDELING, MEN TESTER OG SPØRRERUNDER I HVERT VÅRT ROM – SUGE UT ENERGI OG TØMME PSYKEN LISSOM. MEN VI HAR FORNUFT TIL Å KOSE OSS I ETTERKANT. TEKSTMELDINGER FRA BARNEVERNET PASSER DET MED NOEN HJEMMEBESØK DATOER? JEG VAR MED MOR OG HADDE IKKE MED ALMANAKK OSV… ETTERMIDDAGEN VAR DA PÅ 3 TIMERS MØTE MED JOBBEN 17-20! SEIN JOBB IDAG, MELDINGER FRA BARNEVERNET, SKULLE HJEM PGA FOSTERBARN SKULLE HA SAMVÆR MED MOR, JOBBET MOT KLOKKEN… OBS: FIKK MELDING AV DATTER; TILSYNSFØRER SOM JOBBER FOR KOMMUNEN OG BARNEVERNET, HADDE VÆRT HJEMME HOS OSS – JEG HADDE GLEMT EN AVTALE SOM JEG FIKK VITE OM FOR 3 MÅNEDER SIDEN! HADDE ALARM PÅ TELFONEN JEG KNUSTE I SOMMER MEN… SHIT! GLEMME TILSYNSFØRER? GJORT DET FØR – IKKE OK! ….. HELDIGE MANNEN SOM ER I SPANIA!

Bilderesultat for klokke(http://ndla.no/nb/node/161414)

ET PAR TRE LANGE TELEFONSAMTALER PÅ KVELDEN BLA MED TILSYNSFØRER, TIMENE GÅR FORT DA! BÅDE BARNEVERNET OG TILSYNSFØRER HAR SÅ OG SÅ MANGE MØTER OG HJEMMEBESØK DE SKAL IGJENNOM I HALVÅRET – OG DET VIRKER SOM AT PÅ DE TO FØRSTE ARBEIDSDAGENE SÅ BOCKER DE KALLENDERNE SINE FREM TIL JUL HE HE. HELT ÆRLIG FINE OG GREIE FOLK I BARNEVERNET OG KONTORENE RUNDT, MEN JEG BLIR LITT STRESSA KJENNER JEG. JEG HAR OGSÅ EN JOBB, DER VI JOBBER I TEAM OG ALLE ER VIKTIGE BRIKKER I EN TRAVEL HVERDAG.

DET ER SOM JEG HAR NEVNT TIDLIGERE; TENKER PÅ DERE SOM GÅR MED TANKER OM Å BLI FOSTERHJEM… DET ER SOM OFTEST IKKE BARNA SOM ER STRESSET – DET ER VOKSENTINGENE OG SAMARBEIDET RUNDT! MØTER OG HJEMMEBESØK OSV. ENDA JEG TROR IKKE JEG BØR KLAGE, ANDRE SOM ER I FLER MØTER OSV ENN MEG. MEN DET ER BARE DET AT ALT SKAL KOMME SÅ VELDIG SAMTIDIG!  JEG GÅR IKKE I HVERDAGEN Å TENKER PÅ AT JEG ER FOSTERMAMMA – ALT FALLER VELDIG NATURLIG PGA HUN ER NIESEN MIN <3 MEN NÅR HJEMMEBESØK OG SJOKK RYDDING OG VASKING DA KJENNER JEG DET LITT PÅ KROPPEN :).

JA JA KANSKJE DEN FERIEUKEN HVOR EN BLE FURTEN EN GANG IKKE VAR SÅ ILLE ALIKEVEL? 🙂 DET ER VIKTIG Å FÅ FREM, AT JEG TROR MANNEN BLE SÅ OVERRASKA OVER HVOR OPPSLUKT JEG KUNNE BLI I EN BOK AT DEN ENESTE OPPMERKSOMHETEN HAN KUNNE FÅ AV MEG VAR NÅR HAN VARTA MEG OPP PÅ SOLSENGA MED KAFFE, BRUS IS OG DET SOM VAR <3 OG DA FØLTE JEG LYKKE <3 VI DAMER ER LETT Å SÅRE MEN JAGGU LETTE Å GLEDE OGSÅ!

NEI VI FÅR GJØRE HVA VI ER BEST PÅ DAMER; BRETTE OPP ERMA OG RI MED STORMEN! PLUTSELIG SÅ ER VI I JULEBAKSTEN!

MÅ BARE SI TIL SLUTT – AT JEG/VI HAR ALDRI ANGRET PÅ AT VI ER FOSTERFORELDRE FOR MIN NIESE – HUN BERIKER LIVET VÅRES OG DET FINNES INGEN VANSKELIGHETER MED Å HA NOK OMSORG OG KJÆRLIGHET FOR HUN <3

NATTAKLEMMER I NATTEN <3

 

 

1 kommentar

Siste innlegg