SVETTERINGER UNDER PUPPEN!

KJENNER DU FØLELSEN….

AV AT DU FØLER DEG LITT STOLT OG “STORKAR”? DU SKAL UNNE DEG NOE SOM KOSTER LITT?

IDAG NÅR VI DRO HJEM FRA PALMA…FØLTE JEG DET SLIK! VI HADDE GOD TID PGA FLYET VAR LITT FORSINKET OG JEG FIKK (LOV) TID TIL Å KIKKE LITT I NOEN AV TAXFREE BUTIKKENE PÅ FLYPLASSEN. JEG KIKKA FØRST PÅ SOLBRILLER PGA DET ORDENTLIGE PARET JEG HAR ER VELLBRUKTE OG LITT RIPETE…

NÅR DE BRILLENE JEG LIKTE KOM OVER KR 2000,-  JA TRE OG FIRETUSEN OGSÅ, MEN HADDE JEG KJØPT SÅ DYRE BRILLER SÅ TROR JEG SAMBOER FRA ÅLESUND HADDE MISTA LEPPA NED PÅ TREDJEKNAPPHØL ELLER LURT PÅ OM JEG VAR VELL BEVART! SÅ KJENTE JEG AT DET IKKE VAR SÅÅÅ VIKTIG MED NYE BRILLER. JEG PRØVDE DISSE BRILLENE, SVINDYRE OG DET VAR OVER 30 VARME DER INNE – SÅ DET DOGGA PÅ BRILLENE :).

OI DER ER DET VIST EN SWAROVSKY BUTIKK TENKTE JEG, OG HADDE TIDLIGERE SAGT TIL SAMBOER AT JEG HADDE LYST Å KJØPE MEG EN RING. DET GJØR NOE POSITIVT MED LOMMEBOKA NÅR DU IKKE HAR MED TO VOKSNE JENTER PÅ FERIE OG SHOPPING, SÅ DERFOR VILLE JEG GJØRE DETTE.

DE BUTIKKENE VIRKER LITT STATUS OG FINE FOR MIN DEL, OG DE ER RIMELIG STRØKNE DE SENIORITANE SOM STÅR I BUTIKKEN OGSÅ!

I DET JEG GIKK OVER DØRASTOKKEN, SÅ SIER SAMBOER PÅ SUNNMØRSK; DU HAR SVETTERINGAR UNDER PUPPANE MARIANNE!

Å HERREJEMENIN JAVIST HADDE JEG DET, SAMT DET RANT STRØMMER I ANSIKTET MITT OGSÅ, LIKE FØR DET DRØPTE AV HÅRET :)!

4 VAKRE SENIORITAER – IKKE ET HÅRSTRÅ LÅ GALT, KRITTHVITE TENNER, NYDELIG RØDE LEPPESTIFTER – JA ALT VAR PERFEKT – OG INN KOMMER JEG! JEG SÅ SIKKERT UT SOM EI STOR RUSSISK MAFAIA KONE! UTEN BH OG SVETTERINGER UNDER PUPPA! OG DU KJENNER FØLELSEN NÅR DRÅPENE RENNER OVER SVAIEN I RYGGEN OG NED I TRUSA BAK? DA ER DET FORHOLDSVIS HOT!

MEN RING BLE DET ALTSÅ, VELDIG GOD FØLELSE I MAGEN OG STOLT, KJØPTE DEN DESSVERRE LITT FOR STOR, FOR JEG VAR JO VELDIG VARM OG LITT HOVEN I FINGERNE. JEG HAR LITE PEIL PÅ HVORDAN JEG BEHANDLER DEN RINGEN, MEN TAKKA JA TIL NOE PUSSEKLUTGREIER TIL 6 EURO HE HE. JEG MÅTTE JO BARE KOMME MEG UT AV BUTIKKEN FØR DE MÅTTE VASKE ALLE GLASSHYLLENE ETTER MEG HE HE. RINGEN ER SELVFØLGELIG MYE FINERE I REAL!

A

JEG KOM OVER FOTBALLBIKINIER TIL 1 EURO PER STYKK, SÅ DA DRO JEG TILBAKE OG KJØPTE ET DUSIN! TENKTE AT DET KAN JO VÆRE LITT KULT Å HA TIL ET PARTY ELLER NOE EN GANG!

APPROPRO; ER DET FLERE ENN MEG SOM HAR KOMMET TIL DET STADIET AT DET ER MEST TRYGT MED BADEDRAKT? DET SER JO SKIKKELIG LURT UT NÅR DU ER UTEN KLÆR OG SER SKILLENE! MEN EN SKJØNNER JO MED SEG SELV AT EN HAR EN VEI Å GÅ MED DENNE KROPPEN DA :).

 

JA JA MORALEN I DETTE INNLEGGET FÅR VÆRE AT DET ER DET INDRE SOM TELLER OG VI FÅR IKKE GJORT OSS BEDRE ENN VI ER NÅR DET ER 35 GRADER OG LUFTFUKTIGHET PÅ GUD VET HVA 🙂 FINE DAMER DRITER OGSÅ!

NESTE INNLEGG SKAL JEG LEGGE VED MASSE FINE BILDER!

søndagsklemmer <3

 

 

5 kommentarer
  1. Neida, sånne har vi aaaaaaldri hatt. O:-)
   Det er da man føler seg på sitt mest sjarmerende! 😀 😀 😀
   Ei_heks

  2. Det indre er viktigst ja.. :)) Du var nok ikke såååå forferdelig som du følte deg, men man føler nok på det i en butikk der de som jobber er delikate og perfekte..hehe..
   Veldig fin ring da.. gratulerer med den :)) Jeg bruker bikini enda, selv om jeg ikke ser særlig lekker ut i den… Fin dag videre <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg