hits

Det er noe med denne Fredagen

En skulle lissom tro at en fikk en ekstra dose med tålmodighet og en ekstra dose med kosefaktor når det er fredagen!

Ja, det er en ekstra go`stemning på jobben på fredagene! Og en kan også noen ganger merke det på barna også, at de trenger en liten pause fra barnehagehverdagen, tenker det er bra jeg :).

Havregrøten til lunch smaker ekstra godt, men diverse syltetøy sauser som kokken vår har laget, samt rosiner og eplebiter.

Og vet dere? I dag vant jeg faktisk for første gang i vinlotteriet! Jeg ble jo bare såååå glad! Jeg valgte meg en flaske hvitvin. Det hender også at vi har med noe kos som vi voksner deler, dette smaker ekstra godt på fredager!

Det eneste som var litt bæsj i dag, var at den eldste Bukkene Bruse måtte tilbake til Lillehammer, til studier og jobb. Valpen Carmen har storkosa seg når hun har vært hjemme og de to har gått lange turer inn til hestene osv. Hun hadde også kjøpt med seg både refleksvest, nytt turbånd og klippemaskin til Carmen, jeg vet ikke om Carmen var like fasinert men....

 

Nå skal jeg forberede litt mat, siden 18 åringen skal ha lag med ca 50 stykker i morgen, så her er det bare å finne frem husmor Genet! Koser meg litt med matlaging også da :).

Tror ungdommen får det fint her i morgen;

 

Jeg håper du får en fin fin helg og gjør det beste ut av ting selv om livet kan suge litt innimellom. Jeg går med litt sorg, men samtidig så er det så mye vakkert i livet mitt at jeg prøver å bruke det til å puste gjennom <3 klemmer

 

8 kommentarer

poesimylife

14.09.2018 kl.22:51

Nydelig hund :) Jeg har en som er blanding av yorkshireterrier og havaneser :)

Gratulere så masse med gevinsten og kos deg med matlaging og alt det andre til " "ungdomslaget" i morgen :)

Ha ei fin helg <3

Marianne Kaspersen Dignes

15.09.2018 kl.09:14

poesimylife: Åh den må jeg få se bilde av en gang! Hun har miniatyrgen, så blir ikke stor :) Passer et jente hjem helt perfekt :)
Jeg er jo så treg med vin, men greit å ha en flaske på lur :) glemte den jo selvfølgelig på jobb da he he. Ja finger mat til over 50 stk... jeg har litt å pusle med :) Kyllingklubber er det nå litt mat på i allefall :) Ønsker deg en fin og solrik dag <3

Deveny

14.09.2018 kl.22:53

Det blir sikkert en fin kveld i morgen. Kos deg i kveld😊

Marianne Kaspersen Dignes

15.09.2018 kl.09:11

Deveny: Tusen takk, ja jeg håper det :) Ei som gleder seg veldig og er spent ja :)

14.09.2018 kl.22:53

blir nok ein koselig bursdag

God helg

Marianne Kaspersen Dignes

15.09.2018 kl.09:07

Anonym: Tusen masse takk <3 Jeg tror det er viktig at mor er mobil i kveld og disponibel, datteren ønsket det, en vet aldri hvor mange andre som kan dukke opp. Men fine lokaler oppe i skogen på landet :)
Ønsker deg en fin dag med sol på :)

Ligaya

15.09.2018 kl.05:02

Det er artig både på jobb og hjemmefronten.

Hunden er søt😊

Marianne Kaspersen Dignes

15.09.2018 kl.09:10

Ligaya: Tusen takk :) Ja viktig med kos og trivsel ja <3 Ja den hunden har tatt hjertene våre og hun på 22 år som reiste tilbake til Lillehammer i går, ville helst ta med seg hunden he he.

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv