hits

GRATULERER MED DAGEN ALLE DERE DER UTE!

I  DAG ER DAGEN SOM  ER MAI MÅNED, OG LOMMEBOKEN? SIN STORE DAG!

DET HAR VÆRT FORBEREDELSER PÅ SKOLER OG I BARNEHAGER, SLIK SOM PÅ MIN JOBB HAR VI DET STORE BARNEHAGETOGET 16. MAI - DET ER NESTEN STØRRE ENN DAGENS BYTOG! BARNA KOM PYNTET OG FORVENTNINGSFULLE TIL BARNEHAGEN IGÅR OG KOM HJEM MED KETCHUP OG ISFLEKKER PÅ KLÆRNE :).

NOEN HAR HANDLET MASSE BLOMSTER OG PYNTET HAGEN TIL DEN STORE DAGEN. IGÅR KVELD VAR DET NOK EN DEL SOM ORDNET BUNADEN SOM MANGE AV OSS MISUNNER NÅR DE KOMMER SÅ FINT DINGLENDE BORTOVER GATEN MED ALT STJÆSJET, JEG FØLER MEG NESTEN LITT UTENFOR.... MEN JEG KJØPTE MEG NOEN TERRASSEMØBLER DA!

NOEN GIR BENGEN I HELE 17. MAI OG SYNTES KANSKJE DAGEN BARE ER VOND OG FÅR FREM MINNER SOM GJØR EN TRIST, NOEN ELSKER DENNE DAGEN OG NOEN SYNTES DET ER EN DAG FULL AV STRESS  - FIN MEN STRESS OG EN KAMP MOT KLOKKEN TIL TIDER (MEG).

JEG SYNTES NESTEN KVELDEN IGÅR ER DEN FINESTE, DA FORBEREDER VI I SAMMEN ETTER EN DEL KJØRING HIT OG DIT, NOEN SKAL PÅ FROKOST, NOEN SKAL PÅ SKOLEN OG NOEN SKAL HENTES HELST I DET DU ER PÅ SKOLEN MED DEN MINSTE - HER GJELDER DET Å HOLDE HODET KALDT!

RESERVE GELE OG REKER SLIK AT VI HAR NOE HJEMME TIL I KVELD OGSÅ!

DET VAR SÅ MYE FREM OG TILBAKE IGÅR AT JEG TROR VÅRES MIDDAG IGÅR RETT OG SLETT BLE FELLES MED; NAPOLEONS KAKE, RULLEKAKE, SVELER OG JORDBÆR!  VI MÅTTE LANDE OG STABILISERE BLODSUKKERET! VI FIRE JENTENE HADDE KVALITETSTID.

 

MOR HADDE SELVFØLGELIG GLEMT Å KJØPE EN LITEN TING TIL FROKOSTEN HUN SELV IKKE SKAL PÅ, SÅ DA MÅTTE HUN UT Å KJØRE SEINT PÅ KVELDEN! DA DRO JEG INNOM BARNDOMS VENNEN LEENA SOM FIKK VÆRE MED PÅ EN TUR MED CÆBBEN MIN - AKKURAT DA FIKK 17. MAI FORBEREDELSER BARE VÆRE! JEG SKULLE "VÆRE" HER OG NÅ OG VENNINDA MI!

I ÅR GIKK JEG FOR NYE SKO OG GAMLE KLÆR, NEIDA OG JODA...JEG KJØPTE MEG EN KIMINO FORRIGE HELG FOR GAVEKORT JEG FIKK TIL FEMTIÅRSDAGEN, OG EN TILBUDSKJOLE FRA IFJOR SOMMER SOM ENNÅ IKKE ER BRUKT! DET BLIR BRA DETTE KASPERSEN!

 SEMSKET SKINN

DETTE BLIR EN BRA DAG! ALLE ER BLIDE OG HILSER! OG JEG STÅR Å BÆLJER NÅR VESLA KOMMER I BARNETOGET OG TENKER PÅ PAPPA OG BROR SOM JEG VILLE ØNSKET VED MIN SIDE STÅ <3

MEN I DAG HANDLER DET OM OSS TILSTEDEVÆRENDE OG VI SKAL KOSE RÆVA AV OSS SOM PAPPA PLEIDE Å SI!

NYTE DAGEN FINESTE DU OG TA VARE PÅ DEG SELV MIDT OPPI ALT ELLER INGENTING!

HIPP HIPP HURRAAAAAA

 

 

 

10 kommentarer

kaosverden89

17.05.2018 kl.09:05

Gratulerer med dagen ❤️🇳🇴

Marianne Kaspersen Dignes

17.05.2018 kl.09:11

kaosverden89: <3
takk og masse like så - kose deg masse <3

frodith

17.05.2018 kl.09:51

Kos deg du også :-)

Marianne Kaspersen Dignes

18.05.2018 kl.03:56

frodith: Tusen takk søte du <3 Håper av hele mitt hjerte at du har hatt en fin fin dag også!
klemmer

Marianne

17.05.2018 kl.10:14

Gratulerer med dagen:-)

Marianne Kaspersen Dignes

18.05.2018 kl.03:56

Marianne: Tusen takk Navnesøster <3 Håper dagen din ble fin også :)

Ei_heks

17.05.2018 kl.12:55

Gratulerer med dagen, vakre! Kos deg med jentene dine!

Klemmmmmm <3

Marianne Kaspersen Dignes

18.05.2018 kl.03:55

Ei_heks: Likeså flott damen <3
Håper du har kosa deg max!
Masse klemmer <3

atlelundhaug.no

17.05.2018 kl.22:55

Trolig er du trøtt nå 🤗 gratulerer med dagen og god natt.

Marianne Kaspersen Dignes

18.05.2018 kl.03:54

atlelundhaug.no: Takk for det Atle, ja jeg sovnet før klokken 23 - helt ærlig så er en dag med mamma ganske energitappende, veldig kos og verdifull 17. Mai - men en skal være oppmerksom og hele tiden vite at hun henger etter deg i folkemengden og ikke minst at jeg lar meg vite hvor jeg er. Jeg ble vekket klokken 2. av hun som ikke skulle ringe for å bli hentet på byen (22 år) - men det var greit hun ringte, for hun lå helt ødelagt og spysyk på fortauet - jeg fikk hjelp av to flotte gutter som kjente hun - takk for liten by :) Jeg har vært å sett til hun på badet der hun ligger :) Tenker det blir kult med lege time i morgen tidlig som er bestilt he he.
Jeg håper dere har hatt en fin feiring og at du også har hatt mulighet til å nyte dagen.
18. Mai klemmer fra ei med en kopp te nærmere 4 på morningen :)

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv