hits

Mannelukt på Halsen og Ferdinand med Nostalgiske minner...

Tror jeg dropper dusjen før sengetid!

Jeg snur meg etter meg selv, det er en deilig manneparfyme som henger igjen - og jeg føler meg som Ferdinand som lukter på blommorna!  

Bilderesultat for ferdinand luktar på blommorna(Google.no).

 

I ettermiddag skulle jeg hente og kjøpe et skap hos ei jeg vet hvem er fra tidligere. Hun stod i døra å venta, og foran meg kommer en kompis fra mitt tidligere liv, som ikke bor i byen heller. Det var så utrolig koselig å se ham, der med datteren som var kliss lik den unge datteren i "det forrige livet våre". Vi ga hverandre en god klem, og husket fine tider og mye moro! Og dere...: han hadde den beste god-lukten på seg! Det er lenge siden jeg har vært borti en mann som bruker god lukt og så god lukt da! Kanskje dette er verdt å bli singel for? Få godlukt på halsen noen ganger i måneden?

Skapet ble mitt! Jeg satt på do i natt og så dette skapet på Kjøpe-Selge sidene - og det sa bare Pang!

 

Gleder meg veldig til å få min stil og mine typer møbler, slik at de som kjenner meg kan "se" at her bor Marianne! Er veldig glad i hjertet mitt etter dette kjøpet jeg!

 

Det er nå slik at når en skal flytte i nytt bopel så får en ikke med seg alle tingene sine, greit nok lissom.

Men det er så trist når det er sybordet som sikkert må være hundre år snart, etter oldemor, og en kommode jeg hentet fra loftet til mor og far for ca. 25 år siden. Det var i den tiden nesten alle møbler som kunne, ble lutet! Jeg husker jeg sto ute i hagen med vernebriller og hansker og malinga nesten boblet av! litt sterk blanding ja :) .For meg er det viktig å gi det videre i familien som ser verdiene i for eksempel dette sybordet <3


NOSTALGI på sitt høyeste!

"Nostalgi benyttes i dag som uttrykk for en romantisk, ofte vemodig eller «bittersøt» lengsel tilbake til tidligere tider, gjerne i ens eget liv. Opprinnelig betegnet nostalgi en medisinsk diagnose, følelsen av sykelig hjemlengsel, myntet av den sveitsiske medisinstudenten Johannes Hofer i 1678."

Det ble vafler til kveldsmat, da jeg laget mye røre til søndagskaffen - og her er lovlig bilder av to turtelduer som koste seg med Mammas verdens Beste Vafler!

Ønsker dere alle en riktig god natt!

 

4 kommentarer

Ei_heks

18.04.2018 kl.17:42

Så vakkert skap! Det blir bra etterhvert for dere alle sammen! Klemmmmmmmm <3

Marianne Kaspersen Dignes

18.04.2018 kl.17:51

Ei_heks: Tusen takk søta <3 Ja det skapet var bare PANG! Gleder meg jeg <3 klemmer

Ei_heks

18.04.2018 kl.19:26

Men så synd med arvetingene dine. Det er jo bare ting, men likevel en del av historien vår.

Marianne Kaspersen Dignes

18.04.2018 kl.22:20

Ei_heks: Prøver å beholde det meste, et sybord til fetter :) og får heller lagre litt hos mamsen.
Affeksjonsverdien er høy ja <3 Ja viktig at det er minner og historie. Klemmer til fine du <3

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv