hits

En Valentin kjappis?

Mitt bidrag på Valentins Day, ja her får vi være kreative - eller?

Jeg fikk jo nydelige roser i går kveld pluss deilig kirsebær Cognac konfekt (borte vekk), så jeg følte at når samboeren var fin å prissatte meg, så ønsket jeg å glede ham også - for ham gledet meg i går veldig.

Jeg dura hjem fra jobben og brukte en times tid på middag, og skulle da hente mor for at vi skulle på sykehjemmet for Demenstreff. Jeg var optimistisk og tenkte; ja jeg får kjøpe noe kos til mannen i butta og snu stumpen velvillig til etter sengetid. Ja? du ler du? En Valentins oppmerksomhet trenger da ikke koste penger eller hva? Og mannfolk er ukompliserte, så fornøyd ville han nok blitt :).

Men etter å ha kommet vell hjem klokken 21.30, så kjenner jeg at denne kreativiteten jeg følte i ettermiddag plutselig ikke er sååå optimistisk lengre.... skikkelig merkelig!?

Men noe bør jo tyde på at jeg har gledet, og gjort noe for andre så lenge jeg har hengt i stroppen helt frem til klokken halv ti på kvelden, så jeg er egentlig fornøyd med min egen innsats jeg!

Etter å ha fått hjelp til vareutpakking, så koste vi oss med Rosa marsipankake og hvite og rosa pikekyss <3 Og det må jo være en god og fin Valentinstund for to halvgamle kroppen? <3 Ikke hver dag vi spiser Rosa Marsipankake i sammen!

Mulig mannen slipper å få tilbud om ei slapp halvgammel stump som ser ut som den tilhører Aprikosfamilien!

Tenker dette ble helt bra jeg!

Håper dere har hatt en fin dag og kveld også?!

 

5 kommentarer

Ei_heks

15.02.2018 kl.01:12

LOL Du er bare herlig, Marianne. Snill og omsorgsfull og med en humor som kan ta knekken på den beste! Klemmmmmmmm <3

Marianne Kaspersen Dignes

15.02.2018 kl.23:47

Ei_heks:
Koser meg når jeg får deg til å le :) Takk for varme ord fina <3 klem

Lillian

15.02.2018 kl.10:15

Tror gubben setter pris på stumpen uansett jeg :)

Marianne Kaspersen Dignes

15.02.2018 kl.23:48

Lillian: Ja han gjør nok det, han slapp i går he he - får vente til Fredda`n :)

Ei_heks

15.02.2018 kl.23:49

Det vet jeg du gjør, solstråle. Du har alltid et <3 for andre!

Klemmmmmm

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv