hits

Med handlevogn fra Polet og Roser fra Samboer...

Ein Sunnmøring gjør som han følar for!

Og når en mann gjør som han føler for og ikke bare som han må: ja da blir det ekstra overraskelse!

Slik som i kveld, når jeg hadde sovet for lenge.... Da våkna jeg opp til nydelige Valentins Roser og nydelig sjokolade <3 Jeg ble så veldig glad og takknemlig, mest for at jeg ikke hadde forventet det, eller tenkt å det!

 

Fornøyd og glad dame i kveld jeg <3

 

I dag måtte jeg handle til femtiårslaget, jeg hadde avtale å møte 17 åringen rett etter hun var ferdig på skolen. Hun valgte å sitte utenfor Polet når mamma handlet :) Veldig forståelig! Rart at vi skal føle slik på ting? Kanskje greit å føle seg litt ukomfortabel i enkelte situasjoner?

Det er i alle fall ikke ofte jeg handler for nesten kr 2500,- på Polet og triller gjennom hele kjøpesenteret med egen Trillevogn fra Polet, og det er forså vidt ikke noe jeg vil savne heller!

Men jeg gleder meg over hver småting jeg får ordnet i god tid før selskapet :).

Fine hva? Lekkert å blande to farger!? Disse mannfolka kan når de vil og ønsker <3

Ønsker dere en fin kveld videre og jeg har fått min Valentinsgave litt før andre, samtidig som Samboer føler han ikke har fulgt hysteriet helt lissom :)

8 kommentarer

Jernbanefrua..

13.02.2018 kl.21:48

Så fine :-)) Flink mann å gjøre stas på damen sin :-)) Lykke til med spurten inn mot lystig lag :-))

Marianne Kaspersen Dignes

13.02.2018 kl.21:53

Jernbanefrua..: Tusen takk <3 Ja vi er ikke slaviske på den dagen, så jeg ble veldig fornøyd :). Mulig jeg må kjøpe noe småkos til ham i morgen da <3
Takk for det, ja greit å kjøpe litt pø om pø, blir fort penger, men det skal jeg blåse litt i akkurat denne dagen <3 God kveld videre :)

wenchepia

13.02.2018 kl.21:50

Snille mannen,det var en nydelig bukett:))))

Marianne Kaspersen Dignes

13.02.2018 kl.21:58

wenchepia: Tusen takk <3
Ja jeg våkna til lykkerus :)
Veldig kos :)
Kose deg videre i kveld :)

Ei_heks

13.02.2018 kl.23:21

Så kos! Nydelig bukett. <3

Du fortjener dem virkelig, vakre! Ha en super morgendag!

Moseklemmmmmmm

Marianne Kaspersen Dignes

13.02.2018 kl.23:42

Ei_heks: Tusen takk <3 Ja den er nydelig <3 På bursdagen pleier jeg å få oransje aktige, elsker det også, samt røde og hvite <3 Blir glad i hjertet mitt jeg <3
Ta vare på deg selv min fine venn <3
Nattaklemmer

Lillian

14.02.2018 kl.09:17

Alltid hyggelig med blomster, trenger ikke følge alle andres datoer for overrekkelser. Jeg liker best hvite blomster, renhetens farge.

Marianne Kaspersen Dignes

15.02.2018 kl.23:47

Lillian: Veldig enig med helt hvite ja <3 Absolutt nydeligst, men hyggelig med litt farger innimellom <3

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv