hits

Når du er redd Livmora skal forlate redet....

Mandag; turn dag for vesla, Handledag med mamma og hente Mellomste på jobb - dette på drøye timen mellom kl. 18.50 og kl. 20.00

 

Bilderesultat for livmor(Google.no). Ikke noe selvportrett for å si det slik :).

Egentlig er det jo like greit å gjøre noe fornuftig den lille timen jeg har før jeg skal hente velsa igjen, samboeren var veldig heldig forrige uke....Han fikk lengre tid, for han henta ikke ungen! Godt vi bor i liten by og en ei kollega av meg kjente igjen velsa når hun spurte etter å låne telefonen på Rema :).

Vi fire jentene som bor i byen holder i iallfall familien samlet denne timen :). Det gjør meg godt å vite at mamma får handlet i ro og fred også, det er bare det at det stadig dukker opp noen kjentfolk og da går jo timen vår fort!

Vi har en hovedvei oppe i dalen her, en lang vei som rekker fra den ene enden til den andre, skikkelig logisk hva :). Men anyway, man må  ofte kjøre denne veien når du skal noe sted, jeg var innom den opptil flere ganger nå på timen vår. Du husker slike Fe`rister de har på fjellet osv... Omtrent hele den lange veien er som å kjøre på en hissig Fe`rist, helt for j.... Litt gøy å sitte å si aaaa og stemmen rister lissom!

Men gosj hvor det rister på denne veien! Jeg sa forrige mandag og denne mandagen til mamma at vi bør være glade vi ikke har løs og slapp livmor og at hun bare må knipe igjen så livmora ikke skvetter ut! Jeg tenker kjapt på de som kunne vært ny gravide - ikke bra! Ja ja en får i alle fall rista ting i kroppen på plass!

Det var så ille at jeg faktisk begynte å bli bekymret for bilen! He He

Bilderesultat for to gamle damer kjører tur i bil(Google.no).

Jeg er takknemlig for en fin dag og sjeleglad for at jeg har livmora godt plassert der den skal være ennå!

Nattaklemmer

 

3 kommentarer

Ei_heks

12.02.2018 kl.23:26

Du kan få sagt det, vakre! :D

Nattaklemmmmm på vei <3

Marianne Kaspersen Dignes

12.02.2018 kl.23:30

Ei_heks: Takk søta!
Et dusin Nattaklemmer durer i hundre på Østre Aker mot deg nå :)

Ei_heks

12.02.2018 kl.23:35

UPS! De bommet på avkjøringen! :-O

*løper etter*

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv