hits

Tuftegården, Berlinerboller eller Håndballkamp i kveld?

Hurra for tiltaksløsheten!

Oppskrift på Berlinerboller

Ja, nå har jeg en grunn til å ikke hive meg rundt å vaske å styre, jeg er sykemeldt for å få bort vondtene i ribbeinet - men dog....Jeg er ikke laget for å gå ufrivillig hjemme, blir sååå tiltaksløs!

Jeg har litt planer og det er jo godt å ha?!

Planer og julehygge...

I kveld står valget mellom håndballkamp eller julebesøk opp på gården til Olaf Tufte "Tuftegården", hvor de har julekveld og juleshopping for jenter, med åpen gårdsbutikk og diverse kos. Mener å huske at fruen reklamerte med at Olaf skulle vise frem Deres Boxertruser også - om det var mange som kom da He He. https://tuftegard.no/gardsbutikken/

 

Berlinerboller må prøves! Jeg var med å bakte det i min pure ungdom, men da var det ei eldre som tok ansvaret og styringa - så nå må jeg prøve selv! Jeg har lest og studert oppskrifter, føler meg nesten klar nå ;).

Jeg ønsker dere en fin dag i Blåsregnet!

 

 

 

 

6 kommentarer

annebe

07.12.2017 kl.12:37

Har ikke fulgt så mye med på håndballen enda..men om det er to program jeg gjerne vil se tar jeg opp det ene.. Mannen her liker godt de Tufteboxerne ..

Aldri laget Berlinerboller..men det er godt, og mektig... God bedring til deg <3

Marianne Kaspersen Dignes

07.12.2017 kl.22:30

annebe: Håndball gir meg glede, og farmen digger jeg :)
Ble kun 4 kg farsekaker og litt pusling før håndballen.
Vi skal få til disse Berlinerbollene!

Laine

07.12.2017 kl.19:58

Håper du legger ut bilde og oppskrift når du har laget berlinerboller:-) alltid lurt på hvordan en lager disse fantastisk gode bollene:-)

Marianne Kaspersen Dignes

07.12.2017 kl.22:32

Laine: Ja jeg lover! Det ble ikke i dag, men har kjøpt inn vaniljekrem og bringebærsyltetøy, og hadde galt smør, må vist ha meieri!
Ja det er to forskjellige varianter, runde ut legge fyll og legge en runding over... men den andre oppskriften sier vi kan sprøyte inn senere... Får se hva jeg velger.
Lover å legge ut oppskrift og bilder! Lurer på om jeg skal legge inn en lenke, da må jeg prøve meg frem litt :)

frodith

07.12.2017 kl.20:15

Her blåser det og regner også, og rottentottene har føyket vegg-i-mellom :-D Neida.. Nå er det håndballkamp hvertfall :-)

Marianne Kaspersen Dignes

07.12.2017 kl.22:34

frodith: Håper det gikk bra med de søte Rotten tottene <3 Kampen ble jo nesten kjedelig he he.
Bare elsker disse jentene våre <3
Blir spennende mot Sverige i morgen! juhu

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv