hits

I KVELD HAR JEG KOKT 6 EGG!

JA DET ER HELT UTROLIG HVA EN KAN FÅ GJORT HVA?

Bra jobba ikke sant? Seks hardkokte egg har jeg klart å trylle frem på det luksuriøse kjøkkenet mitt (fra 1965) i kveld! Nå tenker dere sikkert; herregud hvor den dama jobber! Neida vil jeg påstå - det er kun god planlegging og godt forarbeide!

FINN EN "FEIL" PÅ OVENSTÅENDE BILDE!? .......

De ble fine hva? Godt håndarbeid om jeg så skal skryte litt av meg selv! Jeg skal være ærlig å si at det en ganske så krevende jobb å skrelle dem! Men de minuttene brukte jeg som egenterapi og gikk litt inn i meg selv - men jeg ble litt satt ut da det ene egget begynte å skli litt på benken!

 

Ja det var deler av min kveld - foruten at jeg gomla i meg melkesjokolade i så store biter at den ene smelta seg fast i spiserøret, følte jeg ble kvelt og måtte bøtte på med vann!

 

Jeg ønsker dere en fin natt med gode drømmer <3

 

6 kommentarer

Ei_heks

14.11.2017 kl.23:57

Ehhhhhh..... du LA dem ikke??? :-O

Har forresten lagt merke til at bloggen din plutselig faller på stengrunn? :P

Moseklemmmmmmm fra medrampen ;)

Ei_heks

15.11.2017 kl.00:01

Som en angrende synder kryper jeg til korset og innrømmer at du har vært flink!

Det har jeg også. Jeg er nesten ferdig med en ny runde energibars.

Thestatelyduo.no O:-)

Lillian

15.11.2017 kl.13:07

he he hvilket arbeidsjern du er! Du må ikke slite deg helt ut. Feilen på bildet må vel være at det ene ikke har fått av seg skallet sitt ennå... Viktig med pause under lange arbeidsøkter!

Marianne Kaspersen Dignes

15.11.2017 kl.22:28

Lillian: Tusen takk! Ja det tok litt energi i går kveld den egge kokinga he he. Men egga gikk unna! Det smakte vist både som kveldsmat og skolemat. Det er noe med egg.
Ja det var godt med en lang og varm dusj etter arbeidsøkta!
Håper du har hatt en fin fin dag <3

Helge

15.11.2017 kl.14:16

Flink du. Sjelden jeg koker så mange egg på en gang mend et hender at jeg spiser ettpar egg på søndag. Ellers kan egg ilikhet med poteter og ris brukes til mangt. Stilig blogg du har, stikker innom deg seinere også. Her skal det vaskes gulv og siden spises kjøttkaker. Ha en fin dag.

Marianne Kaspersen Dignes

15.11.2017 kl.22:26

Helge: Tusen takk, veldig takknemlig for at du stakk innom og til og med ønsker å gjøre det igjen - da blir a mor gla`:). Regner med at gulvene skinner hjemme hos deg og at du har kjøttkake restemiddag til i morgen! Takk for fine ord, og hyggelig å "hilse" på deg :). Håper du har hatt en fin kveld.

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv