hits

FØRJULSTUR TIL ITALIEN

 

DU HAR TO DAGER MED AVSPASSERING DU MÅ TA ILA NOVEMBER...

Det har regna uavbrutt nesten frem til i dag, og du vet at det bare vil bli kaldere ute. Du har også julehysteria perioden godt i minne og den perioden kommer gudskjelov i år også, må bare huske å se sjarmen!

Bilderesultat for julestress(Google.no).

Slik jeg ser og tenker på dette med julen, så er det like viktig med all kosen før jul, som hyggelige sammenkomster og at spenningsnivået øker i takt med at det blir trukket hyppige beløp fra lønnskontoen din :). Se sjarmen se sjarmen!

 

Med ovenstående godt i minne, og at avspasering på jobb må tas ut; så begynte jeg i går å snoke på flybilligst.com. Mamma og jeg var i Bergamo i slutten av Januar, utrolig sjarmerende og små-smug by! Men det viktigste for meg var at mamma storkosa seg <3 Bare hun og jeg på tur, helt alene, ingen andres meninger, lyster eller behov enn hennes og mine. Mor og datter på tur. Det er jo faktisk en epoke vi ikke har hatt tidligere, men som vi absolutt må benytte!

Bilderesultat for mor og datter bånd(Google.no).

 

Tilbake til flybilligst.com - Når jeg gikk inn på Bergamo, så var det kr 150,- for en vei - kr 300.- per person totalt pluss evt koffert. Vi kjøper nok en pakke til kr 600,- pr. stk. dette er inkludert innsjekking, seter, og kofferter! Bare dette er nesten billigere enn å reise inn til Oslo en dag! Kostnadene for overnatting blir jo litt hva du gjør det til.

For dere som ikke har ungdom hjemme, så er vi inne i en periode som foreldre ufrivillig blir dratt med inn i : Kjøre dorull/tørkerull, kakebokser, tennbrikketter og det neste blir vist noe kunstkort eller noe :). Her gjelder det å holde tunga rett i munnen og telefonnumre til venner varme! Og så kommer November "landemedbeggebenaogkosesegmåneden". Da er det muligheter for en langhelg til Italien for a`mor og Mimmi gitt!

Bilderesultat for italienske restauranter i milano( Google.no).

Så nå før den antakelige turen så er det så spennende å sitte å snoke på nettet om hvor vi skal stasjonere, Bergamo som forrige gang eller inn til Milano, eller et annet sted. Jeg er jo litt redd for å leie bil der, men burde absolutt gjort det - det er jo da en opplever! Så vi får se hvor tøff i trynet jeg er :). Vi krysser fingra for at kabalen går opp!

Torp Sandefjord onsdagen klokken 19.55 og hjem søndags morgen ca. klokken 08.00. Flyturen tar ca. 2.5 time.

Husk at drømmene ikke alltid koster all verden - de fleste drømmer er oppnåelige!

 

 

 

14 kommentarer

Cecilie kristiansen

26.10.2017 kl.20:33

Så koselig :-D

Marianne Kaspersen Dignes

26.10.2017 kl.22:51

Cecilie kristiansen: Tusen takk <3 Ja veldig koselig og verdifullt <3 Italia er topp! klem

Ei_heks

26.10.2017 kl.20:42

Har de bønner der? O:-)

Marianne Kaspersen Dignes

26.10.2017 kl.22:52

Ei_heks: Du må nok et lite stykke unna, for eksempel til Byen Bologna - det betyr lang Bønne på Italiensk! Vet bare at de dyrket frem langbønna og stor produserte og eksporterte den etter første Verdens krig. Så en skal ikke se bort i fra at jeg får i meg litt Bønnegass lell :)

Ei_heks

26.10.2017 kl.23:03

Kniper sammen neseborene sånn for sikkerhets skyld. :P

Marianne Kaspersen Dignes

26.10.2017 kl.23:26

Ei_heks: Håper du kan tilgi meg? Men jeg ble så "jevet" med i sted om denne Bønna... og du vet jeg jobber med barn? Så da jeg først begynte å dikte en historie; så gikk det så greit lissom <3 Men ble litt stolt av meg selv, virket vell litt troverdig? Klem

Ei_heks

26.10.2017 kl.23:34

Sorry, men nå får du en type svar som er forbeholdt mine venner:

SKRULLEHUE!!! <3 <3 <3

Ler godt her.

rundlurt.no

Moseklemmmmmm

Marianne Kaspersen Dignes

27.10.2017 kl.00:19

Ei_heks: Love you to <3 Nattaklem <3

sisselgu

27.10.2017 kl.08:30

Så koselig ,selv drar jeg til london med min søster om ikke så alt for lenge .

Ha en flott dag og helg .

Tapt barndom er nytt innlegg hos meg i dag vil du lese .

Klem fra Sissel

Marianne Kaspersen Dignes

27.10.2017 kl.17:48

sisselgu: London er jo helt topp! Men dit kunne jeg ikke reist UTEN jentene mine på 17 og 21 år he he og da blir det fort dyrt! Vi har vært der og kosa oss masse <3 Personlig falt jeg mer for Liverpool, men nå er jo jeg kanskje litt treig? :) Spennende! skal gå inn å lese jeg <3 God helg :)

linnogjohnny

27.10.2017 kl.12:10

Helt enig! Man kan gjøre ting billige - det viktigste er reisefølge <3 Ha en god helg

Marianne Kaspersen Dignes

27.10.2017 kl.17:46

linnogjohnny: Så bra :). Ja det kan fort bli dyrt det er ikke det, men en lærer litt underveis også da på disse turene. Reisefølge er veldig viktig, og en viktig tid for mamma og meg fremover <3 Italia er jo sjarmromantisk :). Ønsker deg og dine en riktig god helg <3

27.10.2017 kl.12:27

Herlig, reiseopplevelser er topp :)

Marianne Kaspersen Dignes

27.10.2017 kl.17:45

Anonym: Hei, tusen takk :) Ja veldig! Mye snoking og spenning i forkant som nesten er like gøy som turen <3 Ønsker deg en superduper helg :)

Skriv en ny kommentar

Marianne Kaspersen Dignes

Marianne Kaspersen Dignes

50, Horten

Jeg er Marianne på 50 år, har tre flotte jenter - yngstejenta er niesa mi, jeg er fostermor for hun. Jeg elsker shoppingturer og reising.Jeg var ei pappajente, han mistet jeg for 8 år siden, jeg en bror - han mistet vi for 4 år siden. Jeg har historier rundt dette, spesielt det med bror; angst - en sykdom som berører hele familien. Jeg tok bror sin sak til fylkesmannen, mer om dette en annen gang. Jeg er ironisk og digger å se litt ironisk på livshendelser på godt og vondt. Jeg tenker at nå begynner vi å nærme oss femtitallet- eller har bikket over femtitallet, vi er i vår beste alder og vet å sette litt krav, grenser, nyte livet, ta avstand fra eventuelle personer som ikke gjør oss godt, svelger kameler, elefanter og slanger samtidig! Vi vet å sette pris på oss selv og har våre livsverdier, vi vet også hvilke kamper vi ikke ønsker å kjempe. Nå skjer det ting med kroppen vår og livet... men dette er ting som skjer med stort sett alle damer - så det må jo være mange av oss som opplever mange av de samme (Tabu) tingene? Derfor ville det være litt kult å tørre å skrive om og gi det en humoristisk sans. De siste åra har jeg tatt et par operasjoner, jeg har ut resten av Skjoldbruskkjertelen. Disse kulene med og uten kreft er ute av kroppen, pga en ny kul har dukket opp siden sist, og den siste var det kreft i - så jeg har ikke kreft nå. Og når jeg da nevner Stoffskiftet, så har jeg nok allerede mange med meg? Jeg har lyst å nå ut til dere som jeg kan gi noe gjenkjennende opplevelser og følelser. Nå er vi så voksne at vi kan spøke litt med sexlivet osv, vi er jo slik de få gangene i året vi er på jentehytteturer eller jentebursdager, så hvorfor ikke her?!

Følg meg https://www.facebook.com/damerisinbestealderbloggno-1852586428336728/

Kategorier

Arkiv